Monday, July 19, 2010

Cute Baby wth Toy...FINAL LIST

Assalamualaikum..

masa utk pembetulan tlh tamat..still ade yg x show "Blog I Follow"...so aku trpksa amik initiatif cek dkt blogroll masing2 cari update blog penaja2..berpino gk mata aku ni mencari..adeiiii..series meletihkan..n ade yg dh tunjuk tp xupdate lgsung kt aku utk cek balik...haih..mcm2 ragam org join contest ni..n aku rs next season aku xnk jadi baik sgt..once dh review n xckp syarat..ingatan akn ditinggalkan dlm komen box..klau xde feedback sorry to say..no 2nd chance..aku trus DQ..xpe la klu korang nk kata aku kejam yek..hehe..

ok..sila cek gbr2 ank korang yg comel lote ni..klu ade yg termiss sila btau..gbr yg dihantar kpd pihak juries adlh full potrait yg aku copy dr blog korang..so pengadilan dpt dilakukan dgn jelas...







cuma 1 contestant yg trpksa disqualified sbb xckp syarat penting...no respond dr blog owner..looks like dh lama dia xjengah blog..so..sorry to say la..

p/s: gbr last ni yg disqualified pd mulanya..tp dh ade pembetulan..so aku just kolajkan..sbb tu beso..yg ats2 tu sume guna picasa utk kolajkan..
p/s2: now tunggu result dr juries yg tlh dilantik..

40 comments:

Farra Dhelina said...

mak aiii..comel2 nya semua!!nmpk gaya mcm hangit & sengit je season kali ni..

gdluck semuanyaa!!

mummy_ayu said...

uih..ramai tu..soooo...
good luck untuk kita semua!!!

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

semua tomey2...cayok2...tol tu suziey next time kena keraskan hati sikit...kengkadang yang join ni buat acuh tak acuh je dgn rules yang telah ditetapkan...

ALoNa Cintamaniszlite said...

hehe..ramai gak budak2 yg ku kenal dlm list ni..hehe
semoga berjaya ler korang2 ye..

Adyshariz said...

smuanya comei2 belaka... gud luck

AshAnas said...

good luck semua!

Ain said...

gud luck untuk semua.....

ch@ said...

nasib baik tak jadi juri, kot tak... mau makan sebulan nak milih.

Zakilah said...

salam,,

saya x dapat tengok gmbr di box ke3 & 4,....gmbr bby saya tiada dalam list....

IMAN'S UMI said...

Semua berseronok dengan mainan nmpknya...gud luck semua...kesian puan penganjur...letihnya nk review byk2 dan berkali2 ye...tu la, ms wat mmg kena bc syarat btl2...

Zakilah said...

ni link..gmbr tak dpt tengok

http://anak-ibu-hidayatul.blogspot.com/2010/06/cute-baby-with-toy.html

miezaniera said...

sumenye cute n come lote...gud luck baby2 sume...mmg penin la sapa yg jd juri nih hehe

mamalieyna said...

waaweee ramai tuu...comei2 belaka! good luck to all..

*psst suziey mmg baeeek hatilah! hehe..gigih menelek satu2 eh..haish.. =P

♥MAMA♥ said...

a'aa btul tu suzie,k.da yg baru buat contest ni pun dh tau skangtau camna,mmg letih n semput nk check satu2,pulak bile contestants ni lamb respond,tp mama yg baik ati pi gak jengah 2,3 kali blog diorang utk inform sal tu,siap antar email,shoutbox pastu byk lg laaa..pendek kata semput gak..tp lain kali takpe la,kite jd kejam la skit ngan rules tu ek,ok je,hihii ;-)

cik puan akish said...

gud luck...bby2 sume...mee too!!!:)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

good luck to all contestants...

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

mak oii ramainya..cam mana insang mata nk pilih ni hahaha cam tkde harapan nk menang je kyra hehehe tkpe join tuk meriahkan contest..

Farhieyatul said...

THANKS BG PELUANG SKLI LG N TERIMA PENYERTAAN NAJUWA SETELAH TERDAPAT SEDIKIT KECACATAN PADA SYARAT YANG DIBERIKAN....HEHEHEHE

e.l.i.z.@ said...

wowie...ramainye!
bertambah juling la juri ekkeke

mama zharfan said...

semuanya cute!! moga2 ada rezeki utk my lil ariff :) good luck to all!!

Zakilah said...

Salam,

pic girl2 tak dapat tengok la...pelik jugak...

Gieyana said...

semua comey2..mmg jenuh nk pilih nnt..gd luck k..=)

Momma Mia said...

Salam suzie, Tak jumpa my doter pun. our entry di sini

http://alinalancontest.blogspot.com/2010/06/season-3-cute-baby-with-toy-contest.html

Adam said...

Eh..alar.ingatkan dah finalist. rupanya final list. haha.. Cumel semua. Adakah harapan utk Adam?

Ummi Eisya said...

semuanya cute..geram tul la..aku macam dah tahu je pemenangnye..tapi harapan untuk eisya agak tipis la..kena cuba lagi nect season ni..

ceh,siap meramal lagi tu..kita tgk sapa yang kena..

mamafaris said...

wahaha..dh keluar semua pic contestant..yg pntg ank ku faris ada di situ...

Nia said...

uiii,..ramainya si comel. good luck to all ya

gewecun said...

kenapa picture anak saya x de ek..u dah comment dlm blog dah approved..

http://gewecun-myhime.blogspot.com/2010/06/seasons-3-cute-baby-with-toy-contest.html

thanks ya

fa10 said...

uzma punya la yg disqualified tu... hehehe.
kami pergi bercuti, tu yg x menjenguk blog tu..
x der rezeki lagi... huhuhu

[-suziey-] said...

gewecun:

hannah was listed..dlm Girl-2 :)

[-suziey-] said...

momma mia:

ye la dear..i tgk dlm list pn xde ur permalink..most probably malinasiam missed out to copy ur link..so sorry for that..

dont worry i dh anta ur dotter pnya gbr to all juries n they will judge ur dotter as fair as others:) sorry ok..luckily u masuk blog i n check...

CuTeMiUt78 said...

alamak.. gambo mirul kategori yg disqualified ke.. sorry la pihak penganjur.. baru la ni sempat jengah blog... tapi rasanya dah buat semua syarat tu... harap2 mirul terpilih gak la

Momma Mia said...

Dear Suzie, thanks. my mistake jugak tak letak full link.

[-suziey-] said...

rina:

dh listed dh..ina xprasan ko pnye link2 blog...aku dh cek balik ok approved...

momma mia:

ok no prob...good luck:)

Syima ~Mama Kyra~ said...

ramainya!! cute2 semua bb :)

my kyra pun dah list kan..btw hrp ada lucky la..klu xdpt pun xpe..hehehe.. thks suziey

Farhieyatul said...

keputusan bila tau yer?

CERITAKUASN said...

Waaaa sengitnyer.. tak sabo nak tunggu keputusan. mau tak tido malam ni hehehehe

[-suziey-] said...

farhieyatul:

mgkin dlm 2-3 hari lagi..kasi peluang kt juries buat pilihan dorang..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

gambar anak saya tak delah
apa yg tak cukup lagi ek??
boleh tolong tengok??

http://kokoadik.blogspot.com/2010/07/seosan-3-cute-baby-with-toy.html

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ohhhhh baru perasan u dah nak buat pilihan pemenang

macam tue it's ok
i join contest u yang lain..

selamat berjaya kawan2

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio