Thursday, July 15, 2010

duyung aridinata...officially close!

Assalamualaikum..

eh eh..mcm best plak tren 2 story dlm 1 title..ekekeke:p ok 1stly nk story pasl duyung aridinata ni ha..aku sgt la suka cite ni..ye mmg aku penggemar cite2 dongeng kt tv9 tuh..start dari sayang cendana, dendam org minyak smpai la duyung aridinata ni ha..before2 tu aku bkn follower tegar..kadang tgk kadang x..ekekke:D 

serious mgm best cite ni..sgt sesuai utk menghiburkan hati aku ni ha..klaka giler..lawak je dialog2 dia..dh la sume pelakon2 yg aku suka..zack x-factor (tetiba plak aku tersuka dia blakon:p..ok sape xsuka dia diam2 jek..hahaha:p)..tony eusoff (dia ni pn tetiba aku tersuka plak..sblm ni xsuka sbb slalu blakon jd jahat), rozi rashid, maria farida (dia ni pn slalu jadi jahat tp ni klako plak..)..uish mmg lawak la dorang ni..aku suka btl..dh la siap ade bubbles konon2 dlm air laut kan..pastu stiap kali ckp suka je nk ckp INSANG tu..hahahaha..lawak weiiii..tlg tlg..aku suka sgt..hahaa.. ok tu je la expression aku..thumbs up utk cite ni..hiks..

ok aku nk announce..Season 3 Cute Baby with Toy contest is now officially close..so lps ni..mana2 yg submit link contest tdk akn dikira..aku just akn review je tp DQ utk bertanding..sorry to say ok:)..for info..this Season..malinasiam aka momguess akn buat review check kt sume n3 contest..hr ni dia MC plak..so pd contestant yg dia xbuat review lg..delay sket la..klu ade syarat xckp dia akn inform n korang akn diberi peluang utk betulkan..good luck and thanks for joining ok:)



~INSANG tekak aku sgt teruja mau mkn YEE MEE KUNG FU..nyum nyum..ni aku buat utk kesayanganku..last sunday..hiks..~

p/s: lately asyik story pasl foods jenis2 mee je kan..dan jgk tetiba dtg angin rajin aku nk masak mcm2 jenis mee utk kesayanganku..aku n hubby sama2 xbrapa gemar mee kuning..kami penggemar kue tiow..(tetiba jek:D)

20 comments:

ita cutevirus said...

tetiba jerk...
apakah???? huhuhuhu..

Me_Lina said...

sob sob miss lg... adeh... x sempat la nak buat entry utk alya... xde rezeki... next season boleh x buat with flower lak... ehhehehe.. maklumla... floria dekat je ngn umah... hahahahha...

zue @ annaleeya said...

haah suziey.. akak pon suker gak wei.. mmg klakar gila... ckp ape2 jer msti guna perkataan insang... ate, duk dlm air kan???? ekekek...

lagi satu suke tgk maria farida tuh jadi nujum... mmg klakar tgk dia duk kelip2 mata gitu... hahaha!!!

Farra Dhelina said...

a'ah la kak..tetiba jerkkk..ehem ehemmmm ada pape ke??? huhu :-)

Ain said...

pukul berapa citer duyung tu suziey....

boleh book depan tv nanti....

ekeke...

[-suziey-] said...

wohoooo....xde ape ler..jgn dok pk ke lain yek..tu suke2 je..besela selera xmenentu..hahahaha..

ain: kol 830-930 mlm..isnin-khamis (kot...ke jumaat..hehe xpasan:D)

mamalieyna said...

eh tajuk citer tu eina baru dengor ari ni la suziey...agk ketinggalan sejak 2 menjak ni, tak terlayan tv dh skrg ..huhu...best sgt eh suziey..mlm ni ada kan..huhu..try test tengok aa..hehe..

*nyum2x..citer bab makanan ni i like! ^_^
*ooh ina momguess dh terjah n3 contest kite!

desperate mama said...

insang tekak.... hahahahaha... geli sungguh insang hati ku ini.... hahahahah

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

hahah layan gak ye suziey dgn citer duyung tu...lin ada gak curi2 tengok sbb masa citer tu sama ngan citer korea tv 8 hehehe
mmm sedapnye yee mee tu..terliur dah ni

Nana said...

aku sekali je baru tgk cite duyung tu asik lupe je..
ko ni saje je tepek gambo makanan huwa...

firahadifa said...

ko suke nengok cite dongeng ek?? aku pon suke gak.. suke bangattt

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

sedap aihh.. nak try buat la..
citer duyung best ke.. slalu tgk nak ending.. xdan lanih..hehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

suziey, ayu tak berkesempatan lagi tgk duyung tu....tapi pernah tgk promo dia kat TV, not bad jugak nampaknya...

alamak...tak sempat nak masukkan ayyunie dalam contest bersama toys tu....next season ok...

Hezesuze said...

ooo layan gak citer duyung tu ek....kekadang je akak tgok...huhu

ch@ said...

hahaha terrrlayan pula drama tu malam tadi, nampak macam menarik, hahaha! cute²

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

suziey pagi tadi kita tukau gambo contest toys tu...leh ke???

[-suziey-] said...

anje:

bole..as long as x closing lg time tu..nnti kt btau ina...

atty's said...

RAJIN GAK SUZIEY LAYAN ..KTY ASYIK MISS JE..

Sidratul Muntaha said...

ko ngidam yer..
ade isi yer..
asyik mee jer..
ade isi ler nih.
ekeke.

e.l.i.z.@ said...

ouhh cite kt tv keee..igt kan ape nama la tajuk tu hehhe..eli jarang yg amat tgk tv9..tu yg xtau tuh

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio