Saturday, July 10, 2010

holiday @ S.A.B.A.H - gunung kinabalu

Assalamualaikum..

ok..last destination...mount kinabalu..huhu cam sedih plak story holiday @ SABAH ni nk abis dh..ekeeek:D tp mmg masa balik dr sana pn sedih je..sayu je nk tinggalkan kwsn pergunungan yg mendamaikan tu..syiok btl dok kundasang...undescribeable la..

ok la layan je la pic kami kt kaki gunung kinabalu nih..

~tu la gunung kinabalu..~
~cuaca panas terik..matahari dh kuar tp tetap rs dingin je..angin gunung gitu..hehe..gunung pn berkabus lagi..~

~bapak borek ank rintik:D~

~ni btl2 kat kaki gunung kinabalu..kuar gate tu je dh track utk mendaki..nk smpai sini dr tpt kami posing kt ats tu kt pintu masuk tu..kena naik kete..kalu nk jln kaki pn bole tp letih la..mendaki plk tu..dlm 5 minit perjalanan berkereta~
~ha tu gate nk ke track utk hiking..tp kena bayar kalu nk masuk ke track tu..~
~ni kt ats bumbung gate kt ats tu..bole tgk view gunung kinabalu n kawasan sekitar kundasang~
~see..masih berkabus...padahal dh tghari..kelabu je kan..lense DSLR pn asyik kena lap je sbb berpeluh~

~nk g ke keta n balik ke KK..huhu sedih jek..n ni gbr last kami kt SABAH..pastu xde bergmbr dh..huhu..sedih la plak..sbb ape tau.smbil aku story kt korang kisah holiday ni..aku mcm rs berada kt sana lagi n still ingt lagi moment2 yg kami lalui kt sana..betapa bestnye..n rs plak kenyamanan udara kt sana..huhu~

p/s: over feeling plak..

13 comments:

Farra Dhelina said...

kita yg tgok pon dh rasa seronok, apetah lagi akk yg pgi..

sweet pic yg bpk brk ank rntk tu

sz | m.s.s said...

mmg tak puas la dok jalan2 sabah ni...next trip kena cuti 1-2 minggu kot..hehehee

lily azliyana @ mama zara said...

suziey..setuju sgt2.moment kat kundasang n gunung kinabalu tu sgt2 meninggalkan kesan kat hati kan..smpai skang pon kite still teringat2 suasana kat kundasang tu..rase damai sgt2 kat sana..=)..n pengalaman tgk gunung dr dekat tu mcm sgt menakjubkan jek..hehe

alfa juliet said...

murah betul rezeki korang..asyik dpt bercuti aje, jels aku

Ummi Eisya said...

bestnye..tak pernah lagi sampai kat sini..nanti,ade rezeki nak pergi la..

suka tgk pic aqeel ngan ayahnya..putihnya aqeel ni..bak mai skit putih tu kat baby ni..hihihii

Nia said...

okeh, tak kira, next school holiday nak ajak en.suami pegi sini. Tengok aQeel pun enjoy aje pegi sana.

Entry Terkini: Bila Marah?

firahadifa said...

babe , ko buat aku nak pi sana lagi larr ...

adei

mamalieyna said...

memang la kan..sure terbayang2 lagi..pengalaman best kan..huhu..tumpang rasa sayu gak..ihiks..overs gak ni =P

Gieyana said...

mmg best pon p sn...km ritu pon rasa rugi jer psl x cukup masa..sepatutnya kena dok sn 1 week br puas berjalan..next time nk p lg ar..

MrS. F!zA said...

bestnye jalan2 anak dh besar.. sng! boleh lari sesama.. hehehe ni asik berdokong je... fenat.

Nana said...

aku tingin nk g sini tp cukup ke masa?3 ari je nk g seme tempat.

zue @ annaleeya said...

ckup sonot tgk suziey hepy jer holiday kt sana... akak nih ntah bila nak jejak kaki kesitu... huhu...

mama_umar_maryam said...

betull..yg tukg bace ni pon rase sayu jugak..lagi sayu sbb blm smpi situ lagi..hiks

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio