Tuesday, July 20, 2010

kesian aQeel...

Assalamualaikum...

adeiii...alkisah..aku beli in-house slipper..before ths dh byk kali beli tp xpnh kekal lama aku pakai..tp kali ni mmg sgt best pakai..smpai kalu xpakai rs cam xbest je nk jln...ekekek:p konon je tu..tp besela kan...ade je makhluk Allah yg comel lote ni nk sibuk gk pakai sliper aku tu..haihhh...pantang aku buka..bila nk pakai msti ilang..rupenye aQeel tgh melaram..adeii..

 ~ni kepunyaan aku...comel ade bunga2 gitu..ekeke:D~

makanya..kesabaran ku tlh ilang disbbkn kasih yg mendalam trhadap anaknya..ecewah..padahal si ank yg suka sgt pakai slipe org beso..aku pn beli la lg sepasang sliper yg sesuai dgn saiz dia..mmg aku kena amik yg wrna sama..spya dia nmpk sama..kalu lain nnti msti dia nk yg aku pnya jgk..tapi kan..yg sama wrna cuma ade jenis cenggini..


~hello kitty! ....hiks..klu ikt aku xkisah sbb comel...ekeekek:D!

~comel je aku tgk aQeel pakai..hehe~


haihh..kesiannnnn aQeel..slalu jadi mangsa sengaja ketaksengajaan ibunya..asal nk beli brg je INSANG hati aku ni berkenan btl nk amik wrna pink..hahahaha..sabo je laa....


p/s: skang ni dh muncul plak FS..haihhh..insang jiwaku sgt xberkenan laaa..swing mood sudaaa....suka btl layan istana rumpai dan gua mek melusa..dgn bubble2 yg comel..hikss..

36 comments:

atty's said...

takpe janji comey ..cute je..aqeel nak pakai tak ?

mama_umar_maryam said...

FS tu ape weh? gile kiut slipas dua banak nih

ch@ said...

haha comel²

Sidratul Muntaha said...

ahhaha
insang..insang
ko mmg ler ziey..
sian aqeel
kang tertukar kang..
baik ko beli kaler lain
tak baik tau!

[-suziey-] said...

mama umar maryam:

FS tu fash** ***dha:p

[-suziey-] said...

kty:

dia nk je pakai..tp sliper sy gk dia blasah;p

[-suziey-] said...

ch@:

hehhe mmg comel kan sliper tu:p

[-suziey-] said...

ayu:

bkn tertukar..mmg aQeel saje tukar..dia nk aku pnya gk..malgnya aku xmuat plak pakai dia pnya..hahahaa

fikaryna said...

comelnya..

[-suziey-] said...

fikaryna:

hiks:p

Farra Dhelina said...

hahaha..adeii..mesti cumel pkai kaler pink!

k.suziey cite pasal insang tu kn, so smlm sy tgok, best gak ek cite dia..tp haha mmg klako

az rina a.k.a jaijina said...

hebat betul penangan duyong jantan tu, ekekeke..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

memang comel..ahad lepas baru ayu pegang2 kat jusco warna pink..kengkonon nak beli kat aleesya ..tapi tak der saiz pulak...

aqeel pakai selipar tu??? kah kah kah..layankan ajer lahhh

nieda said...

mmg comel pun

maszmadi said...

kalu aqeel pkai compem lg cumel..

hikhik, insang tekak ni rs nak makan megi goreng kat psar malam la..

AshAnas said...

ttp comel selipar tu utk aQeel...

hebat penangan duyung ni ek... ade fs pun still leh layan... haha...

mamalieyna said...

aiyaiyai...cumelnyee...ala kecik2 ni takpe lagi, jgn beso sok..berkenan ala2 hello kitty udah..hiks..kalau aQeel posing sama, sure lg cung nih! hehe..

♥MAMA♥ said...

kuikuiiii kelakar tul suzie ni belikn kitty kat aqeel,tp ok apa..cun arrrr,nnt tangkap ler gamb aqeel posing ngan slipar kiut tu..huhuuuuu gerammnyer nk cium2 aqeel si ensem itu,hahahaaa opsss bukan 18sx tau ;-)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

comel jugak lelaki pakai pink2 merah cam tu :P

mummy_ayu said...

ha ha ha..ko aci redah je la suziey...
nasib la aqeel tu tak kisah..

Hezesuze said...

alaaa Aqeel pakai selipar kaler apa pun tetap terserlah kecomelan dia tu....huhu

yelah bila fasha sendat muncul twos swing mood akak....huhu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comel jer slipper tu..aQeel pakai mesti nampak lg comel.. ;)

Mak Su said...

tapi, memang cute :)

Gieyana said...

nnt ko da bbr girl ko beli ar kaler pink..cantik selipar ko tue..nk pinjam boleh?

Ummi Eisya said...

ala tomeinya..sliper eisya mickey mouse punya..tapi kepala dah tercabut..hihii

aku rasa,ko kena ada bby girl la..hihii..tapi ok gak warna tu utk aqeel..nampak berani gitu..

Nadiah Sidek said...

kalau aqeel tak nak, meh bg kat aunty..ehehe..

ALoNa Cintamaniszlite said...

uii..menariknya kaler diaaaaa...

sz | m.s.s said...

aqeel pun jawab dia redha je la...ihikss..dah dia je sorang kat umah tu jadik "mangsa" eksperimen maknya :))

mila.ibunajihah said...

istilah INSANG tu tak tahan tu..ekekeke..

Ain said...

sama macam sarah, suka kidnap slipar mama....

huhuhu...

tapi ain belum belikan selipar dapur untuk dia...

dia pakai mama punya, mama rembat abah punya....

comelll la slipar untuk aqeel tue...

10 said...

amboi.... cutenya ciper dia... pinjam boleh?

mamamiera said...

amboi suzy.. insang pinggangku pula kegelian dan berdekah2an akibat melihat seliper tuk aqeel tu..
aiya.. bikin gegirl plok lah..
bleh bg ape saje yg pinky2 nih.. =p

CuTeMiUt78 said...

tomey..tomey... klu aqeel pakai mesti lebih tomey

e.l.i.z.@ said...

cute giler siper tuh..snap la aqeel pakai..mesti bertmbah cute hehe

asyik sebut insang je? ape maksud? bukan insang hanye utk ikan ke?

UmiDAnisH said...

hahaha..mesti cute je

Nia said...

alala,..kiutnya dia pakai selipar tu. takpe, dia suka pink pun, sweet juga.

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio