Wednesday, July 14, 2010

new look

Assalamualaikum..

huhu..ok kah rupe baru umah ku ini??aku mmg mencarik pasal..aku pressure actually..keje byk..so aku gatal tgn p godek2 umah ni nk kasi cat baru...konon nk release tensen la..take a nap..skali abis huru hara jadinya..n finally dgn masa yg agk limited ni je la yg mampu aku lakukan..header pn edit guna photoscape je..later la aku buat header..guna photoshop canggih sket..ye dak..ekeekeke:D

at least ok la..asalkan xsemak mata memandang..hehe..ramai yg suka background cerah rupenye yek..hehe..aku pn mmg dh bosan umah gelap2..tu yg pilih yg cerah2..jenuh dok plh2 templates..at last aku decide guna je yg blogspot pnya template design...abis cite..simple n nice..aku xsuka background yg serabut2 ngn hiasan..sbbnya n3 aku akn penuh ngn gmbar..mau berpino mata nnti..hiks:p

ok la..aku nk sambung keje aku yg terbengkalai smlm..later will go for blog hopping ok:)

29 comments:

UmiDAnisH said...

wah,cutenyer si Aqeel duk kat atas tu... huhuhu.. memang nampak simple, smart n sweet la..huhuhu,chaiyokkk

Me_Lina said...

musim tgh bnyk keje kan... huhuhuh x menang tgn...

mummy_ayu said...

i like.....!!!!

MrS. F!zA said...

ok!!! senang nak baca! terang jelas lg nyata! ecehh..

mamalieyna said...

i love it soooooo much! ^_^...cerah mata memandang!

sz | m.s.s said...

suka2 kaler ni...
pink ke pepelan...
ihikss...
kalo suziey tgk dinding umah akak (living hall) pun kaler ni..muehehehe...tp tahun ni cam nk tukar kaler lain :p

sz | m.s.s said...

saya tergolong dlm yang bukan semua tengok tu la cik ani...huhuhuhu
mcm dah bertahun2 tak jejak tgk movie ... :P

Farra Dhelina said...

weee nmpk pink! ;)

firahadifa said...

wahhh.. tantiknyerrr..

IMAN'S UMI said...

Bru best skit baca...klu background itam tu lmbt nk abis baca...mata pn berpinar

** atie + aisyah ** said...

huhuhuhuhu... suziey pinky... cute aqeel kat atas tu :)

Hezesuze said...

terang mata akak sikit....huhu
nice layout...

Mila_ibu najihah said...

suziey, wah..cantik lah rumah baru ni..keep up the good work.

zue @ annaleeya said...

kaler umah kita samalah... citarasa sama nih... ekekek!!!

intanurulfateha said...

sejuk je tgk blog akak skng neh ;)

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

suzie, yana suka.. xyah tuko2 lg..dulo2 golap2 ja..

Ain said...

cantikkkkk, kemas dan sedap mata memandang.....

pssst, patut la semalam ain masuk blog suziey cam tongkang pecah, rupanya tengah buat pengubahsuain...

hehehe.... dah agak dah...

atty's said...

okeh dah nie ..soft pink..i like

wantie said...

nampak wajah aqeel cam pinky gitew. Aqeel nampak lagi comey ngan ko nyer blog new look ni ler..

Nana said...

wah pinky2 lagi heheh

Mak Su said...

suziey, maksu suka cat baru ni :)

Cik Wanie said...

ok jugak apa warna pink nie,
sekali-sekala tukar ke warna cerah:)
hihihi

mama tisya said...

cun2..kita aritu ingt nk tukar gk pastu mcm terabur so back to normal..kena cr ms skit utk tukar2 ni..kn slh buat abis plak kn

**fm dh smp..tq

iem said...

cantik!!!

Nia said...

ahkak asal pink aje suka..suka.
tambah lak ada gambar handsome boy kat atas tu, kira cun la umah baru ni Suziey.

e.l.i.z.@ said...

yezza...cerah lg sedap mata nk baca ekkeke gelap² kang ngantuk lak :P

nice..

lily azliyana @ mama zara said...

betul2x..klu cerah segar sket nk membaca entry2 kan..hehehe..nway, header tu dh cukup cun dah wlu guna photoscape ajek..=p

♥MAMA♥ said...

haaaa mcmni baru beshhh,cerah saujana mata mama nk memandangnyer,kekekkeee..apa lg bile nk tgk si aqeel ensem comey itu ;-)keep it up babe, chewwwahhh mama yg baru bk merangkak2 sal blogging ada ati nk ckp gtu kat otai suzie ni, kekekeke

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ok gak warna ni...cerah mata coklat ku....

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio