Thursday, July 22, 2010

ni ape kes ni??

Assalamualaikum..

haihhh...ni ape kes ni.. mmg btl2 kesian kt aQeel..adeii..korang tgk la sdiri gbr kt bwh ni..tu keje hubby ok..dpt toy tu masa beli McD smntara tunggu besday yaeesh tu..kan kitorang smpai awal giler..so dlm set happy meal tu dpt toy ni...adeiiii....

~prasan x?~


~ok kasi close up sket..dalam hati ade taman btl la...ekkeke:D ~


~since aku guna iPhone je captured sume gbr ni..sgt susah ok..asyik gegar je sbbnya si aQeel ni nk lari ke sana sini..adeiii...nk tunjuk dia pakai sliper hello kitty tu je..ekeekke:D~


p/s: maafkan kualiti gbr yg bergegar2 ni..sila slhkan aQeel sbb xdok diam..haihhh...
p/s2: result utk Season 3 Cute Baby with Toy ade kelewatan sket..sbbnya juri tgh pening kepala nk shortlist kan Top 6..once dh dpt Top 6, winners akn diumumkan based on baby yg paling byk dpt plhn juries...so harap bersabar yek... :)

38 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

hu..hu..dalam hati ada taman...so sweet aqeel dgn beg twety yang tomei colour pink lagik siap ada patung gantung2 lagik...terpikat I U...tomei kasut tu suziey..nanti nak belikan untuk balqis la...balqis pun suka pakai kasut dalam rumah

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

aduhaii aqeel pink kaler la pulak..jambu la qeel ni hahaha paling cun selipar tu hehehe kyra pun tknak pakai selipar pink minie mouse dia tu hehehe...

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

heheheh klakar la qeel ni..pink kaler gak yg dia suka..jambu gak aqeel ni yg paling cun selipar tu hehehe kyra pun tknak pakai selipar pink minnie mouse dia hehehe..cute la aqeel ni

ibu_BatRiSya @wardah said...

uiikkk...semua pink..hikss..!
yg selipar tu comey..

** atie + aisyah ** said...

hehehe.... kesian aqeel ye.. takpela aqeel.. wpun dalam hati ade taman, aqeel tetap kiut.. :)

Farra Dhelina said...

hehe so cumels!.. eh keychain tu qaseh pon ada, tp sy dh letak kat kunci saya.. ;p

mrs.ecam said...

huish jgn...jgn...kang org ckp ank ko muke jambu smpi beso...bhye2....

IMAN'S UMI said...

Binatang yg tergantung kt beg aqeel itu tlh mengejutkn syn smlm...Iman dpt sekor sepupu dia bg...ingtkn hapelah dia pegang dlm gelap...

fikaryna said...

jeles ar aunty ryna ngan sliper aqeel..

kiut!

maslinamansor said...

anak teruna nie, esok besar jadi kegilaan anak dara la.... :)

Nana said...

hik2...xpe la apa salahnye ada hello kitty kale pink .pink bukan shaja utk bb girl heee

Ummi Eisya said...

ohh tidakkk..aqeelku telah diperkotak katikkan..hihii..sian aqeel..jadi mangsa keadaan..jgn besar pakai pink dah la ye aqeel..

mama_umar_maryam said...

kiut gler toy tergantung kt beg,xper weh..kdg umar pon selambe aku pkikan pink2 sket..bkn aper,aku penah bace,mengikut kajian sapetah name die,nk bagi budak laki ni soft(bkn jd sotong ok)sket,pkikan die dgn kaler2 lembut..baby blue,soft pink,soft purple..x ilang kejantanan pon ..kan aqeel ;p

mamalieyna said...

ohho..dalam hati ada taman betoi ni =P...takpe la..budak sweet mmg sesuai je camna gaya pun..^_^

♥MAMA♥ said...

alahaiii suziey comey sungguh aqeel ensem tu ngan slipar tiut tu...hihiii nampak gaya kena bg adik cepat2 ni ;-)

sz | m.s.s said...

hahhhaa..
so sweetttt...
cepat2 dpt aqeela ye...
aminnnn ;p

alfa juliet said...

ko ni suzi kalau ada anak gegirl mesti anak ko bergaya abis..

az rina a.k.a jaijina said...

very the cute aqeel in pink, ahaks..dahlah putih gebus kamu ni aqeel mmg seswai je ngan pink tu..

walaupon kamu berseliper katun tu, aqeel tetap chomei okehh..

momguess said...

muahsssss
konpem dlm hati ada taman mcm auntie momguess

Hezesuze said...

hoho kaler pink gediks lagik....huhu
eh deco rumah sudah bertukar kaa?? huhu

miezaniera said...

wahh beg pink gituh...mmg taman la sungguh ngn selipar hello kitty lagi hehehe so sweet ;D

eT said...

kecik2 xper pinky2..haha

Adyshariz said...

comey la pakai sliper tu..x slh pakai suka2 jer..dlm hati ada taman? uuhh..aqeel nk dpt adik ker?..he..he

lily azliyana @ mama zara said...

ala2x..comeynye slipar hello kitty aqeel..hehehe..nway, nmpak kemas n lapang jek umah suziey..=D

Ain said...

ciannn aqeel kena buli pakai set pinky yer...

mintak ngan mama adik gegirl cecepat tau....

boleh pass kat adik set pinky aqeel...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comel jer aQeel ngan pink kaler..sesuai gak ngan aQeel yg mmg comel ni.. ;)

ch@ said...

hahaha pasni suziey kena dpt bby girl la, beli biru, boleh tkr ngn abg aQeel.
sweet, comel aQeel pakai selipar tu. mcm org besar je dia.

my-niezzareena said...

rasa nak geget2 dak aqeel ni la... cumelll sungguhhh... gerrrrammm...

akiratoriza said...

Salam...
comelnye Aqeel pakai selipar hello kitty tu,,, tambah cute dengan beg tweety n key chain pinky..

atty's said...

aqeel sama geng lor nie ngn abg fir.dlm ati ade taman punye..

10 said...

sapa peminat pink nie? mak ke anak? hehehehe...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ekekekek...dalam hati ader taman rupanya aqeel ni...btw aleesya dah ader 4 ekor toys tu....asal jalan je...mesti drive thru....tu yg berekor2 ader kat rumah ni...

btw hiks...comell pulak aqeel pakai selipar tu...jgn pakai kat luar rumah sudah...nanti pelik lak org tgk...hehe

e.l.i.z.@ said...

xkisah la gegar pun..janji dapat gak tgk aqeel pakai siper kiut tu ekkeke

yg pasti beg pink tu bertambah la kiut..adoiii la, ni kes nk gegirl la ni semua benda pink je aqeel ni ekkeke

Nia said...

eh, aQeel, kat mana beli beg tu? Aunty berkenan la, bukan untuk Diha, tapi untuk aunty ni.. huhu..

Liza said...

hai Aqeel. dah la pink, skang ada toy lagi. hhaha.. mama dia teringin anak pompuan ke dulu?

CuTeMiUt78 said...

aahhaakkksss.. sgt tomey tgk

firahadifa said...

suziey , rumah u shantik , bersih n kemas arr .. suke nengok

wantie said...

cute betul ler aqeel ni. Hello kitty tu jugak yang diberkenankan.

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio