Tuesday, July 6, 2010

problem besarrrr pnya..

Assalamualaikum..

huhu..sape pnh alami problem mcm aku nih..pasal comments aku..aku tgk kt dashboard..ade 11 comments to be moderate..then bila aku click utk view comments tu before moderate...tetiba je dia tulis NO UNMODERATE COMMENT....pastu back kt dashboard..no comment..arghhhhh aku tertekan..ke mana ilangnya komen2 itu? aku cuma risau komen contest aku je..aku nmpk ade yg dh buat n3 contest cute baby wth toy..msti dorang ade tinggalkan link..ish..ape nk buat ni..sape bole tlg??? kalu korang komen kt n3 ni pn aku xsure la aku bole baca ke x..huhu..aku try disable comment moderation..

hope sape yg ade tinggal komen kt blog aku n xappear..tlg tinggalkan balik ok ..kalu korang nk aku baca komen korang la..kalu rs xkisah xpela..

mekaseh..

22 comments:

Huda said...

samela huda pun alami bende yg same gak..mengong kut..

cheqna said...

Hah!!!cheqna pun sama..baru je alami peristiwa itu...
nape erk????

KINA said...

kak saya punya blog pun jadi gitula............ arghh tension

Ain said...

suziey, blogspot ada masalah hari nie kot....

ramai yang tak leh view komen...

kat blog ain pun sama...huhuhu...

MRS. K said...

eh, i pon jadik camtu jugak tadi.. huhuh

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

samalah cam kiter gak...ari ni blogspot bengong sikit

Imaan09 said...

saya mengalami masalah y sama!

cik puan akish said...

owhhh me pon mengalami masalah problem yg same....waaaaa:(..

me pon x tau nk wat camno....:(

LiLy @ MumMyQiStInA said...

huhuhu..suziey..kita mengalami prob yg sama lah..
ingatkan lily seorg jer ada mslh..
Lily dh publish dh semua komen..tp bila buka blog.. 0 plak....geram gak kan..

Echa said...

di mana mana ada masalah sal comment ni la.. kat blog saya pun gitu jugak.. sakit nye ati.. hehehehe

MaMa aYiN_IcHa said...

weiii..huuhuhu..aku pon jd cam ko jgk ler...nk buat camna ek??? sian org yg komen tu kan...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

hello...testing2

alfa juliet said...

peliknya mcm mana benda tu timbul....ko dah refresh banyak2 kali ke

Farra Dhelina said...

test! ;p

ita cutevirus said...

testing.. testing..

firahadifa said...

huh.. mmg besaq probelm nya..

firahadifa said...

huh.. mmg besaq probelm nya..

Hezesuze said...

akak rasa lappy or pc suziey dah kene virus kot coz akak bleh jek view blog uols n bagi komen...

El-Zaffril said...

Adeh... aku pun kene bende yang sama dowh

mama tisya said...

mmg tgh prob kn

joegrimjow said...

blogspot mmg camtu
tadi pon pernah alami jugak

-zalehaj- said...

aku buat komen kat entry gift dr sabah tu.... tp tgk2 list xde nma pon... komen xde gak... sedihnyaaa...
blum ada rezeki nmpknyaaaa

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio