Thursday, July 29, 2010

tergamak kau lukai hatiku...aku xpenah curang tau x??

Assalamualaikum..

huhu..mmg sgt sedih..ouh tergamak sungguh en nuffnang mendeclairkan diriku sbgai ordinary members..ouh tidak!!!! aku xpnh curang..huhu..

ok dh..xyah nk drama lebih2..pg ni br aku pasan membership status aku tlh bertukar..stlh dikaji2 br aku tau..rupenye private blog aku tu xde unique visitor..hahaaha..sengal kan aku..dh la privatekan blog pastu ade hati nk letak nuffnang..hehe..tp ok la..at least today i know something new..which is..kalu nk maintain gliterrati status tu harusla sume blog yg ade dlm akaun aktif setiap masa..which means everyday ade unique visitor:) ok now aku dh remove private blog aku dr akaun nuffnang..huhu..rugi few days pnya earning..ye la..nuffnang crawler akn ubah balik status tu dlm few days..tp klu once detected je something wrong..pantas je dia tukar ke ordinary..haihhhh..xpela..that is their policy..so we hv to respect lor..


~haaa..camtu la agknya hati aku skang..eekekek:D~


abis sume earning jadi half..disebabkan few days pnya earning tlh kerugian..makanya aku mls nk buat n3.hahahah...giler mata duitan! :D

moral of the story..kalu rs nk buka byk2 blog pls ensure sume blogs tu ade unique visitor everyday..huhu..

p/s: ade bazaar puteri pos kt sini..meh ler sopping2..meriah btl..mentang2 baru dpt gaji..haihhhh..
p/s2: mane nk shopping baju putih nih..ahakss

28 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

duit yang masyuk ari tu dah cash out ke suziey...Nuffnang ni alert sikit, kalo kita wat salah je terus kena hukum gitu...so sape yang nak privatekan blog tu...tak leh la nak merasa duit nuff kan...

sz | m.s.s said...

ihiks...sabar je la ngan mr nanang tu ye...break sekejap je tu...

ch@ said...

hahaha...
suziey mmg mata duitan. siap ajak pergi borong kat pasar lagiii tuuu.
tak gaji lagi ar suziey.

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

owhhh...cam tu yer...thanks for sharing...

p/s: sekarang ni semua pun mata duitan....tipu ler cakap kalau tak mata duitan kan...weeee

Adyshariz said...

nuff mmg camtu suziey, its ok try again..

mamalieyna said...

ooo camtu ke? tp if blog lain kita tu, tak letak iklan nuff, ok kan..?..

takpe blajar dr kesilapan, walau terpaksa merasa sedikit kerugian tlh berlaku =P

momguess said...

tajuk cam haremmmmmmmmmmmmm jer
benci tau
tu lah gedix sgt nk private blog kan
nak jadi mcm minah tu ker?
lalallala

wey..
aku pon xde baju putih
camno?
agak2 kalau clorox baju warna blh jadi putih tak?

mama_umar_maryam said...

hehe,bab2 nk mengurangkan $ org nuffnang mmg laju je,hik2..ade 2 blog skg eh..x nk invite i ke?/hahahah x malu..

Huda said...

hehe..xpela suziey, lenkali cuba lg :) baju putih? nak pakai g mane?

az rina a.k.a jaijina said...

kite ni wak, letak aje nuffnag kat side bar..tp kekdahnya haram jadah tak tau langsung..tetibe dah ade duit masuk..tp tak bnyak pong, ahaks..

nieda said...

sepantas kilat en nuffy tukar status ye..dpt blajar sesuatu kan

Ummi Eisya said...

ingatkan nape la tadi..suspensssss tul la..hihiii

dah dapat gaji..bestnye..aku gaji dah tinggal separuh je..tapi shopping lum abis lagi ni..ape cer??

nak wat pe baju putih tu..

atty's said...

betui tu suziey..sekurang nya ade pelajaran yg kita semua dpt..ari nie..

kty baru tau gak .lepas suziey kasi tau..

Farra Dhelina said...

nak shopping bj pth nak gi mn lak tu?? hihihi nyebok aje kan ;p

kak, thnx eyh ;-)

later tau pasal tu..tgu ek

maslinamansor said...

kalau privatekan blog pun tak leh masuk income yer...

kenapa cari baju putih? tema raya tahun nie, putih ker

AshAnas said...

thanks invite shira utk private blog akak tu... berguna gak utk shira...

shira tak pernah amik tau psl nuffnang tu... belum tiba masa kot... skrg br de 15 je kot, haha...

UmiDAnisH said...

owh, camtu erk..bagus jugak info ni sebb baru je umidanish nak privatekan jugak..ekeke

Hezesuze said...

ishh ingatkan ape tadi...suspender betul arr...hahahaha

jom carik baju putih kt subang parade...mmg ada 1booth tu penuh ngan baju putih...hehe

Yan said...

benarkah begitu??
halamak kene removekn jugakla blog yan lg satu tu psal mmg jarang ade unique visitor// sorangpum payah

miera said...

harus la jd si mata $$$$$$$$$... =)

mama zharfan said...

semua org pun mata duitan kalau dh letak nuff tu kat blog masing2 :P

10 said...

oooo... baru saya tau... banyak benda tak tau fasal nuffnang ni...

alfa juliet said...

mmg tak berapa paham ttg nuffnang ni..yg penting duit masyukk

zura@iwan said...

hahaha..x phm la plak aku...x brp nk amik tau psl nuff ni ...hehehe...selama blogging ni x penah pon dpt peluang nk cash out...mls pk..huhu

e.l.i.z.@ said...

alamak..x paham la pasal nuffnang ni hiks..

wah ada private blog..invite la eli =D

Gieyana said...

hahaha..sian kt ko..aku pon x penah bother psl earning dr ar nuff nie...x penah check pon..lg ar lawak!hahaha

Nia said...

pheww..mujur cepat tau apa masalahnya kan Suziey. kalau tak rugi tuh. uii,..kalau bukan glitterati, ordinary aje dia panggil..isk. harap2 Suziey cepat dpt status balik.

Entri Terkini: Anti-Perempuan

Intan said...

Lorrr ingatkan nape tadi...gilo suspens :D

Mata duitan...hik hik...sapa tak amu duit ooo :D

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio