Tuesday, July 13, 2010

under construction!

Assalamualaikum...

huhu..sad to say..aku dh meranapkan layout asal blog ni..uwaaaaaa...n now tgh fix balik..can i fix it? yes i can!! cewah cam bob d builder jek...ekekek:D

konon nk transform..hehe..mcm boring je ngn template lama..nk tukar wajah sket..sila abaikan keranapan umah ku ini yek..hehe :D

12 comments:

MrS. F!zA said...

ok2..jgn melesapkan terus umah ni dah le.. ekeke

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

Hhahaha selamat membuat renovation yea suziey....kita dah done dah malas nk tukar hehehe...

mummy_ayu said...

cantik nie dear..terang jer...selau gelap..he he he...selamat mengecat yer...!!

Hezesuze said...

uiks nk layout yg lama..tenang jiwa dan raga baca n3...now cam kalibut kekdahnye....ahakss!!

mamalieyna said...

suka keranapan!..eh bukan...suka pd transform2 ni..i like! ^_^...slmt mengecat!

alfa juliet said...

aku harap tranformasi yg lain dari yg lain..no black anymore..go suzi go

syahira ariff said...

comel jer sis layot baru
pink gitu
i like~!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

nampak lebih bertenaga dengan warna merah ni....kita tunggu resultnya nanti..lebih ranap atau lebih mantap...ekekekek

Liza said...

skali skala ubah mood. ok gak ni...pinky!!

Nia said...

Tapi cun aje header gamabr si aQeel kat atas tu. takde la ranap pun Suziey lagi pulak pink mcm ni, i like!

ibu_Arifa said...

terang sikit mata masuk rumah baru ni..w/pun ada sikit 'kelam kabut'.

tak pe buat sikit2/ buat slow2..

Nadiah Sidek said...

ok je nmpk ni. ke..dah dibetulkan? cantik! sedap mata memandang dpd background hitam ;)

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio