Wednesday, July 21, 2010

xsangka betul...

Assalamualaikum..

ish mmg xsangka btl la..cptnya masa berlalu..hehe..bila tgk gbr aQeel dulu2 lainnya la hai..hiks..banding ngn skang..dh beso panjang dh..







~n now..membesar bagai johan..apepn syukur aQeel sentiasa sihat walafiat dan ceria..:)~

33 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tak banyak berubah muka aqeel dari kecik sampai besar...memang cepat jer masa berlalu kan...

♥MAMA♥ said...

waaaaa licin btuii kepala aqeel si ensem ni ;-) mmg comey bangat!

ch@ said...

saaangaaat comel ok, ni yg nak bby boy pulak pas niii :D

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

yup tol tu suziey, dah besaq kan...mesti beradeq ni...

maslinamansor said...

birthday aQeel ker hari nie..?

Farra Dhelina said...

dr dulu smpai skang, encem menantu kak fara nih! ekeke ;p

momguess said...

agak2 kan kalau rambut aqeel botak mcm dulu blh menang byk contest lagi tak?
hahahaha

momguess said...

agak2 kan kalau rambut aqeel botak mcm dulu blh menang byk contest lagi tak?
hahahaha

Adyshariz said...

so cute..btul masa berlalu dgn pantas, kalau tgk picture masa kecik cam sayu jer hati, bila dh besar..kawan gaduh pon boleh..

miera said...

eee...cutenya aqeel masa tecik..geram tgok..meh nak cubit ckit...geram nya...

mamalieyna said...

memang kan..sesekali bila dok terkenang..haissh cam tak sangka..anak yg dulu kecik comel je, skrg dah memanjang besar dah pun..itu belum cecah usia 20-an..sure nnti lg2 terasa,,iss tak sangka betul! ^_^

agak2 kalau aQeel dah ada adik, camno lak ghupe dia..ihiks..sure cute gak, nak2 baby girl..=P

Ain said...

aqell dah boleh mintak adik nie....

boleyyy tak?

hehehe....

Suzi said...

salam suziey,
lama akak tak singgah sini...
comey aqeel....moga terus membesar bagai johan hehehe...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

X byk beza muke aQeel time BB ngan skrg..dari kecik lg mmg comel & Ensem.. :)

ieda said...

hahaha...comel jer aqeel botak masa kecik2...cuba la ni botakkan...sure hensem..

iem said...

comel je aqeel ...muka dia tk banyak berubahkan..

mummy_ayu said...

kejab je rasa kan..
mcm tak percaya je..
aku dah 2 org anak dah..
ko bila nak tambah lagie?.he he he
jumaat ni jadi tak follow ke kedai membeli brg kek net??

nieda said...

bila tgk muka aqel masa kecik comel je..mcm tak sangka dah besar panjang sekarang kan??

ibuayu said...

makin besar makin comel...
aqeel dah bertambah besar tu tandanya..nak adik lg...keh3

fa10 said...

alhamdulillah...
anugerah dan amanat daripada Allah,
perlu dididik menjadi insan mulia... insya Allah

mama_umar_maryam said...

sng je nk bygkan klu adek aqeel gegel,bygkan aqeel ni pki tudung,pehh kiut gler ;p

Hezesuze said...

apakata ko upload lak picta ko dari kecik smpai dah jdi bini org....huhu

mesti cute kan..aahkss!

UmiDAnisH said...

memang da bujangan da.. da boleh dapat adik buat kawan.. tpkan si aQel mu t memang sangat2 tomei2.geram nyer la gk.. First time tgk dia dulu..memang jatuh cinta, kalau umidanish ada anak gugurl, kita berbesan nak?ekekekeke

lily azliyana @ mama zara said...

ala2x..shomelllnye aqil wkt kecik2..ehh..skang pon comel gak..ehehehe

tulaa..kdg2 rase rindu wktu zaman diorang kecik2 kan..rase cpt btol mase berlalu..tibe2 dh besar pnjang dah haa..=p

Ummi Eisya said...

emm dah tahu nak ckp pe lagi..memang cute dan putih gebus..sebab tu lah aqeel ni ramai pujuaan hati..hihii..

ibu,bila nak girl lak ni..mesti cantik mcm ibu..

Jijahh @ f.k said...

alalala cumel nye dak butaks ni ... dah beso ..lagi hensemm ...

Nadiah Sidek said...

apa pun, aqeel tetap comel! ;)

Nia said...

comel sungguh aQeel sejak kecil. ikut maknya mungkin? hehe..

Nana said...

aqeel mmg cute..boleh dah aqeel jadi abang long ni hehehe

@>--ummi zahra--<@ said...

wah..comel nyer aqeel..maintain hencem boy la..

my-niezzareena said...

tapi mata menten cepet... cumell....

e.l.i.z.@ said...

tu la pasal...cepat je masa berlalu..dh besar panjang dh heheh dh leh kawen tu :P

CuTeMiUt78 said...

muka aqeel still maintain encem.. kejap je kan.. dah besar dah anak2 ni..

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio