Friday, August 13, 2010

at-10-sen to all contestant for Season 4 Cute Funny Eating Baby

Assalamualaikum..

closing date is just right at the corner..so aku minta sgt pada semua contestant yg dh submit link contest..sila semak comment box n3 korang..aku dh buat review utk kesemuanya..pd yg dh amend pn aku dh go through balik..even ade gk yg amend tp diam2 je xmoh inform aku..tp aku ni kan baik..g je la intai2... BUT..thats all folks..after this n3 was published..sape yg xinform aku amendment yg korang dh buat..aku xkan p terjah dh ok..u will be automatically DQ once contest is close..and also yg aku dh remind to amend tp no amendment..pn akn directly DQ..clear eh...pd yg dh ckp syarat tu GOOD LUCK to u all ok..

kali ni penyertaan sgt ramai..as at today..dh ade 97 contestants n sume aku dh review..klau comment box korang xde tinggalan sejarah jejak dr aku..do inform me ok..thats mean ur n3 has yet to be reviewed..kesian korang..xtersenarai plak nnti....

there will be TOP 8 for Season 4 Cute Funny Eating Baby..and all TOP 8 will be automatically eligible to compete for the GRAND PRIZE...WINNERS of the season will be getting main prize sponsored by anje aka mama balqis and all top 6 will be getting consolation prize frm suziey.com & malinasiam.com :)


***Season 5 will be the last season before all shortlisted contestant compete for the GRAND PRIZE in FINALE SEASON ! hadiah2 lebih byk sbb byk ade 2 sponsor besar..n hadiah2nya pn mmg bsarrr pnya..n also ade duit raya from suziey.com & malinasiam.com ....

***concept contest utk FINALE SEASON will be totally different..u need to be CREATIVE to win juries's heart..ade homework yg korang kena buat..not 100% based on cute baby bcoz those shortlisted are among the cutest rite..so all the best :)


p/s: sorry sbb xjenguk umah korang..aku still in hybernate mode..thnaks to all yg sudi singgah ke teratak pink aku ni even xde update..insyaAllah bila kelapangan aku melawat korang ek..n ade la aku selit2 sketul dua n3 kt sini..hehe..klu ikt gatal tgn nk blogging..blogger tegar la katakan...hehe tp xpela..slow down la dulu....

17 comments:

mamalieyna said...

ohho ramainye contestant..^_^

good luck tuk semua!

alaa faham, last year lg la..suziey terus senyap sunyi kan..hehe..

Farra Dhelina said...

weee ramai tu..mesti lagi sengit kan..

gdluck semua!

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

takpela suziey..sama2 la mengureng kan blogging ..tp tgn gatal gak nak naip haa..hahaha

alamak..harap2, tersenrai la cik adini lin tu in top 6!haha tamak kan..nak top 6..takpela..top 8 pun ok dah..tp teringin nak compete in finale season tu..haha layak kah~ :P

Selamat berbuka ye..n hugs for aqeel.. :)

Hezesuze said...

wow hampir 100 org tu yg joint contest nie...

gud luck pada yg menyertai ...

h4ni3 said...

97??
juling mata nak pilih tu. hehe

mama zharfan said...

ramai giller contestants..mau juling biik mata nak judging tu ;)

so ramai lay yer akan compete at grand finale nanti..sbb top 6 or top 8 pun akan compete jugak kan?

mama zharfan said...

so my Ariff was in top 6 season 3 ari tu..so boleh compete at grand final ker? confuse plak :p

sall said...

ngmainye. Ada harapan tuk aku menang ke ni. Ada rezeki tak kemana kan. Insyaallah.

Ummi Eisya said...

alamak dah nak tutup ke..pic eisya tak ada yang disukai lagi ni..yang ada skrg semua mcm tak funny je..nak suruh eisya pose,dia baru je nak sihat..kena hantar jela pic mana yang okkan..

giler ramai tu..jenuh mata jurikan..

e.l.i.z.@ said...

waaaa suzie...awak belum datang jejak entri eli lagi waaaaaaa..

http://elizadianna.wordpress.com/2010/08/06/cute-funny-eating-baby/

10 said...

ramainya yg masuk... tentu susah nak buat pilihan ni... tul x?

yangyuyu said...

wow ramai contestant means ko sgt popular suziey:)

RieNa said...

takpe kurg entry janji ada..

semua comel2 cute2 taktaulah sape yg dpt. sure juri peninggg...hehehe

alfa juliet said...

yelah ko kan dah ckp nak rehat jap sbb ramadhan...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dah taruk ke list contesttant? penat cari tak jumpa

suhida said...

yeah!!~ harap2 kali ni ada luck,suziey. ngeee~

mama_umar_maryam said...

mmg hangat sambutan this time.all d best cute babies sumer ;)

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio