Wednesday, August 4, 2010

brppp...alhamdulillah...

Assalamualaiku,..

ish ish ish..xsenonoh btl..sape la sendawa cenggitu ek..bkn blog owner tau..aku klu sendawa xdgr bunyi..ekkeke:p

ok..selesai dh acara bekas bertuah..laku jugak nugget aku tuh..n aku belikan eskrem+kon as a dessert..pn licinnnn:) plannya takat 5-6 org jek...tp bila dh mkn kt opis..tpt open..so ajk je la sape yg nmpk tu kan..rezeki harus dikongsi2..xgitu:)

mcm2 menu ade..ayam msk ape tah tp sedap..pedas giler..pastu ade smbal udang petai, singgang daging, sayur lemak style jawa, telur itik masak lomak, ikan masin garing, kopok ganu, NUGGET yg aku bawa, sambal belacan dan ulam2an, puding jagung dan eskrem yg aku beli:D..amboih sume nk list ni..ekekek:D

sgt best n happening..dulu mmg trend kt sini buat acara potluck2 ni..cuma lately je masing2 buat2 bz..so xberkesempatan..n nmpknya bakal menjadi acara mingguan..adeiii...abis ler...rosak rosakkk misi aku..huhu

apepun..syukur dgn rezeki yg Allah bg hari ni..esok rezeki buah plaks..ngeeeee:D



~blur giler gbr ni..haishh...~

~pinggan ni kecik..nmpk cam byk je kan..sket je sbnrnya..hehe~

tu je gbr yg ade..hehe:D

p/s: esok aku update hadiah contest ok:)

27 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

erk...sedapnyer lauk...wah kenyang makan ari ni...rezeki2 kan...kita dah lama tak wat makan2 macam ni...eh...lama ke rasanyer bulan lepas baru je wat...

az rina a.k.a jaijina said...

bestnye kalau opis ade potluck nih..kat sini ramai staff cina so nak share2 tu takut plak..tp kalau boss nak buat makan2 pon dia akan panggil catering..

SuZiE said...

salam kak suziey...

akak keje kt pos ek?? department mne ek? abah suzie pon kje pos gak.. dulu2 suzie pon penah praktikal kat sne.. unit posniaga.. :)

mamasue said...

meriahnya....bankrupt la klu minggu2 nk buat gini...huhuhu

lily azliyana @ mama zara said...

wah3x..mmg mengancam habis lauk pauk tu sume..syoknye ade acara pot luck mcm ni kan..kitorng kat cni tk pernah buat pon..geng tk cukup ramai..hihi

atty's said...

lapo tgk nasi .lom makan lagi nie

[-suziey-] said...

suzie:

akk department ICT.. :)sape ayahnya?

mamalieyna said...

suziey tipu...pinggan beso sebenarnya..ekeke.. =P

bestnyer depaa...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wow..sedapnyer tgk lauk tu..terus lapar nih..huhu.. :)

cheqna said...

ye ke kak sikit??
nampak cam banyak je...=)

aini aziz said...

ooooo..ko keje pos malaysia..xde bukak vacancy ke kat pos..hahaha

wantie said...

sonok gak noh kalau wat portluck ngan member member ofice ni. Aku tak boleh ar.. sebab member ofice aku semuanya CINA. nak wat portluck cam ner..

eeee geli la nak makan makanan dorang tu..

10 said...

makan ramai2 mmg sonok...

Farra Dhelina said...

meriahnya kak..

adeh lapa tgok laok akk tu

~~ciklinn~~ said...

aku yg sgtt rinduuu berkawan2 camnie..

huhuhuh rasa mcm nak kerja je balikkk

Ummi Eisya said...

makan je kejo korang ye..hihiii

ALoNa Cintamaniszlite said...

byk ke naik gaji?
brp percent? hehe..
leh ler banjer akak..hehe

Gieyana said...

ini ruphernyer kojer ko yer...mkn..mkn n makan..hahaha...

sedapnyer tgk makanan itu...

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

ye...memang nampak ckit je kat dlm pinggan tu suziey..yg tambah2, tak yah kira kot kan...hahaha :)

mama zharfan said...

yum yum nak join boleh ker ;)

sz | m.s.s said...

bestnyna....sooo miss this kind momentoss la suziey...
zaman dolu2 ms staf tak rami sgt rajin gak kitorg berpotluck ni..yg plg suka staf lki la sbb diorg sedia perut je..kuikuikui

e.l.i.z.@ said...

syioknya mkn eskrem..

gambar tu amik ngan iphone ek

mummy_ayu said...

wah..ada makan makan kat sini..tak ajak pun, kan opis kita dekat..apa pun best!!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

makan2 memang syok....nak2 b4 puasa ni..semua nak makan...hehehe..

memang meriah nampak...walaupun simple pot luck..

Yan said...

alahai tingat opis lame... bos selalu banjer kitorang eskim..

Ain said...

wahhhhh, penuh satu pinggan....

kalau hari2 leh makan besor camni best jugak kan...

today giliran ain pulak....hehehe

maslinamansor said...

siap bergambar dengan nugget tue...

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio