Wednesday, August 11, 2010

calling for suziey.com readers !!

Assalamualaikum..


1stly ahlan wa sahlan ya Ramadhan..dan slmt berpuasa utk sume readers yg beragama Islam..smga Ramadhan kali ni akn menjadi yg lebih baik dr thun lps..dan skaligus menjadikan kita jg insan lebih beriman..amin:)

2ndly...thanks to all doa korang utk kesihatan aku..alhamdulillah aku sihat hr ni..cuma aQeel baru kena flu n light cough..

3rdly..thanks pd semua readers yg sudi jenguk umah aku ni..even aku xsmpat nk buat kunjungan balas ke umah korang..n frm now on..aku akn slow down aktiviti blogging aku utk beri ruang pd kehadiran Ramadhan al-mubarak ni..alhamdulillah thn ni dpt jmpa Ramadhan lagi..so jgn la disia2kan peluang ni..dlm bulan ni la peluang utk kita gandakan pahala dan menigkatkan tahap keimanan kita pd yg Esa..rebutlah ia..kurangkan aktiviti duniawi selain dr kerja yang hakiki..smga kita semua mndpt rahmat dan hidayah dr Allah swt...

utk Season 4 contest yg sedang berlangsung ni..aku akn buat review cuma agk slow sket la..harap bersbr ok.. n aku nk annouce jgk..Season 5 contest yg suppose start on 21st August 2010 akn dipostpone selepas raya..as mentioned..aku nk kurangkan aktiviti blogging dlm Ramadhan ni..bila ade contest tu paham2 la effort yg aku perlukan..bimbang aku terleka dan Ramadhan akn berlalu begitu shja..unless kalu kwn baik ni nk tlg arrange everything.. :) n seperkara lagi..Season 5 will be last season utk contest aku ni..after tht will be Finale Season for them to compete for the grand prize..hadiah2 dh dpt dr sorang sponsor ni..sgt BESAR..serius pnya besar ok..thanks to that sponsor..n ade lg hadiah dr sponsor yg lain..thanks jgk ok..will announce later:)

ok finally..aku menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf di atas segala kesilapan dan keterlanjuran kata yg tdk aku sedari sepanjang kt kenal di alam maya ni... :)

rajin2 lah jenguk sini dan baca:)

p/s: will be in hibernate mode for 1 month:)

32 comments:

miera said...

slmt berpuasa juga.. =)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

Selamat berpuasa jugak untuk suziey sekuarga...sama2lah kita mengambil keberkatan sempena bulan Ramadhan ini

sz | m.s.s said...

insyaAllah semoga kita diberi peluang bertemu ramadhan akan datang! :)

mama_umar_maryam said...

semoga thn ni lebih barakah utk kite sumer ;D

mamalieyna said...

Selamat Berpuasa Suziey sefamily! Semoga kita sama2 memanfaatkan peluang yg ada ni, sebaik mungkin..Insyaallah..!

QuEeN Of 2 Heroes said...

selamat berpuasa kak.. :)

mamasue said...

bagus lah tu...selamat berpuasa to u too!

zura@iwan said...

slmt bpuasa juga....aku pon nk minta maap jika ada slh n silap ye..

Sidratul Muntaha said...

insyaa Allah..
sama2lah kita yep?!
aku pun dah start slow dah ni lately..

mummy_ayu said...

salam ramadhan suziey!!

Jasfyra said...

selamat berpuasa buat suziey sekeluarga

Nadiah Sidek said...

selamat berpuasa :)

Ummi Eisya said...

selamat berpuasa..

Gieyana said...

Salam Ramadhan..aku lg ler dh menghadkan xtvt blogging..concetrate more to da princess...

maslinamansor said...

Selamat berpuasa suziey...

az rina a.k.a jaijina said...

selamat berpuasa juga tuk suziey & family..

Farra Dhelina said...

slmt berpuasa kak..

* thnnx for the comment ye..

Ain said...

selamat berpuasa suziey...

Sabihah said...

selamat berpuasa...^_^

maszmadi said...

selamat berpuasa jugak.. smoga amalan kita diterima Allah.. k

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

SAMA2LAH KITA BERPUASA DENGAN JAYANYA

Huda said...

suziey, slmt berpuasa juga..moga kite same2 dpt menambahkan pahala di bulan yg mulia ini :)

cheqna said...

selamat berpuasa kak =)

♥MAMA♥ said...

salam ramadhan juga dr k.da & family buat suziey sekeluarga,semoga kite sama2 berpeluang utk tingkatkn ibadat dbulan yg mulia ni,insyallah...tk care ;-)

Mak Su said...

salam ramadhan dan selamat berpuasa buat suziey sefamily :)

Nana said...

sama juga aku nk minta maaf klw ada terkasar bahasa lepas pose xpe kita kasar2 bahasa balik hehehe
slamat berpuasa

MiJa said...

slamat berpuasa suziey, mintak maaf selama kita knal ni ade terkasar bahasa ke apa2 x best ke kn..hehe

thanx for the link!!

Hezesuze said...

orait bebeh....selamat berpuasa

CuTeMiUt78 said...

selamat menjalani ibadah puasa

momguess said...

slamat berpuasa utk ko n fmly
seperti yg sedia maklum
aku dh start tempat keje baru
so mmg lasung xblh nak online
aku pon dh kurang sgt2 utk online ni
apa2 pon PLS PLS PLS
jgn blacklist aku
huhuhuhu

gee ryder said...

slmt menjalani ibadah puasa :)

e.l.i.z.@ said...

selamat berpuasa to suziey & family !

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio