Monday, August 23, 2010

coming soon...

Assalamualaikum..

get ready for last season before the FINALE SEASON!! official announcement lps raya ok :)


baju raya = baju melayu / baju kurung / jubah (yg kebiasaannya di pakai di pagi 1 syawal)


p/s: last n3 for Ramadhan..kembali bersiaran lps raya nnti ok..Selamat Berpuasa dan Selamat Hari Raya utk semua..ampun dan maaf dipinta andai ade kesilapan dan kesalahan yg tdk disedari....

29 comments:

mummy_ayu said...

wei..takkan nak cuti dah kot? apa pun selamat hari raya & minta maaf kalu ada yg tersalah kata..
jumpa lepas raya yer...

momguess said...

slamat hari raya
maaf zahir batin
andai kata selama kite berkawan
ada menguris perasaan
sob sob sob

Sidratul Muntaha said...

cuti dah ko?!
huuuuuuuuuuu..
selamat ari raya.
openhouse plan yerk?!
buat PL lagi..
ahahaa..
:P
maaf zahir batin suziey..

nieda said...

selamat hari raya, maaf zahir dan batin..dah start bercuti ke?

zue @ annaleeya said...

dah cuti ker???? awalnya... pepon, slamat ari raya... mintak maapla klu ader yg tersalah yer...

raya nih mmg kena sruh airel posing kaw2 ler... nak pic pakai baju raya yg terbaik gitu... hahah!!!

Gieyana said...

Bole consider utk joint nie..aperpon selamat hr raya..maaf kalau ada terkasar bahasa yer..

Farra Dhelina said...

waaa menarik nya last season ni...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

selamat hari raya jugak...

maaf andai kata ader yg tersalah atau terkasar bahasa..

p/s: banyak tul contest pasal baju kurung / baju melayu ni....apa2 pun tetap gigih nak join jugak...

Yan said...

insya Allah leh cuba lg

mama zharfan said...

giller lama u cuti raya!!
anyway, selamat hari raya!!

Hezesuze said...

wah raya nnti gegeh ler akak snap picata zaquan..huhu

oh dikesempatan ni gak akak nk mohon ampun n maaf seandainye ada terkasar bahasa sepanjang prsahabtan kita nie..huhu

CuTeMiUt78 said...

lorr.. dah cuti ke.. apapun selamat hari raya maaf zahir batin ya...
eemmm tuk contest ni nak try join selagi termampu

[S]itie [B]Um [B]Um said...

cutenye!!

mama_umar_maryam said...

kene bagi ucapan raye trus nih,hahaha,slmt ari raye suziey n family,nnt pas raye 'jmpe' lg kt sini yee ;)

ALoNa Cintamaniszlite said...

Amboi suziey..bkn main rancak hang ngan team buat kontes ye..hehe
Lepas2 ni buat ler kontes utk mak2 pulak, hehe.

Raya mana dulu tahun ni??

psst; mmg pak mat tu ler. Akak dh tau dh pak mat tu pak sedara somi Suziey. Masa kenduri kawen SIL suziey hari tu dh tau nya...pasal masa kitorang nak balik tu..pak mat baru sampai, hahaha. Sbb FIL suziey tu pun..kkdg ada tolong pak mat kat gerai, ngeh2.

Skang pun ada lg jual nasik lemak kat pak mat tu..sape pulak yg buat ek..sbb MIL suziey dh bersara dari arena bisnes nasik lemak ni? hehe..

Ummi Salsabila said...

ni last entry da ke..slmt berpuasa dan selamat hari raya :)

yangyuyu said...

suzie, baju jubah takleh ke? huhu..durrani takde baju kurung raya

~~Ciklinn~~ said...

best best best... tak sabar nak tunggu... selamt hari raya...

Mak Su said...

suka tgk kanak2 cilik dlm baju kurung, baju melayu, comel sangat :)

maszmadi said...

uit ingat dah rasmi dah..

selamat hari raya jugak
andai tersilap taip, terasa hati ngan komen yang diberi, ampun maaf dipinta jua..

AshAnas said...

la, nk cuti dh ke? slmt habiskan puasa n selamat hari raya, maaf zahir & batin...

Liza said...

Selamat hari raya, kak...

Atia Adina said...

salam..sory yek akak punye sig. tu dah siap da..tapi sekarang ni ada kat kampung...lupa bawak copy image tuh...

lumut esoklusa said...

grrrrrrrrrrrr...
apesal comel sgt ni.........................................

meh cni nak cium pp tu sikit,..


comel gila!!

ummuabdullahsyaakir said...

Salam suziey..moga sihat2 dan ceria selalu bersama family tersayang.

Lma tak dtg sni...rindunye.Selmt Hari Raya juga buat suziey dan keluarga...moga bertambh keberkatan sempna peerginya Ramadhan yng dirindui.

Btw,klu ada msa nnt jmput join GA saya yea.Simple je.Maaf tak sempt hntr gmbr nk masuk cntest haritu...line internet lembap...gmbr lambt nak loading...huhu

kaljis aka onggon said...

Assalamualaikum.. Di kesempatan ini, saya Kaljis aka Khairul Onggon dari hati yang tulus ikhlas ingin mengucapkan selamat hari raya aidil fitri, maaf zahir dan batin. Selamat beraya dan selamat bercuti ;)

Mak Su said...

suziey, maksu nak ucapkan salam lebaran, selamat hari raya dan minta maaf zahir dan batin

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

selamat hari raya aidilfitri...mohon kemaafan di hari mulia ini...rindu nak nengok gambo aqeel la....

Farhieyatul said...

bila nak start contest nih, xsabar nk buh gmbar nih hehehe

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio