Friday, August 20, 2010

the cutest & funniest eating baby goes to...

Assalamualaikum..

ok meh nk announce winner of the season... Cute Funny Eating Baby...the crown goes to....




taraaaa....pihak juri tlh sepakat utk menobatkan (ecewah) izz dhani & nur afra dania sbgai WINNER of the season..TAHNIAH ok:) sape yg xemel lg add sila berbuat demikian ok..jgn lupe mention nama ank korang tau..

n again...aku nk ucapkan terima kasih pd yg sudi join contest ni..pd yg xberjaya..masih ade lg 1 peluang utk korang cuba..who knows it might be ur luck :)

p/s: thanks pd yg sudi jgk xjemu2 jenguk umah pink aku ni even aku sedang tido skang ni..hehehe..lps raya aku qada' balik sumenye ok :)

34 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

suziey nanti emailkan nama pemenang ke damia_nurin@yahoo.com
esok nak pos kan hadiah...
tahniah pada pemenang

mamalieyna said...

oooh tepat ramalanku! ^_^...tahniah..mmg funny n cute!

Hezesuze said...

yeahhh tahniah pada pemenang....

Intan said...

Tahniah pada pemenang!

Alahai senduk pon nak mkn ke sayang...chumel!

Gieyana said...

tahniah buat yg menang yer..mmg cute!

Atia Adina said...

hoh dah agak dah....mesti 2 org ni yang menang...tahniahhhhh....


-ad-

chugie said...

tahniah pada pemenang!! walaupun sy tak join, tp seronok bila tengok gambar2 comel anak2 ni!

Sz said...

memang cuteeeee sgt budak2 ni la makan..si comattss...hehee..tahniah!

CuTeMiUt78 said...

tahniah... tahniah... wah kemain bersungguh tu..

zura@iwan said...

tahniah kpd pemenang....hehe

zurazari said...

tahniah pader pemenang!!!

wlwpun comot tp maintain comey gitue=)

e.l.i.z.@ said...

hehehhe mmg layak...

Ummi Eisya said...

cute tul la yang memang tu..dah rasa dah mesti diorg menang..funny pun ada..

tahniah pada yang menang tu..

mummy_ayu said...

he he he..dah agak dah 2 pic nie leh menang sbb...memang kelakar..congrats!!!!

Echa said...

tahniah pada yang menang...
memang cute sangat yang menang tu...

aqeef list dalam top 8 pun dah alhamdulillah sangat...

bes.. bes... comel.. izz dhani ngan nur afra... memang cute... caiyyokkk

♥MAMA♥ said...

waaaaa!congratss!!betul blaka tekaanku seme!kekekekee...xde ke hadiah utk peneka yg btul mama suzie ye?hahahaaaaa...ok la,sama la kite..k.da pun nk tdo jap,kekekeee ngantuk sesangat ni,maklum ler posa2 ni lemauuu skit ;-)

Farra Dhelina said...

hahaha mmg funny!!

taniah ye!

ita cutevirus said...

cutenyer!!

mama zharfan said...

congrats!

maslinamansor said...

Taniah kepada pemenang...

10 said...

tahniah... mmg funny pun...

momguess said...

tahniah

alfa juliet said...

memang comel....berlemoihh habis..hehe

dbalkis said...

alhamdulillah..thanks kepada puan penganjur dan juri yang pilih Izz Dhani.. Thanks juga semua yang ucap tahniah..untuk makluman, Izz Dhani tengah demam..doakan Dhani cepat sembuh ya..

dbalkis said...

Suziey, pinjam gamba eh..nak wat entry

dbalkis said...

Email mama Izz Dhani : dbalkis@gmail.com..thanks again and again..

nieda said...

tahniah pada pemenang..

::Mamalyna:: said...

tahniah...memang meka cute n patut menang...

PUPUT said...

maceh sbb terpilih...xsangka leh menang..tahniah jgk utk yg menang..samat berbuka..^_^

Ain said...

tahniah untuk pemenang....

memanggggg cute!!!

mamamiera said...

tahniah kpd pemenang..
thanx n syukur dpt lah ank hamba top8. kire terpilih gaklah utk grand final punye eh.. nnti makcik email detail makcik eh..

PUPUT said...

suziey..sy dah bg add sebelum ni..suziey lupa ye..xpe sy dah bg lg skali tau...tq ek..^_^

deela~ said...

ooh anak buah ku =)
nama dorg lebih kurang sama lak ek...

tahniah2 dpt baju raya...

h4ni3 said...

hehehe
memang chumellll n funny

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio