Wednesday, August 4, 2010

fly away

Assalamualaikum..

haihh...hari ni mood nk blogging ade fly away sket la..huhu..well besela kan..mood utk blogging pn ade up n down gituh..hehehe..

hr ni ade potluck kt opis..plan nk buat kek batik..tp xjadi sbb kemalasan menguasai diri..ekeke:D end up bw nugget jek..klise menu huh:p geng PUTIH..dont worry..utk kalian confirm ade kek batik...weeee

esok plk hari membelasah duyan..as usual..mcm thun lps gk..dept aku buat pesta buah..mkn buah smpai pengsan..aku dh aim nk blasah DUYAN lagi dan lagi..dan juga manggis..hehe..ouh best...xsbr nk tunggu esok nih..hehe..

haihh..ok la..mmg dh ke laut dalam dh mood aku ni..daaaaaaa...zzzzzzz:D

p/s: alhamdulillah..rezeki jgn ditolak:)
p/s2: 1 of the best reason keje kat POS ni..specifically ICT..sbb byk makan..makan makan makan..kembang semangkuk jadinya..haihhhhh

20 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnyer ada makan besaq...kita kat opis ni pun asyik jamuan makan2 je...tu yang menjadi2 naik badan...he...he...ape2 pun doakan yang terbaik untuk suziey...

az rina a.k.a jaijina said...

owh, doyan..best nye kalau dapat mentedarah kamu..tetibe pulak terbau2 doyan dalam opis ni..aiseh, balik ni kene carik le nmpknye, hehehe..

Ummi Eisya said...

duyan lagi..oooo tidakkkkkkkkkkk

IMAN'S UMI said...

Klu berlebihan, sy blh je tlg belasah manggis ngan dokong...hehehe...seronoknya makan2.

iem said...

wah bestnyee suzie kenduri duriaN sok...

ada keje kosong tak hehe

Nana said...

wah beznye wat pesta buah ek klw aku sure blasah manggis je sebab kureng doyan

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Lily dlm seminggu ni pon..mood down nk berblog..huhu..

wah..hebat..ada pesta mkn2..rezeki tu.. :)

alfa juliet said...

asyik belasah duyan je hang ni..jeles aku

Hezesuze said...

ishh makan duyan tu..tapi kalo makan reramai mesti besh kan...feeling jek rasenye...ngee

fuhh lege sib baik ahad nnti ada kek batik...huhu

mrs.ecam said...

dl2 opis aku salu wat jamuan mkn...skang xdek dh..sdeh...spe org br spe org yg dh benti pong x tau sbb xdek buat farewell...huhuhuhuhu

ch@ said...

lama tak makan duyan oooh...

Farra Dhelina said...

untung keje kat tempat yg ada wat pesta mkn2 ni..hehe..

* misi jgn lupe ;p

Ain said...

nanti jangan tunjuk gambar doyan tu yerk, tak sanggup nak tengok....

hehehe....

besok kat ofis ain pun nak wat makan2. jamuan sblm sambut pose giteww....

tak sabar nak berbeque....

maslinamansor said...

kembang ker... nampak dok still maintain kucup jer...

atty's said...

sodapnya lahai kenduri doyan ..

Nia said...

wah,..suziey tau buat kek batik ya! saya suka sgt kek batik, tapi setkt tau makan aje, buat sendiri tak pernah try..huhu..

Entri Baru: Buat Hal Di Kluang

wantie said...

aku memang suka buah duyan. tapi satu masalahnya,aku jadi gedebab cam ni di sebabkan duyanlah..

kalau aku makan duyan berat badan naik. pas tu tak turun turun dah..
hiduplah aku dalam kedebatan. So thn ni aku control sikit..

tolong makan untuk aku sama ek..

mamalieyna said...

best apa makan2 fre...diri kembang blkg kira..ekeke..

mood ke laut ke? alaa... =P

10 said...

emm... durian... sedap...sedap...sedap... ada lebih tu POS mai la kat kami... hahahaha...

Yan said...

eh baru pasan suziey keje kat POS eh... kat mane ekk...
agak2nye kenal tak kawan yan name Faizah.. aiyoo Faizah ape ekk lupa lak name bapak eh..

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio