Tuesday, August 3, 2010

Gorgeous Baby In Shirt @ Skirt

Assalamualaikum..



ehem..ade contest baru!! Gorgeous Baby In Shirt @ Skirt by Anje aka Mama Balqis..hehe..kali ni aQeel tdk mengjoinkan diri..since aQeel dh byk menang contest anje ni..so ths time around aku jadi sponsor plak..hehe..alhamdulillah..ade rezeki lebih tu harusla dikongsi gitu:) and also sbgai apreciation la sbb anje ni jgk sudi jadi sponsor utk contest aku..Cute Funny Eating Baby...mmg sgt comel hadiah yg aku sponsor ni..tunggu je la anje upload ok..hiks:p  

so korang kena join la..mane tau rezeki korang dpt hadiah tu..n ade byk lagi hadiah2 lain dr sponsors lain..waaa mriah contest anje kali ni....ramai yg murah hati nk sponsor:)

click sini utk tau lebih lanjut syarat contest...

p/s: u sponsor i..i sponsor u..ekkekek:D mcm pantun plak:p

17 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ya...ya..ya...saling sponser mengsponser...moga sama2 murah rezeki k...contest raya nanti kalo murah rezeki kita nak jadi penaja sekali lagik k...anything kita inform suziey....TQ

Farra Dhelina said...

weee..sonok!!

* kak kena bagi reward kat aqeel ni sbb byk jadi model

kene beli lori byk2 utk aqeel hehe

maslinamansor said...

leh la join nanti...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

contest sana sini...hehehe..idea ayu nak buat contest dah lamaaaaa ada...since birthday ayyunie lagi..tapi tak launching2 pun...sebab malas nak berkomitment....hehehe

Ain said...

mungkin tak dapat nak join kali ni sbb sarah takde koleksi skirt....

huhuhu...

zue @ annaleeya said...

yuppp.... tgh gigih menggodek gambo airel berkemeja la nih... klu xde yg "insang" hati berkenan... kenela posing2 dulu... hehehe!!

mummy_ayu said...

wah....harus join nie...

AshAnas said...

nak join.... hehe...

mamalieyna said...

yeee mau join, tp lum ada berkemeja lorr...^_^

sama2 sponser mensponser..meriah gituw..!

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

hehehe bagus la support menyaport...haha ape punye ejaan la mama ni..moga murah rezki..lagi2 suziey dah 'naik taraf' ni kan.. :):):)

Hezesuze said...

uiks haruss join nie....huhu

Me_Lina said...

wah best2... bnyk contest ney... bz la weekend we all.. nak berphotog ngn anak dara... hheheheh...

Yan said...

dah lame tak join contest... skang musim contest pakai tag2pun tak terbuat jugak huhuhu

ibu_Arifa said...

wah..meriah lah nnt..korang berdua bergabung pulak..
nak join..nak join nnt.

mama_umar_maryam said...

waahhh..bagus camni,masing2 berbalas2 sponsorship ;)

Nana said...

good luck...nk join ke x ek hehe

e.l.i.z.@ said...

terkejut mak! igt kan aQeel join contest skirt nih ekkekek

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio