Monday, August 2, 2010

pon..pon..en posmen dtg bw hadiah!

Assalamualaikum..

alhamdulillah..dh slmt terima parcel dr anje aka mama balqis utk hadiah kemenangan Cutest Baby Face & Baby Green Contest...thanks to all the sponsors too yek..alhamdulillah rezeki aQeel...yeay..dh ade 2 helai t-shirt utk raya..ekekkek:D


~GUESS kid shirt tu dr sponsor Take Me Home and Disney shirt tu plak dr anje..~

~slipper Bubble Gummer & buku kecik yg ade pensel n turtle comel tu pn dr anje..and cap tu dr Manjaku Sayangku..handset key chain Bvulgari tu plak dr Take Me Home...thanks to anje and all sponsors..again..:)~


terima kasih daun keladi yek..hehe..anje will launch her contest so soon..korang kena join tau..sebabnya..aku plak jadi 1 of the sponsor..ekekee:D

22 comments:

sz | m.s.s said...

murah rezeki aqeel...byk la item baru nk raya ni :)

MRS. K said...

wahh.. murah rezeki! banyak la collection baju raya aqeel taon ni

♥MAMA♥ said...

hihiii btul tu suziey,jimat dh raya ni aqeel..ngn sara skali dpt melaram sakan ngn baju2 hadiah ;-)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tahniah2....tu lah rezeki anak2 kan...

Hezesuze said...

wah rezeki tu...xyah nk beli baju raya lagik huhu

tahniah!!

firahadifa said...

topi tu i likeeeeee

miera said...

bnyak yer hadiah..tahniah yer..murah sungguh rezeki aqeel..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tahniah k...risau kiter takut takd apat plak hadiah tu....nak umum contest ni tapi delay sikit sebab keje banyak la pulak dek kerana jumaat cuti...maybe petang2 sikit k...suziey ada banner blog tak?kalo ada nak add dalam entry.
TQ

ayah,ummi, farish said...

Tahniah..cantik2 baju tu....:)

az rina a.k.a jaijina said...

uwah, mnyk nye adiah..murah rezeki aqeel..tahniah to aqeel..

Farra Dhelina said...

byknya dpt hadiah.. siper tu comell

alfa juliet said...

banyak gila hadiah..berbaloi lah ko masuk contest

Adyshariz said...

alhamdulillah murah rezeki..boleh tambah koleksi baju raya lagi ni...

mamalieyna said...

sama2 sponser mensponser yee..makin bertmbh2 rezeki gitu..hehe..

tahniah, bertmbh koleksi baju raya aQeel ye..yeahha! ^_^

psst..suziey, eina tak g memana la sabtu/ahad, en suami kije, kalau tak, mmg nak gk g umah eim tu..huhu..tu la rugi org tokleh drive, hrp kan en suami jer..tp kan..kalau awal2 plan leh suh suziey mai ambik kita kt umah..hehe..umah kite jln lurus lg, nak ke Giant tu..haa dkt sgt dah tu.. =P

mummy_ayu said...

cantik tu...leh la buat baju raya..he he he..congrats!!

Ain said...

murah rezeki aqeel ni, banyak tul dapat hadiah ya....

alhamdulillah....

mama tisya said...

collect adiah utk raya la aqeel...

tahniah2..aku lama dh tk msk contest utk ank...huhuhuhu

tkleh tgk gmbr tp nk gk komen...benci tul ler kt opis ku dh tkleh tgk gmbr kt blog kwn2..huhuhuhu

nasibaik fb bole layan...tp tk semeriah blog

mama zharfan said...

congrats aqeel & mama aqeel ;) cubalah join johnson baby of the year contest, kot2 ada rezeki aqeel kan..

Nana said...

wah buleh wat stok bj raya skali ni hehe

UmiDAnisH said...

wahhh, banyak dapat hadiah utk raya kali ni.. tahniah

aini aziz said...

bestnye dpt hadiah..mmg ko nie lucky la klo masuk contest..selalu menang tau..

e.l.i.z.@ said...

wah syiokkknya...byk adiah..leh wat stok utk raya tuh

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio