Friday, August 6, 2010

so suweet

Assalamualaikum..

aku agk jakun sket..sbb mcm 1st time je tgk meter air wrna pink..tantek la plak..so suweet..ekekeke:D dh tu siap tulis lagi meter plastik..hehe..ye la kot la org yg nk curi tu xdpt beza meter plastik ngn meter tembaga..satgi sume dia kebas n jual kt besi buruk...haihhh..mcm2 hal..





~sekadar gbr hiasan~

p/s: happy weekend sume:)

27 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

suziey, pi tengok rumah ke...la ni memang abnyak yang paki warna tu...kiter pun pernah tengok...fisrt time memnag teruja...orng yang jual besi buruk lagik teruja kan...haish....kih...kih hadih dah sampai...pink jugak...teruja gitu

sz | m.s.s said...

hehehe..
p visit new home sweet home ye suziey! :)

mamasue said...

suziey, byk kaler dah ada skrg...purple pun ada...!

az rina a.k.a jaijina said...

hehehe, cumei2..cute macam blog yg fink ni gak, ekekek..

az rina a.k.a jaijina said...

hehehe, cumei2..cute macam blog yg fink ni gak, ekekek..

Intan Inn said...

erm mmg cantik colour tue..pandai juga diaorg buat mcm tue yg plastik kalau yg besi tue rugi banyak kalau kene curi..hehhee

Farra Dhelina said...

ooo.. ni mesti rmh yg akk beli ni kannn..huhuhu

mamalieyna said...

mmg suweeet..hehe...

camno kalau pencurik tu tak reti baca eh..sure dia kebas gak, dh la warna pink, special gitu..hehe..

BIONIC WOMEN said...

cumell sangat..nnti org curi sebb kecumelannya bukan sebab valuenya..hahaha

h4ni3 said...

biasanya tembaga ek??
baru ku tau... hahaha

alfa juliet said...

erkkkk umah ko ek suzi..hehe....

10 said...

wow... siap tulis meter plastik lagi... agak2 ada x org yg nak curi tu? tp mmg sweet la...

nieda said...

cantiknya paip warna pink..harus tulis plastik sbb penyangak kt mana2 aje..hari tu umah mertua nida diorang ambik ukiran kt pagar padahal bukan mahal pun..

momguess said...

mmg swet

LiLy @ MumMyQiStInA said...

mmg suweet lah..1st time gak tgk..biasa tgk kaler biru jer.. :)

Hezesuze said...

wow pink gediks...1st time tgok meter kaler nie...cantik lak...huhu

no 48..awat tak 68 huhu

e.l.i.z.@ said...

sempat lg shoot meter air :P
pink pun pink la..plastik pun plastik la ekkeke

p/s: eli pun x penah jumpa lg :P

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

hehehe...macam2 sekrang ni...meter pun ader warna pink...kalau kena curi lagi tak tau lah...

mamamiera said...

cntiknye paip kaler pink..
mmg suweeett.. ekau pon pndai menyenap..

eee.. nk sgt join kontest mkn yg lawak tu.. tp idak ade picca yg lawak2lah.. ade pon xjelas plok.. =p

ibu WaWa said...

aha lah suziey.
kak wa pun tak pernah tengok meter paip macam ni.
menarik jugak. nampak suweet.
akak memang suka warna merah hati ni.

::Mamalyna:: said...

sangat2 cute...tak penah lagi tengok meter paip kaler pink... syoknyer, nie mesti tengok umah atas tanah...hehehe

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

gi tgk rumah ke.. ??reveal la byk ckit rumah baru...hehehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

umh saya lagi takde meter air haha
kat mana tah

Intan said...

Intan punya meter air rumah baru exactly like this one...PINK kaler :D

Mmg suweeettt!

Yan said...

ku pikirkan apela yg suweet sangat tuh..
upenye meter paip????? adoyaiii
lawak pagi tul suziey ni

CuTeMiUt78 said...

eemm sekarang macam2 kaler dah ada meter plastik ni

wantie said...

betul tu suziey.. kalau tak tulis meter plastik. dah tentu dorang kebas. yang ruginya kita ler. banyak kerja yg kena buat bila dah barang kena kenas ni...

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio