Thursday, August 19, 2010

TOP 8 Cute FUNNY Eating Baby

Assalamualaikum..

sori buat uols tertunggu2 yek..maklumla..contestant ramai sgt..so aku bg ample time utk juries vote the babie:) ok..kali ni aku nk explain sket la kriteria pemiliihan babies..sprti yg aku inform those juries..the most important criteria is..FUNNY then cute come later..which means..bila tgk gbr tu..korang akn tergelak dulu dgn aksi babies tu n then bru korang akn ckp "Ya Allah comelnye dia mkn mcm tu.." haaa phm kan mksud aku..means that bkn bergantung spenuhnya pada penyerlahan wajah yg comel..those babies mmg dh comel pun..so clear ek..

thanks to all juries yg bg kerjasama yg sgt baik dan sanggup menjulingkan mata memilih..hehe..so..without further delay..presenting the TOP 8 Cute FUNNY Eating Baby...



BIG CONGRATULATION to all TOP 8 coz u are automatically eligible to compete for the Grand Prize in Finale Season and also...sume akn dpt hadiah..1st winner for Boy & Girl akn dpt main prize sponsored by Anje aka Mama Balqis and the rest will be getting small token of appreciation from suziey.com & malinasiam.com :)

to all TOP 8, do email me at suzieycomei@yahoo.com ur address & contact no. ok :) tunggu utk announcement the WINNERS of the season ok :)

p/s: thanks to all yg sudi join contest aku ni..n pd yg xberjaya kali ni..jgn kecewa ok..cuba lagi di next season..next season is the final season..
p/s: rindu nk melawat umah korang..lps raya aku buat rombongan cik kiah ke umah korang ok:)

24 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

gongrate to all winner..mmg saingan sengit²..gamba² dorang mmg funny habis..

RieNa said...

penjelasan suziey tentang kriteria penting tu mmg memuaskan hati.
mmg layak 8 org ni terpilih sbb mmg FUNNY betul!

tahniah!!

(walaupun kuciwa tp puas hati. tak sabar tunggu season final!)

ibu_BatRiSya @wardah said...

oh..kecewanya...=P

mamalieyna said...

oooh kicewa2x..hehe..taklah! next time join lg dan lg!

oohh mmg funny n kiut miut depa tu semua...waah kenalan2ku jua yg terpilih itu..syabas! good luck tuk peringkat seterusnya! ^_^

miera said...

tahniah yer kpda top 8..comel2 belaka.. =)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tahniah pada yang tepilih...pada yang tak berjaya tak pe leh cuba lagik...tak sabo nak tau sape yang menang...nak pos hadiah ni...

Ummi Eisya said...

alhamdulillah..mcm tak caya je..sebab tu picas lama..hihi..berguna gak kekejaman aku tu..hihi..(bagus punya ayat ni)

terima kasih pada juri yang memilih kekejaman tangan ku itu utk nur aleesya top 8..

details nanti bg kat email k..

tahniah juga utk semua yang terpilih..

PUPUT said...

thanx suziey n juri..excited giler ada dlm list top 8..nnt sy antar address n contact no kat email ek..tq..^_^

HaninFarshid said...

taniah kepada pemenang...the top 8 memang layak...they r funny and cute...bukan rezeki kyra...maybe next time :)

Echa said...

hehehehe.. thanks suziey... tak sangka ada plak gambar aqeef tu.. hehehehe...

Atia Adina said...

tahniah.....paling suka tengok gambar Izz Dhani & Nur Afra Dania....bersungguh2 dia makan nasi....heheheheh

-ad-

CuTeMiUt78 said...

memang funny tgk gambo budak2 tomey ni.. tahniah kepada semua pemenang

♥MAMA♥ said...

hahahaaa!kelakar gler!dh tergolek2 dh k.da gelak ni!yg budak laki mkn sampai xcukup nasi kutip kat senduk yg si pompuan plak sampai ngn mangkuk2 dmknnyer,kekekeee!mmg kombinasi yg bagus bangat seh!kelakauuuu!anyway tahniah seme ye ;-)

maszmadi said...

congrat to all top 8... belum rezki aisha lagi nie... huhu

ch@ said...

hahaha mmg gila comel. kelakar pulak tu. TAHNiAH pada yg berjaya ok ;)

ayunaufal said...

salam...mcm tak percaya tgok gmabar airis mia yang terpilih tu... sebab saingan semuanye hebat2 belaka... alhamdulillah n tq so much kpda semua yang terlibat.. tak sabr nak tguu grand prize ni..=)

Ain said...

gud luck semua finalist....

memang funny tengok aksi dorang ni...

Farra Dhelina said...

alahai fun & cute nya!! congrts & gdluck ye!

Hezesuze said...

wah tahniah pada finalist....

10 said...

tahniah pada yg berjaya...

mmg lawak la tgk budak2 ni makan...

mummy_ayu said...

akhirnya..percubaan kali nie baerjaya gak..he he he..suka suka..
apa pun congrats to all!!!nanti ayu sent details...tq to juries!!!

kakyong said...

tahniah.. buat anak2 yg terpilih...

e.l.i.z.@ said...

yea yea yea...top 8 pun dah best sebab dapat hadiah gak heheh tQ judges!!!!

Mak Su said...

lucu2 gambar yg tertera esp gambar makan senduk makan sudu, hahaha, kelakar , maksu gelak tak henti2 ni

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio