Thursday, September 23, 2010

kasi can dia main pasir

Assalamualaikum..

masa balik kg raya haritu..kami yg terawal skali balik..n kami jgk yg last skali balik kl..ekeke:D maklum ler..ths year raya kt tepeng sepanjang cuti 8 hari..heran ke nape xraya kt umah famili aku? hehe..bkn la sbb aku ni si tanggang yg lupekan mak bapak..ekeke:D actually parents aku n adik aku beraya kt singapore..kampung mak aku..since aku & kak long aku turn raya kampung hubby..so mak aku decide nk g balik singapore la plak..dh dekat 5 thun xbalik..so ok la..kasi can kt deme..n aku pn sakan la raya kt kampung..hehe..

ok u-turn balik..mcm dh sesat je story aku ni..hehe..actually nk story pasal aQeel..ank buah aku sblh hubby mmg xramai..trmasuk aQeel ade 3 org jek..soon to be 4:p so bila xde geng..dia main ngn lori kesayangan dia tu la..tambah kt kampung byk pasir..so kasi can la kt dia layan kegemaran dia..biar dia main sepuasnya..hehe..okla..layan je la gbr yg xseberapa ni..hehe



~bila balik kg jadi budak kg la kan..dgn comotnya..kaki berbintat2 kena gigit mosquito..haih..~

20 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

betul!!!!!! kaki lengan pipi dan tapak tangan...berbintat2 kena gigit nyamuk....dah lah 2 2 tu anak dara...kureng comeyy ler sikit...kalau boboy tak kisah kan...hiks

cha said...

serupala cikOni, balik kampung, naik bintat2, nyamuk suka.

zura@iwan said...

hehe.....suka main pasir gk si aqeel ni...abis la kena gigit nyamuk dier...hehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

lori kesayangan aqeel la tu...wah sonot aqeel dapat kebebasan main kat tanah ek...kat muka pun berbitat kena gigit nyamuk ek,....mesti darah manis tu yang nyamuk suka tu

Me_Lina said...

"trmasuk aQeel ade 3 org jek..soon to be 4:p"

aqeel ke tu yg nak dpt adik? hehehehe

firahadifa said...

aku nengok aqeel cam da pandai berimaginasi !.. si farrihin nk mula dah berimaginasi.. hik hik..

Sidratul Muntaha said...

aqeel dan lori..
mgm sebati..
hmm..
dah beso dah anak - anak nih..

Drama Mama said...

hahh seronoknya! my boy pun had fun main pasir masa raya aritu! hehe

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Farra Dhelina said...

nyamuk mmg suka dgn budak bandar hiks.

* aiii 'soon to be 4'?? ehemmmmm ;p

♥ QaseH ♥ said...

hah aQeel nk dpt adik ker kak???
"trmasuk aQeel ade 3 org jek..soon to be 4:p"

bkn setakat aQeel jer bintat,,,saya pun,,,hbis jd kudis da kaki ni,,,da gatai garu da tu kudis,,,x cantikkkk daaaa

mama tisya said...

soon to be 4 tu..ada makna tersirat tu:)

lori pasir mmg fav aqeel kn...rmbt aqeel dh pjg nmpk gaya hubbymu

mamalieyna said...

rambut aQeel dh pnjg...^_^

pepun kiut maintain...ohho..lama berkmpung di kg tu, 8 hari..puas la aQeel main pasir!

mummy_ayu said...

suka tul cik abang nie main pasir ngan lori jentolak dia tu..tak dpt pasir laut..pasir kat kg pun jadi la....

Adyshariz said...

balik kampung cengitu le suziey, bukan pasir jer, kat kmpg kita ayam itik di pegang nya..aduih..nmpk sgt cam tak penah tgk..hehe, sib baik tak kojol ank ayam tu..

Huda said...

kasi can yer..hehe..comey aQeel :)

ieda said...

muka pun dah ada bitten mark tu...takper..sekali sekala ja kena.

mama rifQy said...

aqeel budak bandar balik kampung!mmg suke sgt la kan??
sian aqeel kne nyamuk!!

mama_umar_maryam said...

rambut aqeel dah pjg!!! mane nyamok xgeran dgn aqeel,gebu tu haaaa ;p

Ain said...

aqeel dan lori yang tak dapat dipisahkan....

balik kampung pun angkut lori sekali yer aqeel....

mesti seronok dapat main pasir ni...

e.l.i.z.@ said...

eli xsuka bg budak² main pasir..tp apa nk buat, depa dh suka..biasanya kalu p umah mil la depa main pasir.mil x halang huhuh depa lg suka huhuh menci

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio