Monday, September 20, 2010

Little Prince of Posing Contest

Assalamualaikum..

iklan raya..hehe..kasi laluan nk submit n3 contest..hr ni last day..nk support geng blogger buat contest :) contest diberi nama Little Prince of Posing Contest done by ayu ibudamia


sponsored by:



ok ..here u go... model kesayanganku :)

 Nama : Muhammad Harraz Aqeel bin Abbashah
Umur: 34 bulan

Disebalik tabir: ni fresh lagi ni..aidilfitri 2010..raya ke-2..bertempat di Beruas..kampung Tok hubby..tetiba time ni aku rasa aQeel sporting sgt la plak..hubby ready je ngn DSLR..aku kt blakang hubby dok bg arahan la konon2..at first aku soh dia pegang bunga tu..ekeke:D klu dia paham confirm dia xnk brgmbr smbil pegang bunga tu..hiks..tp kan aku ckp dia sporting sgt la plak hari tu..so bila dia dh pegang cenggitu..tmbah lagi soh dia buat peace..so tu la peace gaya aQeel ok..hahaha..haaa tang kaki tu dia sdiri yg buat..sbnrnya aku tunjuk kat dia soh lentok2 kan badan..tp camtu pn ok la..agk2 bila aQeel dh beso nnti dia segan x tgk gbr ni..hiks..mcm mat bunga la plak..apepun ank ibu sgt sporting..GOOD LUCK sayang ibu :)

DONE! 

p/s: later aku tunjuk byk lagi pose yg aQeel buat..hehe..
p/s2: nk tgk gbr aQeel yg btl2 jadi mat bunga?? hehe..scroll down..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
taraaaaaa...!!!


15 comments:

zura@iwan said...

gud luch aqeel...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

so cute la...cam kenal je baju tu...sesuai bangat baju tu dengan aqeel....tak sabo nak tunggu ape kejutannya ni...suziey projek contest camne jadik ke?

[-suziey-] said...

zura:

thanks :)

[-suziey-] said...

anje:

hehe tu lps persalinan..sesuai dipakai di kg sbb xpanas...hehe..

project contest jadi...draft n3 dlm proses..hehe..kasi can nk story pasal raya dulu :D

Nia said...

alalala,..smartnya dia..good luck dear~~!!

Entri Terkini: Kenapa aku tak dapat BW?

sarah-najwan said...

salam kenal suzi..

saya keje cikgu..hihi
good luck utk si macho n encem aqeel..

momguess said...

auwwww
aku suka gbr last tu
swet gitu
wey
nak buat blogers open house ker?
hehehehe

mamalieyna said...

good luck aQeel encem!..sporting pulak kali ni dia ye...hikhik..sian diperlukan begitu oleh si ibunye..hikhik..pepun sweet! ^_^

maslinamansor said...

good luck aQeel...

Ain said...

gud luck encemmmm boy.....

mummy_ayu said...

good luck aqeel..encem boy...suziey...hadiah dah sampai..tq so much..iris suka..nak kena cari untuk Ian plak..he he he..

Sidratul Muntaha said...

hauhauhuahuhua...
bunga sungguh..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

salam suziey...selamat hari raya...sibuk weiiii lepas naik raya ni...

btw thanks join contest ayu....semua syarat LULUS!!!....good luck to aqeel..

Ummi Eisya said...

ooo tidak....mat bunga...hiksss

haszuraidah ishak said...

hihihi..samela anak kita..Zahra pon pegang bunge gak utk contest nih..hihihi..relakan ajela jadi mat bunga pon asai tetap encem!!

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio