Thursday, September 23, 2010

open house open university

Assalamualaikum..

haaaaa paham ke tajuk aku tu..hehe..well..ramai kot yg tau (klu korang aware status aku kt fb la)..aku g open house Open U..ala company hubby aku ler..tp ths yr cam xbest la..sbbnya dia buat kt hotel..rs mcm buka puasa je..ekkek:p selama ni buat kt OUM..mmg best..open air..mcm2 foods raya ade..tp bila kt hotel xbyk food raya..food bese2 jek..ok la layan je gbr yg aku amik guna iPhone..pakcik yg dok sblh aku dok tgk je aku sibuk snap2 gbr foods..hahahah..dia xtau tu aku adlh seorg blogger..hehe:p

~cantik je susunatur..colorful~
~cheesecake itu maveles..ats dia bukan peach ok..itu adlh buah nangka..unik kan :)~

~once aku nmpk je choc fountain ni..haihhhhh gigil tgn nk g cekau trus..ekeek:D~

~deco yg cantik..ni stall laksa johor..haihh smlm pn ade laksa johor..~
~ni main course..nasi bukhari sotong~
~yummyyyy~
~cantek semperit tu..tp rasa out~
~badak berendam, serawa duyan & eskrem..ok la..~
~hiks..wth kesayanganku..hehe~
~love it! sooooo sweet..haihh teruja mau baby :D  last n3..rmai yg ingt "soon to be 4" tu is adik aQeel..bkn ler..soon to be 4 tu SIL aku yg tgh preggy skang ni..~

alhamdulillah..syukur pada rezekiNya..
p/s: esok open house puteri pos plak..tp mcm mls nk pegi..xlarat nk mkn byk dh :D


28 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah banyak menu suziey makan tu je ke?aqeel mesti tinggalkan...

Me_Lina said...

bestnyer makan2... hubby i punya company... multicompany... time raya... sibuk nak berholiday ke viatnem lak.. bukan nak buat makan2 ke apa...

hahahha tgu opis sndri jela buat...

Farra Dhelina said...

umak aiiiii meriah nya food kat sini!! bwarna wrni le kak! terliur aiii..

alaaaaa..igt kan ada adik utk aqeel ;)

Ummi Eisya said...

phewitt....sesuai je baby tu ngan hubby ko..dah tak lama la tu..insyaAllah..tahun depan agaknya..nanti aku pass baton ye..hihiii

sedapnya makanan tu semua..

♥ QaseH ♥ said...

owh ingt kan aQeel nk dpt adik td,,,,sedap nyer makanan dyer

aQeel kna tingge r ni

Sidratul Muntaha said...

mewah ko...
akui pun baru balik dari Open House Uia..
ahaha.
muhiddin yassin dtg laa..
makan?
melayu punyer,mamak punyer,arab punyer,pastu somalia pun ade..russian pun ade...
tpi yg pleik - pelik tu ler abis dulu.
malas nak tggu lama- lama.
sebat satay n bakso jer.
hauhuahuha

Mak Su said...

alamak! buffet! pengsan!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

makanan cantik2..mesti tak sabar nak makan :)

mama zharfan said...

semua pics sgt cantik!!!! kelas lah u pakai iphone tu :) senang ke nak transfer pic from iphone to pc?

sz | m.s.s said...

oooo sedappnyaaaa...
marilah menambah berat badan beramai2!

Hezesuze said...

pergghhh cantiknye deko dia suziey oii...terkesima mata akak uols huhu

haszuraidah ishak said...

nampak sedap sumernyer, esp choc fountain tu..terliur beb!!

lily azliyana @ mama zara said...

huuu..menariknye makanan2 itu...n choc fountain tu mmg nmpak menggiurkan sungguh..hehehehe,,kite stakat ni tak pi mane2 open house pon lg..dahlah hubby pon tarak ni..uhuhuhu. weken ni jekla die balik skjap baru dpt smbung beraya umah sedara mara

mama rifQy said...

wah..kak..banyaknyerr makanan!sukeee!!!

Gieyana said...

comeyy benor bb kecik tue...perghh food! heaven!

mama_umar_maryam said...

ya rabbi,sedap btol menu2 ni haaaa..ishk,muke bb girl tu klu kate anak korg pon org caye tauu,hehehehe

mama tisya said...

wah menarik desser lps tu yg choc fountain tu...hah hubbymu dh cium bb kecik tu...hehehehe

mamalieyna said...

semua food menarik n tertarik! pandai diorang susun2 eh..! hehe...seorang yg bergelar blogger je jd kerja snap pic makanan kan..hehe..

waaah pic couple pun ado...sweet...weeii teruja nak baby gk! bila ni suziey?..hehe..

[-suziey-] said...

sorry xdan nk reply all comments..just nk reply comment mama zharfan..xsusah nk transfer gbr frm iphone to pc..sgt mudah..cucuk kable trus sambung..bila cucuk tu dia jadi mcm thumbrive la..ade device iphone muncul kt mycomputer :)xperlu install any software..kira jadi mcm thumbdrive berkamera la:D

kaljis aka onggon said...

Perghhh.. wlupun "sikit" makanan tp makanan nampak meriah dan kalerful.. Gambar mmg lawa plak tu.. :)

Salam aidil fitri, MZB..

az rina a.k.a jaijina said...

pingsan tgok gamba² makan yg melambak² tu, gluppp..

Huda said...

mak aih sedap2nye...sungguh x keruan melihatnye..bak sikit :)

zura@iwan said...

cantik2 nya aku tgk juadah raya tu wei...t'tarik ko..hehe

comei bb tu...hikss

Ain said...

tengok gambo makanan sambil telan air liur berdegup-degup....

tak bley tahan tengok.....

sodapppppnyaaaaaaa.....

Nana said...

wah meriahnye makanan suka mashmalo coklat tu nyum2 sedap

e.l.i.z.@ said...

mcm sedap je choc fountain tu..gigil gak ni tgk hehe..haah kan, wat kt hotel mmg nampak mcm ala² bukak pose je la..tp xpe, mknn enak² tu gua tgk heheh

CuTeMiUt78 said...

wah... byk makanan...

ALoNa Cintamaniszlite said...

sementara aura raya masih tak abes lagi..makan je suziey...huhu

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio