Wednesday, September 29, 2010

suziey.com was featured on homefurnituredepot.net ??

Assalamualaikum..

1stly thanks to all frens yg keep supporting me..million thanks to u all..really appreciate it..aku KIV dulu isu tu...

 Hello,
This is Shiela from homefurnituredepot.net.

We stumbled on your blog page and found it interesting! We operate
the largest Home Furniture & Office Furniture website featuring more
than 30,000+ blogs. Our site averages 200,000+ unique visitors per
month. As a kind note We have featured your blog at
http://homefurnituredepot.net/blog_awards/index.php?id=29118 We would
be grateful if you could add the following details to your blogs main
page.
>Home Furniture
Looking forward for your confirmation.
Thanks
Shiela
homefurnituredepot.net.


ok tu email yg aku dpt..sape dpt mcm ni jgk? klu pegi kt link yg dia bg tu it was a  plain website mcm list yg panjang consist of personal & bisnes blogs around the world..is it good for our blog traffic?? i dont know..but for me..nothing to lose..it just that..is it safe?? haih..kadang2 kecanggihan teknologi yg melampau pn bole membuatkan kita gerun..hehe..anyway..frm the email seems like dia minta aku pn promote homefurniture.net ni skali..korang rs perlu ke layan bende2 camni?

p/s: blogspot buat hal lagi ke ek..nape cam susah giler nk upload gbr guna feature baru dia tu..lama giler aku menunggu utk load but at the end trus hang..hampagas btl..korang face x same problem ngn aku? ke aku sorang je..haihhh..
p/s: review contest will be done by malinasiam.com ok..

16 comments:

Fieza79 said...

abai kan je kot...malaih la nk melayan menda gitu...haha

miera said...

iya la sama gan kita..nak upload gmbar lambat giler..bencik tul.. =)

MRS. K said...

tadi upload takde prob pong

firahadifa said...

babe, cuba ko try guna pc lain .. aku rase pc ko kena spam kot.. laptop aku pon sama .. guna laptop org lain bleh jerk

sarah-najwan said...

salam suzi...

kecanggihan teknologi ni macam2 kn...mcm2 offer dpt...tapi bagi saya..kalau betul..perkara ini kene face to face..baru bole citer pnjg lebarkn..betul ke..ape ke..

kalu setakat emel..kene hati2 je la..

p/s: oplod gmbar mcm biasa je..yg saya xde prob..tapi saya lebih suka guna photoscape..byk gmbar tp seklai je oplod..cepat sket..

mama tisya said...

ok je update blog...

mcm nk promote je tp ko nk try tk slh

mummy_ayu said...

email apa nie? tak pernah dpt pun..emmmm..

mamalieyna said...

herm...kalau rajin layanlah..hehe..tp kalau eina malas nak layan.. =P..it's up to u!

oooh ada problem ke? eina takde lak berdepan dgn prblm tu, cepat jer upload..tp eina still guna old feature..

lom join lg contest baru tu..huhu..

Hezesuze said...

ermm kalo akak ignore jek email2 camgini....hehe

zura@iwan said...

hmmm...bg aku mls nk layan jerk...hahaha...

ye ke? aku x susah pon nk upload gmbr...ehhe

e.l.i.z.@ said...

penah dapat..tp eli ignore je. ntah la..50-50 nk pecaya ngan internet nih

dah lama eli x upload gambar kt blogspot..eli copy image url kt fb je utk upload kt blog heheh

INTANKUTERPILIH said...

ignore jer email tu..

hah aku pon kdg2 ada poblem gak kat blogspot..nak buat link back pon susah...tak pasti mslh blogspot or pc aku ek..

CuTeMiUt78 said...

eemmm ari tu cam ada terima lebihemail yg kurang cam ni gak la...
tapi tak ambil port pun...

mama zharfan said...

up to u..tp rasa mcm not that penting kot :)

maslinamansor said...

ignore saja.
jangan layan. Macam tak betul jer

haszuraidah ishak said...

me pon mengalami benda sama, xleh nk upload gambo..siap buat entri lg psl ni..hihihi..

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio