Tuesday, September 21, 2010

tamat sudaaaa

Assalamualaikum...

raya day 2 lps mkn kenduri sebelum balik kampung..on the way balik tu ade la 2-3 keping hubby amik gbr aQeel pose ngn payung..payung pnya la beso dr org..ekeke:D layan je la..dh la baju yg sama..haha jgn boring yek tgk dia pakai baju ijo ni jek..kebetulan semua gbr diambil pd hari yg sama..hiks..



pastu kt kampung paksa posing lagi..mmg hari mendera aQeel berposing la senang cite:p (tp time ni xplan pn nk masuk contest ayu tu:D)

ok abis dah..kesimpulannya raya aku thun ni mmg sgt best..aQeel dh beso sket..pandai bawa diri..behave je..xkacau pn aku nk mkn kuih muih..ekeke:D kira tenang la beraya..wlaaupn xbyk gbr tp memori tu tetap ade nilainya :)

p/s: kira ok la ni kan..satgi asyik n3 raya je..nnti muntah ijo plak korang baca..ngeee:D cover line sbb xbyk gbr raya..

26 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tul tu...kita pun cepat2 nak habiskan citer2 raya ni nanti kalo lama2 muak nak baca kan...cantik gambo aqeel..pandai possing...awat gambo first tu suziey cam tertunduk malu je...minngu depan kita datang beraya k

mummy_ayu said...

suka tgk aksi aqeel...mcm org besar je pose...encem..

az rina a.k.a jaijina said...

eh, belom muntah ijo lagi pon..kite ade lagi ni gamba² yg nak post pasal raya, hikhik..selagi raya belum habis, selagi tu kalau boleh nak cite pasal raya..

puasa sebulan, raya pon sebulan jugak ler, hehehe..

iem said...

pandai aqeel duduk kat basikal tu eik..kalau faiq penakut sangatlah hehe..

Me_Lina said...

aqeel nmpk jambu la ngn style rambut mcmtu... encem jer... hehehehhe...

Sidratul Muntaha said...

hahahahhaa
gmbo mmg byk
entah bila nak buat n3 raya..
hauhuahuau!

Ummi Eisya said...

gini la rupanya bila si ibu yang ada kaki bergambar ni..sian si anak kena posing mcam2..nasib baik sporting..hihi..(aku pun sama wei)

si ibu jalan begitu pemalu..tunduk je..huhuuuu

zura@iwan said...

ingt apa yg tamat dah...hahaha...kasi gempaq je tajuk tu...

aqeel bposing ngan payung bosarnya...haha

nieda said...

tomeinya gambar dgn payung tu

mamalieyna said...

tak jemu layan pic dak encem ni..dah lak guna camera canggih gini..layaaaan jer...mata jd clean n clear..hehe..itu pun rasa tak puas ni..^_^

dh habis ke bab raya..alaa raya kan sebulan..layan jer..

momguess said...

gbr last sekali masam2 manis
comei je atas beskal tu

Farra Dhelina said...

haha adeii sama lah kita mmg tak byk gmbr rya..sadisss tu yg senyap je tu ekekeke

atty's said...

tomeynya aqeel..

Ain said...

besaqnya payung aqeel, larat ke nak pegang lama2 tu Yang?

cha said...

tak boleh blah la aQeel ni, nak jadi cikBunga dan siti payung pulak. menten comel.

♥MAMA♥ said...

ensem bangat weh aqeel ni,putih melepak gebu pulak tu..hihiii k.da suke tgk gamb aqeel ngn bunga tu,mat bunga,hihii

lia said...

Gmbr aqel dgn basikal tua tu yg amattt mahal tu..

Selamat hari raya, kak

mama rifQy said...

waaaaaaa...posing habis aqeek nihh..ensemmm

akiratoriza said...

Salam,
sangat suka tgk gambar Aqeel sebelah payung sambil tunjuk langit tu... cute sgt2 la..

chugie said...

cantik! sume gambar2 ni cantik..

Nana said...

hehe comei gile gmbr aqeel yg bole msk kontest ayu tu hahaha

ayah,ummi, farish said...

comeinyer gmbr2 aqel nie....besar payung dr yg pegang tu..hehehehh...gmbr cantik2 sgt2..suker maya tgk

mekchu said...

putih melepak btol si aQeel nih..
patut la putih.. kemana2 bawak payung :)

firahadifa said...

mak aii.. cam mana ko bagi dia duduk kat besikal tue ? tak bertongkat lak tue..

e.l.i.z.@ said...

tu la..byk sgt cite raya ni heheh

mmg mendera aqeel..nasib la aqeel layan :P

♥ QaseH ♥ said...

comel la aqeel posing kak

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio