Friday, September 17, 2010

yuhuuuuu...i'm back!!

Assalamualaikum..

syukur alhamdulillah..selesai dh cuti2 raya..alhamdulillah selesai dh sebulan berpuasa dan dpt meraikan hari raya..hehe..cam skema je kan:D well..aku sgt la teruja nk update ni..rindu giler kt korang korang n korang sume..thanks to all suziey.com readers & followers yg xjemu2 jenguk ke umah pink aku ni even xde update pn spnjang bulan posa ni..terima kasih byk2 ok:) 

hmmm still dlm mood raya lagi ni..cam kejap je rs cuti 8 hari kt kampung..sgt la seronok beraya..betapa bznya aku braya..smpaikan nk shooting2 pn xde masa..haha..so dgn bestnye aku dh start blogwalking menziarahi umah2 korang..cuma ade la jgk umah yg aku xsinggah lagi..sori ok...slowly..hehe..

okla..ni mukaddimah jek..esok cuti balik n beraya lagi..hiks:D so isnin nnti la baru story mory raya ok:) khas utk korang..gbr aku dan famili kecil ku:) 

 ~ haih..chubbynya..huhu :( tema kami utk raya 2010 ni ijau pucuk pisang..giler striking arr..i likee..ekekeke:D~

p/s: korang! mehla dtg beraya ke umah aku ek..ke nk aku buat BLOGGERS OPEN HOUSE? ekeke:D

29 comments:

mamalieyna said...

yeaaaa..suziey sudah kembali ke pgkal jalan..ups..hehe..over sudaah..=P

huwaaa striking lagi..last year kuning diraja kan..hehe..takpe sesuaaiii org kulit putih2 ni..^_^

windunye nak tatap wajah encem boy tu...aii pakai songkok camno tu aQeel..tp encem habiss lah! auntie sukee...!

selamat hari raya!

*psst buat la bloggers open house..hehe..^_^

[-suziey-] said...

mamalieyna:

hahhahah kembali ke pangkal jalan ek:p

aah last year kuning di raja..hahahaha..kita mmg suka wrna striking2..hubby xbrape sgt tp kena paksa gk..ekeekek:D

ok sabar yek..nnti kt upload gbr aQeel posing2..hehe

hmm..kalu byk permintaan bole la buat bloggers open house..kalu idak mai je la umah dtg beraya..nnti kita jamu la foods best2:D

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sempat lagi kan..
selamat hari raya..

vavava...striking nyer kaler...tapi takpe...korang kulit sumer mulus2 putih berseri..mmg sesuai ngan kaler tu.....

beh kurang jer kaler tema kita tahun nie....we'll pun hijau gark...tp bukan hijau striking camnie ler....

[-suziey-] said...

zana:

hahaahaha ni mmg giler striking..oooo ko ijau ape? xpe nnti aku tgk kt umah ko..harus byk gbr raya:D

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

like the tema..cantik...
wah nk buat blogger open house ke...kita dtg je hahaha

Farra Dhelina said...

kakakkkkkkkkkkkkkkkkkkk..rindunyaaaaaaaaaa ;p

ha blgers open hse ke????? syok tuuuu ekekekeke..

pssstttt....u lookkk kuwus oke..sies....syabasss..me??? hermm hampehhhh.sekian terima kasih.hahaa

sz | m.s.s said...

cantekkk la kaler hijau striking nih..sgt sesuweiii...

psst: klu open house suziey yg kat "sini" blh la akak menjenguk..kuuikuikui

nieda said...

cantik tema colour hijau ni..mmg favorite kaler saya

cha said...

happy family ever after, haha aQeeL tu nmpk benor nakalnya pakai songkok rupa itu. haha comel-comel, stat update blog stok sebulan :p

Hezesuze said...

ijau pucuk pisang?? tapi akak nmpak cam kaler kuning jek....huahuahuahua

tapi mmg cantik picta nie...kai selendang lagik kan...huhu

ermm..ok gak tu wat opn hse tuk blogers2...tema pot luck jugak...hahahaha

selamat hari raya dari akak sekeluarga

miera said...

cantik nyer color baju..i like.. =)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wahhhhhhhh.. striking..melambangkan happy

UmiDAnisH said...

waaaa, dpt suda tgk gambo rya, kita xdan lg.. mood masih nk cuti dan cuti dan cuti dan cuti

mummy_ayu said...

sama la kita...aku pun color ijau...
sokong..buat la blogger open house...baru la best!!!

Ummi Eisya said...

yuhu..aqeel..lama tak nampak muka cute tu..handsome la berbaju melayu..tapi songkok tu nape pakai gitu..klu kat skul auntie,dah kena marah tau..hihii..tapi mesti ibu yang kena marah ni,sebab ibu tak betulkan sebelum amik pic..hahaahaaa

mama_umar_maryam said...

yeahhh,terlerai sudah rindu dendam iiii,hhahaha, lawa weh ijau pucuk pisang nih,kitorg almost pilih tema nih,open house blogger?wahhh,klu buat kitorg onnn je ;)

zurazari said...

hahahaha...
yg pasti nyer sangat la comel kan...
sonok nengok mukermasing2 eppy jer bergambo...=))

mama tisya said...

lamo giler ko tk update...mcm p overseas gtu...heheheh

org kulit putih pki striking takpe...cun2

slamat ari raya

firahadifa said...

suziey......!!! u backkkkkk!! !

mama zharfan said...

selamat hari raya utk suziey & family :)
tak dapek ler me nak pegi ur open house thn ni ;)

ilahjy said...

salam hari raya dr kak ilah sekeluarga buat suzie dan anak lelaki yg cun melecun sorg tuuu kita tumpang je laa sbb tak de anak jantan..huhuuu..raya jer semua baju kurung tak de melayu...
kak tema hitam putih tapi lom amek gmbr lagi..sbb pakai jubah..

♥ QaseH ♥ said...

wei kak sakit mato den ni,,,terang gilos,,,


lama akk x berblog eyh,,,rindu kamoooo

selaamt hari raya akk...

akk wat la blogger open house kompem saya terbang dr langkawi p umh akk....hehehehe

zura@iwan said...

slmt kembali...aku pon x sbr nk hapdet ni..hehe

e.l.i.z.@ said...

setelah sekian lama menyepi heheh

okla tu kaler striking..i loikeeeeeeeeeeee

eli kt kg lagi ni..tggu balik kajang baru sempat sikit nk jelajah blog kekeke

selamat hari raya!

ummuabdullahsyaakir said...

Salam dear...rindunya denganmu...hehe

Cantik pic ni...warna hijau sesuai sgt dgn suziey...org putih pakai apap pun cantik.Aqeel pun bertabah2 hensem...

Alahai tak dapatlah nak datang beraya,kena tggu balik msia dlu lah nnt...

Btw Selamat Hari Raya,Dear...maaf zahir dan batin ^_^

reitak said...

nice family pic...
kitorg tlupe nk amik family pic..:(

wat la blogger open house...best laaa :)

wantie said...

masa raya ni nak pakai triking pun tak per.. sebab.. memang kena pakai striking baru nampak meriah!!!!

Nana said...

lama menyepi ek hehe selamat kembali

Sidratul Muntaha said...

putih takper arr
klu gelap cam aku ni dah ruper keling klu guna warna terang..
hauhauhahhaa
tahun depan pakai orenlah
confirm cam keling!
ahuahha.
marah keling aku pnggil keling.
hauhauhuaha

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio