Wednesday, October 13, 2010

ade bran??

Assalamualaikum..

bgn2 tido..turun je katil trus action! posing2..ade bran? ni la baru org kata natural beauty..ekeke:p haih..peel si aQeel ni..time bgn tido..ngn baju n suar upin ipin dia tu..ngn x comb hair nya..seb bek xnmpk taik mata:p..dtg plak angin best dia dok posing2..adeiii..time dh siap comei2 xnk plak posing2 cenggini..huhu..tu la namanya budak kan..sukati kepala dia je ape nk buat..best btl..


~ikt je ape ayah soh buat~

 





28 comments:

Huda said...

hehehe..mcm2 aksi aQeel buat yer :) ade bran..

momguess said...

terngin nak tido bilik tetamu kat umh ko
hehehhehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah ni posing bangun tido namanya...memang suziey budak2 ni susah bangat nak soh posing...kita kena tahan sabar...biler sampai mood nya dengan sendiri diorang posing...tapi kalo dipaksa2 mesti tak mau punyer...

mama tisya said...

bdk2 ni ikut mood die nk posing..kalo die nk time tu tk kira dh...layannnnnn

cha said...

dia dapat mimpi jadi model agaknya, tak pun mimpi ilham nak posing.

maslinamansor said...

kalau budak2, comot pun comel... busuk pun wangi... Suci jer wajah diaorang nie... :)

suka tengok first pic...

zura@iwan said...

amboi.....bgn2 tido trs posing tu...mimpi apa si aqeel ni ye..haha

mamalieyna said...

hehee...bebudak ni,jd model after bgn tido pun nmpak sweet jer..bertmbh sepet nampak matanye tuh!..syomel...hehe..alolo..upinipin aje kam0 ye aQeel..

sz | m.s.s said...

ihikss..
kalu untie tak bran le posing bgn tido cam aqeel nih...
maunya larik segala jenis serangga berhampiran..muhehehee

mummy_ayu said...

wah...cayalah aqeel...banguntido terus pose..encem jer..

Sricahaya said...

tgh mood baik la tu yer..

Ummi Eisya said...

tak mandi??ucuk..lariiiiii..hihi..tapi aqeel tetap cute la walaupun br bgn tido..mimpi posing ke ni..

az rina a.k.a jaijina said...

hikhik, walau baru bangkit tido, cung tetapp cung..

beselah budak² kan, time dah lawa nanti dia pulak tanak posing..siap kotorkan baju lagi, huwaa..

Ain said...

wahhh, sakan posing budak tak mandi ni yer....

hahaha....

tetap menten kiut tau....

Iman's Umi said...

X BRAN LA AUNTIE, AQEEL, TKT NMPK TAIK MATA AUNTIE...WAKAKAKA...

Mak Su said...

aksi spontan yang cantik dan neutral :)

BIONIC WOMEN said...

macam2 aksi si aqeel...Dhiya memang susah sangat nak posing..mesti xmau tengok camera..kalau ler dapat gamabr macam aqeel ni mamang dah cukup bagus ler

Momma Mia said...

hikhik tak tahan aksi last tuh cam aksi bersilat jer... pandai ker aqeel bersilat nih??

Fieza79 said...

sweet nyer Aqeel...pandai posing sana sini...

ttp encem laa Aqeel... suka untie tgk tau...

Atia Adina said...

amboi...comelnya...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

bravo bravo
mood nak berposing yerk budak comel.....

mama zharfan said...

ur boy sgt hensem!! :)

gee ryder said...

nmpk sgt bru bgn tidonye aqeel oi..dgn rambut serabai hehehe

lily azliyana @ mama zara said...

hehe..dtg mood aqeel, bangun tdo pon leh buat macam2 aksi ek...same jeklah ngan Zara ni pon..klu time nk paksa bergmbar, susah plak nk bagi kerjasama..heheh

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

natural beauty you...ehehehehe ada la agak nye aqeel mimpi wat catwalk dlm mimpi dia! hehehe wateva, still comels!

wantie said...

Memang nampak sangat muka bangun tidur. Kat mata tu. hiksss.

tapi cayalah dia leh ambik mood time lepas bangun tidur utk berposing posing. Kalau AMirul jgn mimpiler nak posing cam gitu semua

e.l.i.z.@ said...

heheh mmg nampak la muka tak mandi..tp ok ape..bdk kan..cer mak dia yg posing pas bgn tdo :P

MamaYatie said...

tetap comey...hihihi

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio