Friday, October 1, 2010

aku pasrah...

Assalamulaikum..

hari ni mood nk blogging ke laut lagi...masuk2 opis settle problem smlm..n cari problem baru plak..ekeke:P hr ni ade jamuan raya kt ICT ni..plan nk shooting weekend ni..giler lama aku xbelai2 en canon tu..haih..silap2 lupe dh nk setting manual mode..hahhaha...

happy weekend :)

p/s: boring kan n3 aku hr ni..haihhh...pasrah je la:p

23 comments:

zura@iwan said...

salam....aku pon pasrah gk....n3 ntah apa2...kakaka..

wei ko try masuk tgk blog aku...still slow ke?

mama tisya said...

slamat mkn2..aku pn ada mkn2 gk...so tk jd la plan lepak2 ek

Me_Lina said...

huhuhuhuh sabar2... mmg bila time mood bersepai... mood berblogging pun bersepai.. sama ler...

Fieza79 said...

hai la...sian en canon tu dah lama tak di belai ye...jgn lama2 nnt dia merajok terus dia tak kasik gamba cantek2..! hehee

Ummi Eisya said...

aku pasrah gak membacanye..:)

sarah-najwan said...

sobar je la..

az rina a.k.a jaijina said...

hikhik, tajuk dah macam tajuk lagu dah..wah, ade shooting bagai, mesti sonot kan..kite ni setakat shooting dalam umah aje..name nak shooting kat luar mmg takdelah, kite ni pemalu, hahaha..

mamalieyna said...

alooor.... tak best la gitu! =P

ingt pasrah apa benda la..hehe..kalau ayat eina..redha' =P

Ieda Al-Habsyi said...

tak mo la pasrah, tenyumtenyum skit, hehehhe :)

cts said...

salam suziey..
sy pun bila weekend baru nk amik gambaq..weekdays mmg tk sempat:)

Sidratul Muntaha said...

aku pung!
sama je dgn ko!!
adeiii...
tgh menahan sakit sbb kiri kanan armpit aku kena bengkak kelendar.

~~Ciklinn~~ said...

wahh dah boleh manual yer.. ciklinn sampi la ni tak guna lg manual hahaha

mama rifQy said...

kak suzieeeeeeeyy!! Hikhikk..sajeee jeeeee!hahahaaaaa..

naa yang bosannnnnnnn!!

10 said...

mood cuti... :)

mama zharfan said...

tak per..tunggu dh ada mood, buat entry byk2 hehehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

walaupun boring..tetap baca wahai suziey..hehe

CuTeMiUt78 said...

oopppsss... pe kes ni...

sz | m.s.s said...

ihikss..tumpang pasrahhh je la baca entry ni :p

adda said...

ku jua pasrah hua hua hua

adda said...

ku jua pasrah hua hua hua

Gieyana said...

singgah sini jap..tgh pasrah gak nie!hahaha

Ummi Salsabila said...

apa yg pasrah ni...alaooo,siannya..
nnt upload pic cantik2 ok.

Hezesuze said...

lorr ingatkan pasrah sal ape tadi....huhu

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio