Thursday, October 28, 2010

aQeel in lalaland

Assalamualaikum..

yezzaaaa...xde story actually..bit bz..keje opis yg semakin byk...contest management lg..haih...so nk mengkomitmenkan diri sdiri..daaa:)





~well..besela kan..klu dh namanya budak kan...ade je toys yg dh xckp sifat mcm lori xde tayar tu..ekekek:p~


22 comments:

Fieza79 said...

besa la bdk2...toys rusak pon leh aje buat maen...hehee

byk sgt toy bdk2 kat umah..smpai penoh bakul dh taktau lg mana nk simpan...semak mata je tgk..

Hezesuze said...

owh last picta sejibik cam uols ngeeee...oooo adatler uols...anak akak pun camgitu gak...sume mainan tak cukup sifat hahahaha

cik puan akish said...

da ensem boy...aha...leh geng ngn adik dadif..bes menan jahanammm..:)

mummy_ayu said...

wah..banyaknye lori aqeel..lori takd etayar pun..btw..cantik sudut mainan aqeel tu..

zura@iwan said...

cutenye aqeel bsama toys ye..haha

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

sama la cam balqis...anak patung tak de kali menan semua dah hilang..pandai bertukang plak tu...o...ni bilik yang balqis nak sangat masuk ari tu...bilik menan aqeel ek

Ain said...

biasa la budak2, menan wajib rosak kalau dah dapat....

actually dorang ni penuh dengan sifat ingin tahu, tu yang suka cabut spare part menan yang dorang ada...

mamalieyna said...

tomei3x...mmg byk yg akan tak cukup sifat ..itu baru betul2 main namanya..hehe..

selamat bertugas! ^_^

miera said...

comel nya aqeel..boleh masuk contest yg miera tag tu.hi.hii..budak2 memang macam tu kan.sama mcm alieya bila dapat ja mainan.main kejap ja.pastu ada la sesi repair. =)

AshAnas said...

hehe, besa la tu.. anas ritu maktok die bg moto menan. baru main skjp je dh pecah, hilang sebelah tayar. mlm tu maktok dia tanya anas suka dak menan tu, segan nk jawab yg menan tu dh pecah, huhu...

Huda said...

best tu aQeel ada lalaland :) mmg tul bnyk toys dah nama budak2 kan :)

reitak said...

nice, toys corner tuh...
aQeel peminat 'bob' (that's how asrul panggil spongebob lah) jugak ke?

az rina a.k.a jaijina said...

cery the ensem aqeel..sukelah sponge bob kat blakang tuh..nak cari gaklah untuk tempek kat bilik echa..rimas lah bapak echa nnti, kuikui..

NM02 said...

hi suziey.. lama tak ngomen kat blog u. mm.. makin besar anak bujang u. makin comel..

nnt jgn luper follow blog part 2 kita yek. maceh..

Dee said...

boys mmglah gitu..patung2 anak dee pun dh tercabut sana sini sbb tu xnak beli yg mahal2..murah2 sudah..

wantie said...

suka betul aku tengok sponge bob tu. Amirul tak minat sangat sponge bob tu. Tapi Ibu dia ler yang lebih lebih.

memang cute Aqeel ni. parking mcm mana pun nampak cute jer kan.

Mama Zharfan said...

nama pun boboy kan :)
nice pics and aqeel as handsome as usual :)

adda said...

cantiknye lalaland

wa kaljis said...

wah.. byknye toys dia.. saya masa kecik toys saya limited jerr.. main penyepit bayu yg penyepit kayu tu mcm main lego.. kejap jd kapalterbang, kejap jadi robot hehehe..

firahadifa said...

si farrihin , tak sampai sehari da tamat riwayat train dia ... adei... si aqeel x pe lagi.. ade gak rupe lorinyerr .. ngehehehe

firahadifa said...

si farrihin , tak sampai sehari da tamat riwayat train dia ... adei... si aqeel x pe lagi.. ade gak rupe lorinyerr .. ngehehehe

Farra Dhelina said...

adoiii kesian lori takde tayar tu hahaha

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio