Friday, October 8, 2010

aQeel's new DSLR

Assalamualaikum..

hehe..like parents like son..nmpknya aQeel skang suka nk shooting2 plak..sbb tu sgt susah nk soh dia posing..dia yg sibuk nk amik gbr..haihh..

dont be surprised..dia yg dpt idea sdiri nk jadikan mende alah ni DSLR dia..ekeke:p actually tu adlh lampu utk org memancing..ala yg letak kt dahi tu..atuk aQeel punya..1st time dia nmpk mende alah tu trus dia buat aksi photog..hahaha..bijak sungguh la..





p/s: can't wait for the bachelor meeting...bachelor la konon..ekeke:D..what feeling should i be in? excited?enjoy?sad? hmm..mix feeling..

24 comments:

Intan Inn said...

wahhh sangat cutelah n kreatif juga tue..erm kalau betul boleh jg photografer..hehhe...

az rina a.k.a jaijina said...

alala, bijak sungguh dak aqeel ni..okelah tu untuk beginner kan, ahaks..gaya tu dah ade cume kene gali² lagi, hehehe..

Ciklinn said...

hoyerrrrrrrrrrrr bebakat dah tu.....

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

kelako la aqeel ni...ada2 je...tu kalo suluh muka tu bukan jadi flash tapi jadi silau plak...kreatif aqeel ni...dah besaq nanti jadi doktor k...tak mau jadi cameraman...tu wat keje sampingan je...

10 said...

hehehe... comei arr dslr aqeel...

mama tisya said...

aqeel pn ada dslr mcm ibu gk ye...ehhehehe

bachelor meeting?bachelor party jgn lupa :)

**yg ko confuse psl dept br ngan bff aku tu...kalo aku p company yg outsource tu maksudnye jauh dr bff tp aku kn tk pegi masih di bernas cuma berlainan dept saje so still jmpe ler my bff :-p

♥ QaseH ♥ said...

memang ank mak ni,,,hehehehe

ummi iman said...

cute2....boleh jd photographer nih..

sz | m.s.s said...

ihikss...sabarr je la....ni penangan tgk parent dia dok usung sana sini menda alah mirip2 ala2 tu...hihihi...cerdik2...

cha said...

cerdik-cerdik, nanti tolong amekkan gambar aunty eh :D

♥siEha♥ said...

bijak nye..canteknye DSLR die..hehe

mamalieyna said...

yuhuuu...encemnye dak sowang nih! waaah mmg nak ikut jejak ni..ada talent nih! ^_^

syariza09 said...

sah....hobi turun temurun ni

atty's said...

ada bakat ar aqeel..

zura@iwan said...

amboi dslr dia...canggih lg dr ko punye le...hehehe...diatih frm kecik...baguih le...

Hezesuze said...

fuyooooo very the klasik dslr aqeel kan....like mother like son kekdahnye uols hehe

Ummi Eisya said...

ala ibu ni tak faham2 ke..aqeel nak satu la macm ibu tu..sebab tu aqeel main benda ni..hihiii

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

pandai je aqeel manipulate brg kan..dia slalu tgk mama la tu..hehehe tp lin paling suka tgk muka dia...sgt comel la anak bujang suziey ni..putih gebusss..huhu

Farra Dhelina said...

wa..pndai aqeel nak geng dgn ibu dia ye..

*krm slm kat kak fida ye!!

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ha ha ha..kreatif sungguh ler budak aqeel nie

mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi......photog to be

ALoNa Cintamaniszlite said...

kiranya...akak pun bijak mcm AQeel gak ler suziey...hehe sbb akak pun penah wat cenggitu guna torchlight dahi milik cik abg akak tu, hahahahhaha

mama_umar_maryam said...

dari jauh dah tau ni aqeel anak korang,hahahaha

EIJAM'S FAMILY said...

so cute... bijak aqeel buat bende alah tue DSLR..igtkan suzie beli yang baru..

wantie said...

hohoho..mende alah tu mak aku guna utk gi noreh bila musim meluruh.

guna lampu tu ler noreh kul 2-3 pagi. lawak tul la aqeel ni.

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio