Friday, October 15, 2010

frame FM yg cute

Assalamualaikum..

actually hadiah ni dh lama dh dpt..sgtla terlupe nk publishkan..thanks so much kpd penganjur contest dan penaja hadiah.. :) kemenangan sempena cutest baby in purple contest by mama aka kak da :)


~sponsored by Jemari Art~
~tu dh tepek dah..~
~taraaa...dh letak gbr..hehe..time ni aQeel baru 5 bulan kot..~


~kasi zoom sket ^_^ ~

ok tu je update utk hr ni..daaaaaa....nk masuk meeting..*sigh


p/s2: to those contestant for Season 5 - Cute Baby in Baju Melayu yang x direview lagi..hope korang bersabar ok..reviewer sgt bz at this moment..sori ok..

26 comments:

Huda said...

chumeylnye :) best2..bnyk tul fm suziey :)

INTANKUTERPILIH said...

cutenye dia...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

cantik...kiter pun ada FM jemari art...next contest kiter JEmari art jadi penaja sekali lagi...wat kali ke 3...jangan lupe join k

sweetdarling said...

wahhh handmade naaa... tu yang jadi exclusive tu.. tak dapek nak cari kat lain tauuu...

cha said...

banyaknyaaa fridge magnet.

Wawa~* said...

wah... cantek la FM sumer tu <3 yg customized frame tu sgt sweet :D sy pn bru2 nk suka kumpul FM gak :)

muchas luvas, wawa~* SecretWhisper.net

sz | m.s.s said...

alaala..tomeinya..
byk FM suziey...
aqeel tak kidnap ke?
klu kat umah ni ada 2 orang penculiksss...jap je akak lekat dah hilang ntah ke mana wat main budak2 nih..haisyyy

mama rifQy said...

comey sungguhhhhhh!!!

mama rifQy said...

comey sungguhhhhhh!!!

mamalieyna said...

waaah comei2 nye...pic dlm frame comei pun sgt comei! ^_^

ha'a kitenye penyertaan lum diterjah..takpe..memahami..^_^

zura@iwan said...

so cute le frame fm tu...hehe..

Hezesuze said...

sesungguhnye aqeel mmg cute bangat...huhu

mama tisya said...

mcm nmpk byk FM dr langkawi..comei2 frame FM tu..aku kena tgu ada peti ais sendiri la br bole tempek koleksi fm

::Mamalyna:: said...

FM pipin (bak kata lyna, telah menggugat iman ai).. beli kat mane yer..

Ummi Eisya said...

cantikk...aku tapun dah dapat gak..tapi tak letak pic pun lagi..tahniah ye aqeel..

atty's said...

comey-comey semua frame tu lagi yg ade pic aqeel.

Mama Zharfan said...

tomey!!

wantie said...

Wah.. banyaknya FM ko suziey. mesti setiap satu ada kenangan yang tersendiri tu tak?

mama_umar_maryam said...

bestkan kumpul fm2 org bagi,hasil contest..rase cam berbaloiii sumer,lawq2 plak tu

ibu_Arifa said...

cantiknyer.. tahniah atas kemenangan haritu..clap..clap..

Nia said...

tu gambar aqeel masa muda tuh..hehe

b.O.n.d.a said...

den punyO FM dah banyak ilang..
tangan2 kecil ni suka nau kutis-kutis pastu kidnep masuk lam bag nak tunjuk kat kawan2 kat skul..
haihhh ♥

reitak said...

this reminds me of a post I was supposed to do too! :)

cutenyer aQeel :)

♥MAMA♥ said...

hihii mmg comam pun fm jemari art ni,umah k.da sampai 3,4keping frame jemari ni ;-) aqeel pun ensem comey je masa kecik tu ;-)

alfa juliet said...

siap ada nama aqeel tu..cantik

Farra Dhelina said...

manyak nyeeeeee...klu mirzaa dpt ni..halamatttt..hbs kakkk ekeke

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio