Monday, October 18, 2010

hadiah besarrrr punya!

Assalamualaikum..

1stly..thanks to all yg sudi mengjoinkan diri dlm Season 5 - Cute Baby in Baju Raya contest..so after this we'll be going to FINALE SEASON..haih..suspen plak..sape la yg bakal ditaha percutian ke Redang/Langkawi tu kan..hehe..

so..presenting the prize for WINNER of the season sponsored by ayu...hadiah dr penaja lg sorang tu xdpt lagi coz penaja hadiah tu xreveal lagi ape hadiah yg nk disponsor itu..




~ok ni perbandingan kebesarannya..hehe..sama besar ngn aQeel bear tu..that 1 for baby girl..n remote car tu for boy :)~

~model dh over pose dh tu..~


 

p/s: hope ayu dh sembuh sepenyuhnya n same goes to her kids..
p/s2: bestnye weekend hr tu dpt jmpa blogger dr jauhhhhhh..

35 comments:

Fieza79 said...

best nya adiah2 tu...sape la yg bertuah tu...

alahai bunyi mcm jauh hati je ni...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

yup...kitalah orangnya yang masih tak kasitau ape hadiah yang nak diberikan tu...dah ada cuma tak lom email kat suziey je...esok kite email k...sowy terlambat plak kali ni..

nieda said...

menariknya hadiah..besar2..

mama tisya said...

wah beso adiahnye itu...wah dpt jmpe blogger..saper kah die

Nana said...

beznye besar btol adiahnye

UmiDAnisH said...

Besarnya hadiah bear tu.. suziey, takpela.. mana tau pasni terbuka hati balik.. =) apepun chaiyork

ibu_BatRiSya @wardah said...

waaa.....bestnye hadiah

Mak Su said...

maksu nak chipmunk tu! nak suruh dia nyanyi! ;)

Ain said...

gud luck untuk semua peserta...

siapa blogger jauh tu suziey, share la....

hehehe...

mamalieyna said...

wow..besar punya!!! best tu kalo dpt...^_^..sama besar aQeel haa..! hehe..

p/s blogger mana lak suziey jumpa ni, ghajin betul merapatkan silaturrahim la..hehe..

zura@iwan said...

adiah bsr2nya...hehe...

sapa blogger tu weyy??hahaha

Hezesuze said...

wah tak sabo lak tunggu sapakah pemenang nye huhuhu

wah aqeel mcm geram jek tgok bear & kete tu ahakss

Sidratul Muntaha said...

tq babe!
terharu weih.
nnti decide baik ler bila nak buat party buih tu.
hhauahuhahuahuahha!

Huda said...

me tak dapat join sbb xde pic husna yg cute dgn baju kurungnye :( nx year la nampaknye yer :)

sw33tdarling said...

wahhhhhhh bestnya adiah besarr...! congrats to the winner nanti, me mmg tak masuk.... heheheh

sz | m.s.s said...

model tu pose je ke?
tak tergugatkah dia mintak nak juga?
hehehee

Ummi Eisya said...

mmg besar tul hadiah tu..sape la bertuah tu..tapi kalau eisya,dia mesti suka kereta tu..hihi,macam menang kan..hahaa..

sape blogger jauh tu..dari JB ke..huhuuu

Jamiel said...

salam perkenalan..
Menarik contest ni..
Hadiah pun ble tahan..
dah ada baby nanti,
kalo ada lg contest camni le join..

INTANKUTERPILIH said...

bestnyer sape yg menang...dpt hadiah besar punya...

nape aku tak join contest nie ek??adoi...semua contest terlepas...

az rina a.k.a jaijina said...

aiseh, rugi tak join..mmg tak sempat nak gayakan budak kecik tu, dia mmg takde sgt gamba pakai baju kurung..

pape pon tahniah baut pemenang..

Cute MuM said...

besarnyer hadiah...
kalo Dania dapat bear tue pon best... hehe...
Gud Luck semua..

Mama Zharfan said...

congrats in advance to bakal winners

wantie said...

wah adiah besau. sesapa yang bakal dapat adiah tu. saya ucapkan TAHNIAh inadvance. sebab Amirul tak masuk contest ni....

alfa juliet said...

best bangat hadiah

firahadifa said...

babe , kalau aku join later , then aku menang , ko bleh post ke dubai x? kekekeke


eh.. siapa blogger jauh ?? si ayu ibu damia ker??

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

best nya la hai... since lin hanto gamba didi, op kos la lin nak keta tu ye.. hahah sesuai la ngan didi yg dah 4 years old tu :P

♥siEha♥ said...

wow..bestnye hadiah die..menarik btl la..

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

suziey.. x check entry lin pun ....?? jgn terlepas ye.. huhu berangan siap dah ni! hehehe

mommie Tia Zahraa said...

hi suzieeyyyy!!
ingat tak kat aku lagi??fira wifey lokman..heheee..
baru perasan ko ada blog arr..maklumla aku nih ala2 beginnerr..hahaha..
nway, keep in touch yaaa..makin encem hero kecik ko tuh..leh kenen dengan Tia nanti nih..hehe :)
take care dear..c ya!
p/s: aku tak sempat masuk contest ko..huhuhu..nak hadiahh besauuu itewww :P

Gieyana said...

walaa..best nyer tgk hadiah tue..nk joint tp x da photo lak! model aku mmg x sporting!!

Akukah blogger tue erk?kakakakak!

mama_umar_maryam said...

waaa,manyak busarrrr,heheh,sapelah yg bertuah nih ;),jmpe sapekah??

Intan Inn said...

wahhh besarnyer hadiah yg bear tue sgtlah comel..geram jer tgk.

EIJAM'S FAMILY said...

mmg besar punya hadiah tue yerk cik suziey

Farra Dhelina said...

tak sempat nk masukkan qaseh..uwaaaaa..bz like a beeeee

e.l.i.z.@ said...

alamakkkk bestnya hadiahhhh...eiymann suka na la kete tu..remote control lak tuhhhh...nakkkkkkkkkkkkkkkk

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio