Tuesday, October 19, 2010

jmpa blogger dr overseas

Assalamualaikum..

hr ni baru ade mood nk buat n3..smlm mood sgt down..n aku jadi sombong smlm sbb xbw lgsung..neway thanks to all yg xjemu2 jenguk umah pink aku ni n tinggal jejak buat hamba disini..cewah..ouh aku sgt hargai..

ok back to the story..last sat jmpa blogger dr overseas..over d seas actually..seberang penang bridge..ekekek:P gieyana & zura ....actually hubby deme ni ade registration kolej kt KL ni..n so happen the location sgtla dekat ngn umah aku..klu la aku tau better aku fetch deme ni mai umah aku..lepak2 kt umah lg relax dr dok melangut kt McD tu..btl x G..zura..huhu..tp dh xde rezeki..time dh jmpa dorang br la tau..(aku pn guna GPS nk g kolej tu.ekeke:D)

klu korang nk tau..gie adlh blogger pertama yg aku jmpa sejak aku mula menjebakkan diri di arena blogging ni..hiks:p time tu kitorang nyer meetpoint kt tepeng..g mkn kt kotiow DOLI lagi..hehe.n lps dr tu barula slowly mula jmpa bloggers yg lain plak..

zura plak..ni 1st time aku jmpa dia..kami mmg rapat since mula2 kenal kt blog lg..tp xde jodoh lg nk jmpa..n finally...we were met here in KL..hiks...lama giler kami melepak kt McD tu..smpai aunty supervisor tu asyik dtg kt table kami hntar tisu la..tnya opinion psl food la..sembang ngn aQeel la..cleaner mcd tu plak..xabis2 nk sapu la nk lap cermin la kt area table kami tu...dlm bhsa halus nk halau kami la tu..tp kami buat dek jek..ekekeke:D

okla..layan la gbr yg xseberapa ni..hehe..


~ok gossip2 dulu..sesambil layan aku makn..aQeel khusyuk ngn eskremnye..hehe~

~haih..bila brgmbr aku didepan..terserlah bam bamnya..huhu..patut zura dok depan..dia dhla slim..mcm gie gk..jmpa dorang ni terasa mcm jai (read:giant) sket:p...nureen dgn dunianya..xnk lgsg bergmbr..besela budak kan..ade mood~

~dpt la jgk snap sekeping gbr nureen..even candid~


~ni ler zura..aku crop gbr aku sbb xnk giler glamor:p~

~my lil' angel~

thanks Gie n Zura..sudi nk jmpa aku..n Gie siap bekalkan jeruk dr penang lg..i likeeeeee..hehe..thanks ok..nnti mai kl lama2 sket..bole lepaks kt umah aku..no hal pnya:)

thanks to hubby jgk sudi follow jadi photog wifey..hehe

p/s: sape2 yg sudi nk jmpa aku..roger2la..aku no hal pnya..
p/s2: harap contestant2 dpt bersabar yek..pn penganjur yg akn review n3 korang agk kebizian..so pls understand n give her time ok :)

30 comments:

notti netti said...

bila nak jumpa saya lak, kita tak pernah berjumpa kan> kan? kan?.....sila bawa hadiah bila berjumpa ya.....

Huda said...

sedapnye makan mcD :) boleh2 nnti kite roger klu nak jmpe k :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah dapat jumpa gie & zura ek...mesti bestkan jumpa kengkawan blogger...lebey2 lagi suziey ni very friendly...seang berkawan tak kekok nak berborak...spoting aqeel bergambo ek...pinky2 lagik...so sweet suka teyem tu ek sama cam balqis la ni...suziey tahun depan wat gathering lagik tak....hu...hu...tak pernah dapat join tau...

momguess said...

jeles lah dpt jumpe bloger

serius aku bz giler skg ni
harap contestant bersabar yer

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

cop2...nak tanya sape yang jadi tukang snap pic ni....

momguess said...

serius aku bz giler skg nie
sory sgt
i try my best by this week

zura@iwan said...

salam...

wah dh update 2nd cergas dr gie..hikss.

maceh byk2 sudi jumpa aku gk weyy...hehe...tak sgka dpt ketemu ko tau...hehe

dkt ngan umah ko...nnti gi lepak2 umah je kan...hakaka..

mummy_ayu said...

seronoknye...jumpa geng blogger...

mamalieyna said...

heee...dh tgk dr blog gieyana tadi...amboiii suka benor berjumpa2an eh...bagus la suziey, merapatkan ukhwah gitu kan..sporting lak hubby nye, sudi menemani kemana aje..nice lah! ^_^

p/s ptt aaa suziey sunyi je semalam kan, tak jengah umah kiter pun..huhu..ghupenye down..hoho..hope ok ari ni eh!

atty's said...

bilalah nak jumpa uols nie..

Fieza79 said...

best nya dpt jumpa geng blogger...kita pon first time jumpa kwn blogger masa raya ari tu...jadi kenangan indah pulak..hehee

♥ QaseH ♥ said...

kiter biler plak akk

♥ QaseH ♥ said...

kiter biler plak akk

INTANKUTERPILIH said...

suziey, bila turn kita lak berjumpa??

sz | m.s.s said...

suziey, kita blogger over de river je ;p

az rina a.k.a jaijina said...

hehe, igtkan oversea nun di sana..rupenye nun di sini aje..bolehlah kite jumpe nanti ye, hehehe..

sw33tdarling said...

syiok yeeer gather2...

yangyuyu said...

teringin gak nak jumpa suzie ngan aqeel mana tau one day leh buat gathering bloggers ajak azaniza dgn masyuni skali windula dia

iem said...

wah bestnye jumpa blogger...suziey, bila kita nk jumpa lagii ni hehe??hari tu tak de jodoh nk jumpa kan huhu...

Farra Dhelina said...

best!!

akiratoriza said...

Salam..
eeee malu la nak jumpa geng2 blogger nih... saya ni dlm blog bukan main aktif menulis n cite sana sini tp lau depan org yg baru kenal memang tak keluar la kata-kata... huhuhu..

pemalu la kononnya..

Hezesuze said...

wah beshnye dapat jumpa blogger obesi ye..ingatkan obesi luar negara rupenye seberang lautan ajork huhu

chugie said...

bestnye dpt jumpa2 camni..

mengeratkan lg hubungan antara teman blogger.. bagus2!!

firahadifa said...

babe , cantik baju ko . ngehehehe

Nia said...

haha..memang over the sea pun tu. best la Suziey, dpt jumpa kawan2 blogger ni kan. bila jumpa ni la, baru kita tau, sebenarnya kita mmg ngam dgn dia.hehe

UmiDAnisH said...

moh jumpa umidanish moh...dekat je ni... hehehe

mama tisya said...

aku dh tgk kt blog gie...cun ler bj mu walaupn ko nmpk jai..dh kata dk ngan gie & zura sure ler nmpk jai..lenkali nyorok bw meja mcm ko snap ngan net time bachelor party...bila mau jmpe aku lg..hehehehe

Gieyana said...

Salam...br berkesempatan nk dtg sini after smlm dpt cover balik kepenatan kaw2 punyaaaa! walaupon ko nmpak jai biler dok ngan km..size bknnya ukurannya..yg penting sahabt n we all enjoy da moments together...at last dpt gak aku g amik gedabak tue n rakamkan picca korang taW! gigih bebs...walaupon lama lepak kt McD nie..rasa cam kejap jer..aperpon macih psl sudi luangkan ms bertapa bersama2 ngan we all k! Sayangg kamooooo! hope to c u again 1 day soon....

wantie said...

sporting aqeel duduk kat sebelah gieyana tanpa segan silu. cayaklah

Gieyana said...

haaa..lupa..lagi satu! ko ler blogger pertama gak aku jumpa last year! segar jer memori tu taw! n yg bestnya, ku dpt racun ko agar sambar dslr..tp ikut kemampuan la kan!hahahaha

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio