Wednesday, October 27, 2010

like mother like son..we're cuppies n cake addicted

Assalamualaikum..

yezzaaaaa..korang ape kbr? hope sihat la yek..aku ok..sihat n bahagia brsama famili kecil kesayanganku..ecewah:p ok back to the topic..aku mg dh pasan aQeel mostly ikt taste aku in terms of food choice..hehe..aku suka food yg berasaskan tepung such all types of cekodok, cok udang n roti canai..same goes to him..n me also love cake so much..not to forget cuppies ok..hiks:p aQeel pn sgt suka cake..so sweet..ekek:p 

klu pegi mana2 event yg ade cake/cuppies..confirm dia mkn cake je..up to the extend..xpandang nasik dh..haih..fanatik btl..even klu pegi petronas..nmpk ade cuppies dlm showcase..ye ye nk beli..ok jom tgk cara aQeel mkn cuppies :p


~ ni cuppies kt umah watie~







~that's it! haih..comot!~

ape fav. anak korang? sama x ngn korang?

23 comments:

Nadiah Sidek said...

gambar 3 dr bwh mcm tgh mkn aiskrim je..hehe. comot2 pun tetap comel ^_^

mamalieyna said...

huhu..comot2 pun janji kenyang perut ye aQeel..hehe..

waaah ada faberet food juge dak aQeel ni..my arif..herm...belum tunjukkan minat pada satu2 jenis makanan, sbb dia suka semua......hehe..mgkn awal lg kot..tunggu la setahun lg, mgkn time tu baru pandai memilih kot! ^_^

mama tisya said...

apsal aku komen tk dpt..huhuhuh..pent taip

e.l.i.s.s.m.i.e said...

calit sket aqeel :) eliss pun suka makan kek ! :p

mama tisya said...

nk komen blk...nasibaik tk comot byk bj aqeel..dh la pki color putih...suka cuppies..mcm lama je tk wt kek cawan

Huda said...

mmg sedap pun kek or cuppies kan :) huda pun suka..tp kalau manis sgt x nakla..hehe..aQeel suka makan kek yer, smpi comot2 gitu :)

zura@iwan said...

aku suka cuppies gk....tp syg nk mkn...sbb tgk cute2 jerk...kakaka....

pstt; ermmmm aku x de anak lg...x tau dia fav cm aku x lg..kekeke..

Sidratul Muntaha said...

same jer.
tpi setot ttp suke mkn nasi n mee jugak.
fav:nasi ayam,mee goreng n mee hoon sup/goreng.
coklat n kek?!
mesti.
pudding?!
mesti.
as lon as it sweet n coklat and cheese.
hauhauhua.
mana tak gemuk ank aku!
dah mak boleh buat kek.

cik puan akish said...

sehinnga menjilat begitu..mmg sodap amat neh...:)

mummy_ayu said...

i love cupies & cake tu..tapi coklat no one ...yum yum...
aqeel nak cikit leh?

mummy_ayu said...

i love cupies & cake tu..tapi coklat no one ...yum yum...
aqeel nak cikit leh?

momguess said...

aiman sama ngn aku
U.D.A.N.G

Fieza79 said...

bdk2 kalo jumpa kek mesti la suka nk mamam...nasi dpn mata sure la dh tkmau...

amboi aqeel smpai menjilat jilat cupcake tu...

az rina a.k.a jaijina said...

ya ampun, sonok nye tgok cuppies awak tu..

anak kite blom tunjuk lagi minat nak makan ape..tp mak dia suke sgt makan coklat + eskrem..

sw33tdarling.com said...

comelnya cupcake tuu.. tapi sayangnya, den hanya suka memandang,tp tak suka memakan... hehehe

LYaFRINA said...

comeinya aqeel.. part y dia jilat cup cake tu..
cutenya...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

kena berguru dengan amy ni...belajo wat cup cake since aqeel suka mamam kek...so sweet aqeel makan kek..kita tak berapa gemar sangat...makanan manis2 yang pedas2 kita suka...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

peberet rafiq yg sama ngan ibu dia ialah kepok keping n kepok lekor ganu..agagagaga

Atia Adina said...

saya suka makan kek....tapi atia tak brp suka.....kadang makan...kadang tak......

Dee said...

wow..pandai dia mkn ye..anak2 dee kureng sket kek2 ni kecuali sweets n chocs..

wantie said...

selesa betul aqeel makan cup cake. auntie & amirul bukan penggemar kek.

Tapi kami berkongsi kegemaran yg sama iaitu wantan mee. tapi yang sup punya. Bila papa tak der. tak yah masak nasi dah. dua org kami akan bedak wantan mee puas puas..ngeh3x

Mama Zharfan said...

hensem nya aqeel :) me & anak2 tak suka sgt cakes :)

Mak Su said...

wow! blueberi kah ?
;P

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio