Friday, October 8, 2010

meet anje aka mama balqis

Assalamualaikum..

last Sunday kengkawan hubby dtg umah..so harusla aku masak memasak..n kebetulan anje pn nk singgah on the way g umah mamalieyna.. (sorry ye ieyna xdpt nk attend open house ieyna..klu ikt sempat je nk g tp disebabkan kejadian malang yg menimpa diriku..huhu..sume plan cancel)..so mmg rezeki anje la..hehe..

kitorang dh lama kenal..rs mcm dh slalu jmpa..tp sbnrnya ni la 1st time kami jmpa..eh ye ke..time blogger family day awk dtg ke ek anje? ilang ingtn jap:D balqis sgt la terror bab2 posing ni..tp dia ala2 malu miow bila aQeel ade..tp bila aQeel xde kemain lagi posing.hehe..





p/s: thanks anje sudi singgah ke teratak buruk kami ni..kiranya anje dpt la tgk free show muka aku after kejadian malang..hehe..sbb tu xde gbr kami..ekeke:p
p/s2: aku pn pelik..or kebetulan..asal nk amik gbr je msti kt lorong ni jadi pilihan..haha
p/s3: this week baru nk g jenjalan umh kwn2..kak suzi & farra..see u soon :) esok sg buloh area..sunday klang area..i likeeee beraya :D

20 comments:

sz | m.s.s said...

biasalah budak2 malu2 meawww plak ye br jumpa...hehehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

yup dapat gak jumpa aqeel yang encem tu...time gather tu kiter tak pi sebab husband xcident sebulan MC...time kat Gatsby kiter pi tapi suziey tak bawak aqeel then kita tak bawak balqis...pas ni leh la kita jumpa lagik k...suziey sekuarga memang sporting(my husband cakap)....sebab husband kitr ni peramah orangnya...

Fieza79 said...

pandai ehh anak anje berposing...kalah mama dia dh...

maybe Balqis malu2 sbb Aqeel ada kot suziey...hehe Aqeel tu encem..!

mama tisya said...

jmpe anje rsnye kt event nuffnang kt time square..die lastminute tk jd dtg yg gathering blogger rsnye

mamalieyna said...

jumpa jgk kamu sama anje eh..huhu...takde jodoh la kita kali ni, maybe next time kan..umah dkt je ha..alala..kak balqish malu2 la pulak =P

*p/s suziey nanti miss call..eh msg lah..no tepon takde aa..dh tukar tepon len, tepon lama tu rosak la..huhu..

Farra Dhelina said...

awwwww....bestnya... sy tgu kamu sis :)

maslinamansor said...

leh jadi besan nie...

zura@iwan said...

br ketemu rupanya...hikss.

ko msk apa wei...hikss..

az rina a.k.a jaijina said...

mesti si balqish malu ngan abang aqeel kan tu, hehe..

macam model lak balqish tu kan..

Hezesuze said...

wah akak jugak tak sempat nk beraya ke rumah ko kan suziey sibuk ngan tempahan catering kekdahnye...

weeken ni beraya area klang ye...lagi sekali sory!! xdpt nk join beraya or jumpa masih sibuk ngan urusan catering huhu

insyallah akak buat opn hse tapi raya haji ler...hehe

~Siti Hajar~ said...

alahai anak dara Anje malu2 plk, padahal klu bab posing dia la juara, munkin psl Aqeel ada kot, kn control ayu lor..hehe

Ummi Eisya said...

cantik wallpaper kat tempat aqish amik pic tu..sesuai dijadikan tempat gambar..aqeel dapat jumpa kawan baru la ye..sian eisya tak jumpa aqeel lagi..hihiii

akiratoriza said...

Salam..
Suziey raya last day ari ni daaa...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

budak2 memang cam tu...depan parent masing2, macam2 gaya dibuatnya...kalau depan org, malu miowww miowww....sama kes ngan aleesya gak ni...

atty's said...

kan main lagi balqis posing..

mama zharfan said...

thn dpn jemput dtg umah me plak :)

INTANKUTERPILIH said...

mcm pasangan 2 sejoli...

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

comel la malu2 meow..hehehe tp kalau suziey and famili terlajak ke utara ni, bgtau la lin.. boleh sggah sini plak! :):):)

ALoNa Cintamaniszlite said...

seronok laa AQeel ada member leh main sama2..heheh

wantie said...

pandainya dia malu malu eow ngan aqeel yer..

biasa la budak budak kan. baru nak berkenalan. bila dah biasa ok la tu. hmmm kena selalu jumpa la kalau gini yer.

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio