Thursday, October 7, 2010

semangat yg hilang...

Assalamualaikum..

tetiba teringt lagu XPDC -> semangat yg hilang (eh btl ke tjuk lagu tu semangat yg ilang..or it jsut a lyric wth diff title instead? hehe..) haih..xde la smpai gitu skali yek..walau camne pn kita diuji..hidup harus diteruskan..n now aku dh dpt terima hakikat ats ape yg berlaku pd aku..thanks to all frens yg sntiasa support aku..n thanks jgk pd korang2 yg sudi share info ngn aku pasal produk2 yg berguna utk aku ilangkan kesan kena minyak panas ni..thanks to all frens yg komen kt n3 ni..

ok for info..aku skang guna bio oil..since ramai yg sarankan produk ni..n at the same time aku amik Vit E & Vit C..yg kat dahi tu xkering lg so aku just guna cream yg doctor bagi..hmmm..maybe hikmah disebalik kejadian ni...kulit aku akn jadi lagi ok..maklumla mcm2 dh suppliment aku amik ni:D

okla..mls nk cite panjang..layan je la gbr2 yg disnap during UIA convocation last saturday..SIL aku yg convo..congrates sis!

~ aQeel yg dh mula comot..br lps mkn eskrem..haihh..~

 ~berpeluh2 main car~




~ehem...wth kesayanganku..feeling2 gituh:p~







all together 3 pasang baju aQeel pakai utk hr tu..haihhh..xsah kalu xtukar baju..

p/s: slowly BW

24 comments:

Fieza79 said...

suka la tgk Aqeel..suziey so cute...putih melepak lg...

pelan2 hilang la kesan tu...jgn risau...hehee maybe lps ni lg cantek kulit tu kan..kan..??

mama rifQy said...

aqeel yang mmg muke cam kak suziey..hehhehehe..berpeluh2 aqeel..kuat sangat main!!

pandai posing akt tangga.so cute laaa sis!!

mama tisya said...

wah byk aqeel tukar bj ye

apa2pn smoga kesakitan ko tu cpt baik..

Ieda Al-Habsyi said...

takpe...insyallah ok guna bio oil sebab kawan ieda guna sebulan dah hilang parut tu :)

az rina a.k.a jaijina said...

iyelah, dah macam² supplement amik tu mesti lagi comei muka dia kan..

wah, dalam seari tuka 3 pasang baju aqeel ni..mmg posing sakan tu, kuikui..

Ain said...

cantikkkknyaaaaa gambo2 ni sume...

posing aqeel yang last tu terbaekkk...

kalau nak gi mana2, memang kena bawak banyak baju spare untuk anak, mesti kejap jer kotor dan berpeluh kan....

zura@iwan said...

halooo...

sm2 k....hrp ko sembuh cepat ye...smngt pon akan dtg...insyaAllah...hari ni hari ko..mn tau sok lusa ari aku...hehe...

aqeel bpeluh2 ha dier...hehe...posing2 manja kena ada gituww ...hikss

sz | m.s.s said...

pandai posing la anak bujang kecik ni...tomeiii...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

alahai tomeynyer anak bujang suziey ni...dah makin pandai posing la ni....cute bangat...ari tu balqis malu2 meow....next time kiter jumpa lagik k

sarah-najwan said...

salam suzi...

jgnlah hilang semangat itu..usha2 semangat biar dtg eh..

aqeel ni cute betulkan..hensem besar nati nih..

@e_da said...

guna bio oil insyaallah mmg boleh hilang cuma kena rajin sapu... wah aqeel main sungguh2 sampai peluh2 mana tak tukar bajunya ya...

akiratoriza said...

sALAM..
I'm glad to hear Suziey kene minyak panas ae... still mc ke dah nek keje ni???


I notice 1 thing bout Aqeel, dia dah pandai wat 'peace sign' ae...

♥ QaseH ♥ said...

x per la kak,,,semua tu ader hikmah nyer,,,

pasni mkin cun la da mcm2 amik kan,,hehehehe,,,mkin tiut la akk kiter sorg ni nanti,,,,amin,,,,,

aQeel kuat peluh eh kak,,,,

wantie said...

jgn sedih sangat. kuat kan semangat k. lihat la pada anggota lain ciptaan tuhan. semuanya sempurna.

kalau ko sedih, aku pun sedih. Kalau la aku yg alami. mesti sedih gak mcm ko suziey.. sabar yer. Lepas ni i'allah bertambah cantik.

mama tisya said...

**triffle yg sedap tu aku yg buat..resepi simple & senang tu aku bole buat..nanti ko try la..aku dh soh ina momguess buat kn die ckp tkde idea nk bw utk potluck ry tp tktau ler die wt or tk...

mummy_ayu said...

tu namanya dugaan..harap semua akan ok..rajin rajin sapu ubat & makan ubat yer...

aqeel so cute..pandai posing...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alahai aqeel...peluh2 tu main...

alhamdulillah....kulit makin cantik yer...mungkin ader hikmah tu...hehe

INTANKUTERPILIH said...

hish!!aqeel nie hensem betulla...

Hezesuze said...

oh suke picta aqeel lentok kt tangga tu...so cutte....

amboi3....romantika d amor nampak...ngeee

Intan Inn said...

erm sejuk mata memandang si comel tue...

erm muka u dah kurang sket ker..muga sembuh cepat

miera said...

cute ya aqeel...pakai selalu bio oil tu..insyaalah cepat hilang parut tu..

mama tisya said...

aku dh bg link ni..cuba la..senang utk disediakan

http://mamatisya.blogspot.com/2010/10/puding-triffle-strawberry.html

adda said...

main ensem lagi anak teruna suziey ni.. muka yg kena minyak panas tu dh ok ke?

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

alalala..encem nye anak suziey ni...nak cop utk adini, takut nanti perigi carik timba pulak..hahaha gamba aqeel yg kat tangga tu cun sgt la.. comelll...

nway, gamba ngan kesayang tu, mcm pengantin baru gituuuu..hheheheh

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio