Tuesday, October 19, 2010

tentang hadiah lagi..

Assalamualaikum..

ok ni plak hadiah dr penaja contest Season 5 Cute Baby in Baju Raya...thanks anje aka mama balqis...thanks so much sudi nk sponsor hadiah utk kali kedua bg seasonal contest aku ni :) murah rezeki anje..


yg bwah ni plak aku dpt dr teman blogger..sbgai penghargaan sbb umah ijaucantik dia tu slalu kena ceroboh terjah ngn aku..thanks ye cha...thanks so much...its sooooo cute..but since iPhone xde lubang utk letak bende tu..aku sematkan ia pd zip beg kecik aku..sooo nice...kretip kan design dia...bulat2 nama aku tu butang baju tau..nnti2 kt jmpa live in person ok..hehe


ok ni xde kena mengena ngn hadiah..hehe..just nk inform aku dh buka blog khas utk contest..xmoh jadi mcm kes amy..korang xtau ke ape jadi ngn blog dia? ha g terjah baca story dia ape yg terjadi..so pasni xdela bercampuraduk umah pink kesayanganku ini..hehe..korang rs perlu ke aku enable kan follower box tu? bknnya ade org nk jenguk pn selain penganjur contest ..ngeeeee:D tgk je la nasib blog tu smpai bila bertahan..maklum ler..mood yg ala2 swing ni kan..hahahaa:p

20 comments:

Intan Inn said...

wahhh sangat comel hadiah dari penganjur...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah dengan rasminya dah buka blog baru cayok2...suka tengok gambo aqeel dgn suziey kat blog gie time gather kat MCD tu...so sweet moment...terimalah hadiah yang tak seberapa dari kita tu k...harap semua suka..

sz | m.s.s said...

heee...murah rezeki suziey gak ye...

momguess said...

knp wey ngn blog amy
nnt kite gosip

MamaYatie said...

bestnya..manyak adiah...suka3x

az rina a.k.a jaijina said...

ala, jeles tau asek org je dapat adiah..bile pulak ler turn kite ni, huhuhu..

chugie said...

murah rezeki pen'sponsor' dan pemberi hadiah tu..

best n rs di hargai bila kite dpt hadiah dr seorang kawan yg x pernah kite jumpakan?

UmiDAnisH said...

best2... memang best..dan tahniah dapat gift jugak.. =)

ayah,ummi, farish said...

Bestnyer dpt hadiah...nk satu boleh..hehehhe

mummy_ayu said...

hadiah best....tak sempat nak join...kenapa ek..?

zura@iwan said...

murah rezki anje tu ye...taja adiah lg..hehe

uittt cutenya ko dpt souvenir tu..cantekkkk..

mama_umar_maryam said...

yeay,tupperware!suke2..heheh,mcmle menang,hahahaha..weh,klu ko jln2 area mines ke,mcd sg besi tu ke hon2la aku,blh jumperr

::Mamalyna:: said...

suziey, kita pun mood swing join contest n giveaway nie, dah lama tak join ape2 contest..heheh

mamalieyna said...

Tahniah..lawa hadiahnye..! ^_^

eh...hampir lupa nak tanya, suziey dpt ke hadiah yg eina kasik dulu eh..huhu..alaa keychain kristal+benda kecik2 lain tu..coz jd pengomen tegar..! eina ambk address dr anje..lama dah...

issh apa kes tu?..nak tau gak..

Mama Zharfan said...

hadiah keychain tu sgt cute
ooo u dh ada blog utk contest semata2 yer

Nurhayati said...

rezeki aQeel sungguh.

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

hadiah semuanya best2...kalau dapat lagi best kan..hehe

bagus gak kalau dah buka blog untuk contest semata2...tapi alahai...kalau ayu rasa malas pulak nak manage 2 blog...huhu

Hezesuze said...

cantiknye adiah tu.....uiks uols pun nk buat 1 lagi blog khas tuk contest ke??

mama tisya said...

wah cute adiah dr anje..wah mcm kes beso je kt blog aku...hehehhe

mama rifQy said...

waaa..lawa hadiahh!!

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio