Monday, November 22, 2010

alhamdulillah..aQeel the comei lotte winner

Assalamualaikum..

seriously..i am super duper bz at the moment..ditambah plak runsing memikirkan aQeel yg batuk xbaik2..dh 2 minggu dh ni..haih..berperang nk bg mkn ubat..n malang bertimpa2 lagi bila bibirnya luka terkena buaian kayu masa kat kampung..lg susah nk bg dia ubat..tkt terkena luka tu..huhu..ujian dan dugaan pasti dtg menjengah..aku redha..

disebalik kesedihan dan kegusaran..aku mendapat khabar gembira ni..alhamdulillah..syukur..rezeki aQeel lagi..menang 2nd place contest comei lotte by jaijina..thanks to all juries yg memilih aQeel as winner..thanks to puan penganjur yek..





p/s: thanks anje coz btau kita.. huhu..hari ni mmg x bw..sgt bz..will do it later ok..
p/s2: alhamdulillah..rezeki di bulan zulhijjah..26th is aQeel's besday..rezeki utk dia jgk..kiranya hadiah besday dr rakan blogger..hehehe :D

26 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tahniah sekali lagik, aqeel memang cute layak menang, sian nya aqeel dah la berkahak luak kena uai plak, sabo ye suziey kita doakan aqeel cepat sembuh...

Cik Jue said...

TAHNIAH..AGEEL MEMENG COMEL LOTTE...

Fieza79 said...

tahniah..aqeel menang mmg comei..

MamaYatie said...

tahniah tuk aqeel..mmg sesuai pun!encem boy!

tak try bg aqeel minum madu?kot2 membantu..

Adyshariz said...

ni yg jeles ni suziey..meh pinjam aqeel jap..hehe..

tahniah aqeel..nanti mintak mama belikan hadiah besor punya tau..

Sidratul Muntaha said...

rezeki sungguh ko suziey bulan nih.
sykur alhamdulillah.

Yan said...

tahniah...

lame tak kesini.. huhu..

Nana said...

weee menang lg..tahniah!

Mama Zharfan said...

congrats aqeel!! memang layak menang pun sbb sgt cute!!

firahadifa said...

comel lotte nyerrrrrrrrr aqeel

mama rifQy said...

tahniah aqeel..tak chat yee..sian die..

insyaALLAH..aqeel ensem nih akan sihat

nieda said...

tahniah..mmg comel pun.

nieda said...

tahniah..mmg comel pun.

ayunaufal said...

tahniah aqeel... airis dapat no 3.. rezeki aqeel sempena nak dekat besday ni kan... tahniah ye..

@e_da said...

tahniah aqeel.. dia mmg comel hihi

MamaDamia a.k.a Haiza said...

murah rezeki aqeel n Suziey this month...Alhamdulillah ...aqeel memang dari dulu,kini n selamanya comei lotte...cewah :P

cha said...

cikJue ni manjang typo error, kat entry dia kalau dibaca agak byk typo errornya, cekap sgt menaip. sjk bila aQeeL jadi ageeL? hehe ampun cikJue ampun.

aQeeL budak ensem, erm... ramai mummy blogger ada jejaka kacak, harus ambil aura sikit ni. kikiki...

ibuayahdamia said...

rezeki tu...tahniah yer

NM02 said...

tahniah buat aqeel.

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

congrate aqeel
kira hadiah best in advance
next week tunggu hadiah dari mama dan papa plak yerk

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tahniah....2 in 1 ye? hehhe.:-)

az rina a.k.a jaijina said...

hehe..besday aqeel lah kiranya ni..

mama_umar_maryam said...

haaa.tu diaa.. 4 kali berturut2 n3 monang,syukur rezeki ..alamak..susah hati aku contest ko ni haaa..mcm xsmpt je ;(

Hezesuze said...

rezeki tu suziey so kene buat makan2 tu mihahahaha

wantie said...

tahniah aqeel. memang patut menang. cute bangat ko ni aqeel.

Huda said...

aQeel mmg chumel lotte da boom! :)

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio