Friday, November 19, 2010

alhamdulillah..menang contest..dpt mkn free!!

Assalamualaikum..

alhamdulillah...sgt2 bersyukur menang contest lagi..dan hadiahnya Tiya yakni puan penganjur akn banje makan..ouh heaven:p 

~sweet je deme ni kan..kecik molek orgnya..~



uish serious terkezut tgk aku pemenang utama yg akn dibelanja mkn..alhamdulillah..rezeki..nk tgk result kt sini..n n3 contest tu kat sini..



~hiks..karangan pendek aku mengenai kenapa aku suka makan..hehe..~

thanks so much pada En Taro sbb pilih n3 sy ni as pemenang utama..thanks also to Tiya sbb nk belanja sy mkn..hiks..teruja..alhamdulillah..rezeki jgn ditolak..brtambah lagi teman tapi mesra..ekekee:)

p/s: setiap dugaan pasti ade hikmah yg manis disebaliknya :)

20 comments:

fikaryna said...

tahniah2..makan jadi lagi best kalau ada yg belanja..hehe..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah wah wah....congrate...makan free gitew...syok ler suziey..sambil2 di belanja makan...sambil beramah mesra ngan tuan yg belanja makan tu kan...

betul tu...rezeki allah kita kena hargai.

mama tisya said...

tahniah..rezeki menang contest dpt mkn2 free...

mummy_ayu said...

congrates!! best tu

Dee said...

menang lagi? tahniah2..berkat sis rajin join contest gak nih..hehehe..

~~@lyci@~~ said...

huhu.. mmg best ada org balnjer kan.. tahniah..

Huda said...

bestnye dpt makan free..tahniah! nyum3 :) ingat makan ingat suziey :)

Nana said...

pergh..bez gilos!
pastu ni aku tgk ko menang lagi adyshariz nye lucky draw plak..rezeki ari jumaat

MamaRifqy said...

Tahniah..mmg rezeki la kak suziey sempena raya Haji

chugie said...

mak ai syoknye menang contest ni! best betul bila ade org belanja makan ni tau.

mamalieyna said...

suziey, dugaan apa pulak tu kt p/s..huhu..

tahniah yee..wah terpilih pemenang utama gituw! mmg bertuah sangat2x! ^_^..like son like ibu nyelah! selalu bertuah! hehe..

e.l.i.z.@ said...

bagus betul ayat suziey tu...nmpk nya eli bukan kriteria seperti itu hehe especially utk mknn yg 1st time br jumpa, eli tkt nk try hehe bukan eagerly to try :P

akiratoriza said...

Sonoknyer dpt makan free..... Time makan t ingat2 la kat geng2 blogger k.. xdpt mkan, dpt rs kenyang pun ok...

Mama Zharfan said...

congrats suziey! best tu dpt mkn free!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

walla...rezeki lagi...alhamdulillah..

saya pun pemakan gak..tapi yg tak pernah jumpa tu takut gak nak makan..hehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah tahniah la rezeki berganda2 namanya ni...nak ikut nanti leh tak

Tiya said...

wah entry kemenangan. hehehe.. tahniah dr kami...

mama_umar_maryam said...

fuyohh..bestkan banjer mkn sambil kenal2an..kt ne weh??

haszuraidah ishak said...

syok tu orang belanja makan..tahniah!!

wantie said...

karangan ko tu buat aku muhasabah diri sejenak.sebab apa tau, sebab aku selalu kompalin kalau makanan tak sedap..

apa kan jadi kalau allah ambil nikmat deria rasa ku ini yer..

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio