Thursday, November 18, 2010

alhamdulillah..rezeki menang contest lagi..

Assalamualaikum..

alhamdulillah..syukur syukur syukur..menang contest lagi..haih..berdebar je masuk blog cik kojah ni nk tgk result..n bila nmpk je suziey dot com pnya link ouh excited..(sbb gbr lmbt plak la nk loading:D)..thanks to kojah n all juries yg pilih my picture as 2nd winner..



~ni ler gbr yg aku pertaruhkan..without editing..gbr xleh edit utk masuk contest ni..so aku just resize n ltk watermark :)~

dgn itu..aku dpt t-shirt free from BANDUNG :) xpela xdpt kebaya bandung pn..t-shirt pn dh ok..huhu smbil gigit2 mouse:p

tahniah utk winners yg lain..nana pn menang..congrates wei dpt FM lagi :) full winner list kt sini..

p/s: besday hubby 24th ni..aci x aku bagi t-shirt bandung ni as prezie..ekekeke:p

17 comments:

Cute MuM said...

tahniah.. rezeki tue..

mama tisya said...

tahniah..tkkn bg prezie busday hubby tshirt ko menang contest...kot ye pn bw p bandung ok gk..kekekek

cik puan akish said...

aci2...emmm tp cam tak aci....=)

nieda said...

tahniah..

Dee said...

tahniah sis!

ibu_Arifa said...

tahniah...saujana jer gambar ko tu..

Mama Zharfan said...

congrats suziey! best dpt tshirt tu :)

Hezesuze said...

wah tahniah!! rezeki raya qurban tu huhu

Nana said...

heheh mekaseh..tahniah jg tuk ko

mama rifQy said...

waaa.tahniah kak!!

sz | m.s.s said...

tahniah suziey! ihikss..mmg sangat "comei" la 2 orang model gambar tu..tambah lagi sorang (awak la ye...) mesti lagiii comei ;)

mamalieyna said...

tahniah! best tuuu..! ^_^

Adyshariz said...

tahniah suziey..rezeki..rezeki..comey jer aqeel ngan ayah buat mcm tuu

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ya allah...menang lagi..memang november ni penuh ngan kemenangan kan..alhamdulillah

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah ari ni banyak kemenangan suziey, cayok2 pasni leh la join banyak2 lagik k

haszuraidah ishak said...

congrats dear..best tu dapat t-shirt dari bandung..

wantie said...

memang patut ko menang. gambar tu nampak hijau jer. natural. tgn aqeel wat cam tu sangat cute.

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio