Monday, November 1, 2010

stuntman jr in action

Assalamualaikum..

haih..gigih aku shooting aQeel in baju melayu..tp mmg time raya haritu xbyk gbr aQeel pakai baju melayu..so sambil2 utk join contest..smbil2 utk simpanan..kill 2 birds wth 1 stone..ecewah..ekkee:D

tapiiii..there's a long tapiiii..huhu jenuh dok umapn eskrem nk soh dia pose properly..end up..3 batang eskrem abis..tp gbr yg ok adela beberapa keping..haih...mcm2 hal..


~over exposed la plak~


~dpt eskrem dh..wajib peace no war :p~

~percubaan melakukan sesuatu yg konon2 kreatif pd built in flash :D~


~stunt action plak..~


~klu pakai songkok tinggi ni bole jerit PEACE version merdeka! ~
the end!

30 comments:

momguess said...

jap
japs
sejak bila umh ko dah ada bunga2 ni
dah ada frame tu
hishhhh
npk nau aku lama xberkampung kat umh ko kan

Nurhayati said...

wah superhero malaya la..
sangat hencem pakai baju melayu

Hezesuze said...

soooooo cute..!!

Ieda Al-Habsyi said...

putih melepuk aqeel mcm mamanya, suka tengok :)

zura@iwan said...

kena umpan eksrem br leh posing2 noh....hehe....jelir2 nmpk eksrem tu x leh thn..kekekeke....

nmpk aqeeel mcm tiggi je dlm gmbr ni..tp cute bangattt...

Sidratul Muntaha said...

mmg jenuh nak amik gmbo bebudak tu skunk.
tensen aku.
cam setot,mmg pntang org lain pakai kamera mak dia ni.
lagi satu,asal nk amik gmbo kena umpan benda lain jugak.
Grrrrrrrrrr!
ni aku dah tukar kaler ijo nih!

wa kaljis said...

brapa upah jadi stuntman junior ni?? hehehe... lasak jugak dia ni ye... hehehe..

::Mamalyna:: said...

ehem...ehem...test lense baru ker, ehhehe.... part stunt man tue, memang in action betul, ehhehe...terbayang2 suziey snap sambil dodok (bak kata lyna) atau laying, heheheh

sz | m.s.s said...

ihiks..
sibbaik baju tak comot kena aiskrim... ;)

wantie said...

cutenya aqeel ni. pakai baju apa pun comey.

kikikik.. dasyat ko suziey, sampai panjat panjat meja.

sw33tdarling.com said...

waaahh.... gambar mana ler jadi pilihan tu yaa....?

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

so sweet aqeel posing dengan baju yang menyerlah...sampai panjat2 meja tu...ari ni tak de mood la nak ngomen blog orang...hu...hu...
good luck aqeel

Huda said...

hehe..bergambo ke jd stunt man aQeel?cute saje aksinye..

mama tisya said...

smp 3 batang eskrem..tk comot ke bj..aku kena tgk gmbr kt umh ler..opis dh blok gmbr kt blog and fb...huhuhu

adda said...

ensem nyer..

mummy_ayu said...

sooo encem...

Iman's Umi said...

Aih aqeel kai bju mlyu wt aksi stunt, ingt nk bukak silat td.

cha said...

letak dua tangan kat dagu, sambil merenung manja gambar aQeeL, sambil berkata ...kacaknyaaa... huhuhu! verangan :D

Dee said...

wah..comel2 semuanya..susah gak nak pilih kalo kena jadi juri ni..hehehe..

mama rifQy said...

ensem aqeel..bkenan la colour baju aqeel ini..kaler ape tuh kak?
kuningh ke? ijau keee

Kauthar said...

dah tinggi la nampaknya si aqeel..gerammmnyee comel n gebu sgt!

Mama Zharfan said...

muka aqeel memang photostat muka mama dia kan hehehe

mamalieyna said...

wowooo...anak selalu menjadi mangsa kan..hehe..tapi takpo, leh simpan memori ni...^_^

oowh lg sweet pakai songkok yg part dia wat peace tu..cam nak laung merdeka lak..hehe..

alfa juliet said...

hencem aqeel

mama rifQy said...

oo..ijau pucuk pisang!mmg chanteq laaaaaaaaaaaaa..tema rayer taun depan..bleh??hehhehe

mama tisya said...

hah br leh tgk gmbr...gmbr yg 1st tu nmpk aqeel dh beso & tgi

ibuayahdamia said...

aqeell...............awak dah besar lah..sekejap jer kan...

Gieyana said...

hahaha..sabo jer kan! susah woo waktu kritikal skrg nk shoot gmbar diaorang..sm jer cam Nureen..Akil kira ok lg ar psl still dpt berposing, kalau Nureen sure dh hilangkan diri!huhu

Farra Dhelina said...

encem nya aqeel...

tringat2 suara aqeel..

* yeahhh peace no war.hiks..teringat lak kisah tu.. ;p

e.l.i.z.@ said...

eh cop cop..bju aqeel ni kaler kuning ke hijau? atau pose ngan 2 pasang baju ni.confius sudah hehe

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio