Friday, November 26, 2010

happy birthday aQeel

Assalamualaikum..

cam bese nyanyi dulu..

happy birthday to u...
happy birthday to u...
happy birthday to aQeel...
happy birthday to u......clap..clap..clap :)


pagi tadi aku nyanyikan utk aQeel..dia bole tnya aku.."besday ape?" haih...xpela..layan jek:p

today..nk mengimbau kenangan aQeel since newborn smpaai la dh beso panajng skang.. :)


~time ni xbape gemar ngn photography..so xbyk amik gbr..hehe~

 ~sgt sonot bila ank dh mula nmpk org n pandai gelak bila kena usik..~

~dh la xde gigi..hiks..so cute..alhamdulillah..sgt senang jaga aQeel..dr lahir smpai sakng mmg xde masalah tido mlm..jarang sgt dia meragam mlm2 especailly masa dlm pantang..syukur..aQeel good by :)~


~baru abis pantang dh bawa aQeel tgk layang2..hiks..bising panjang ler mak aku..hehe..MIL aku sempoi jek..ni pn g ngn family in law aku ler ni..~


~during akikah..~

~dh start masuk walker..lg senang..dia buat hal dia je dlm walker tu..hehe..pndai bawa diri yek:p~


~time family day OUM..xbyk ragam bw jalan2..alhamdulillah~
 ~1st time mkn solid food..mula2 suka ler mkn..byk..smkin lama kureng dh..~

 ~ok..ni time celebrate his 1st besday..time ni aku tgh study master..n baru je dok umah sdiri..1st time jugak buat kek besday..kiranya besday celebration n house warming for family members la..hehe..~


~ni dh beso dh..pndai dh posing2 sket..hehe..xlarat plak aku nk buat chronolgy ikt bulan dia..pnjang berjela plak kang:p~
~the latest..dh bole harap nk soh buat keje..senang byk ler ayah..ade assistant..ekeke:D haih..membanting tulang 4 kerat..hahahah:p~

semoga aQeel menjadi anak yg soleh, sentiasa berpegang pd ajaran yg benar dan berlandaskan alQuran dan sunnah..cemerlang dunia akhirat..sentiasa patuh dan taat pd ibu dan ayah dan smga aQeel sentiasa di bawah lindungan dan rahmat Allah s.w.t...amin.itu harapan ibu utk aQeel sayang :)

HAPPY 3RD BIRTHDAY TO MUHAMMAD HARRAZ AQEEL BIN ABBASHAH 

Harraz = yang warak
Aqeel = yang bijaksana

52 comments:

mama tisya said...

happy 3rd busday aqeel..smoga jd ank yg soleh

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

sweet entry ni aqeel dari tecik memang comey cam suziey gak kan, selamat hari lahir aqeel semoga menjadi anak yang soleh & membahagiakan ibu bapa...

atty's said...

selamat hari jadi aqeel, untie doakan aqeel sihat,dan berjaya dalam apa jua yg aqeel ceburi nanti ..berjaya dunia dan akhirat,amin

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

yeyeyey..dah 3 tahun..alhamdulillah

ooo bagusla..rafiq sy lak skang je senang jaga..tapi masa kecik mmg mencabar minda sbb dia suka berjaga malam & kuat muak..sampai umur 6 bulan lebih pon muak lagi.eheheh

**suziey, U tu ialah Uitm..ade 2 kali konvo dalam setahun. tu jd yg ke-73 tu ehehhe

mummy_ayu said...

happy buzzday to Aqeel...sudah 3 tahun heron encem nie..dah besar...moga jadi anak yg soleh..amin!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

eh lupe..happy besday to aqeel hensem..:-)

Me_Lina said...

uwaaaa birthday dekat2 ngn ayah dier ek... mcm alya la...

happy birthday Aqeel!

mamalieyna said...

Happy besday to u...happy besday to u..happy besday to aQeel...happy besday to u...!

clap3x...hehe...

auntie tolong aminkan doa2 ibu yee..

AMinnnnnnnnnnnn...

mamasue said...

bday aqeel dekat2 dgn bday papa rupanya....=)

Huda said...

happy birthday aQeel :) moga jadi anak yg soleh..amin

ch@ said...

selamat ulangtahun aQeeL...
smg membesar dgn sht dan yg penting comelll...
dari kecik dah kiut. hehehe... meh kis sikit. mmuah!

ibuayu said...

happy birthday aqeel..semakin besar semakin encemlah...

momguess said...

happy bday aqeel
c u tonite!!!
insyallah

wantie said...

Happy 3rd b'day to aqeel. semoga jadi anak yang baik, beriman dan soleh... sentiasa ceriakan your parent k...

muah muah. com sikit .

::Mamalyna:: said...

hepi besday aqeel...
semoga menjadi anak yang soleh buat ibu dan babah yer..

NM02 said...

hepi beday 2u aqeel yang cute
untie gebus suker tgk muka cumel awk tu

Sidratul Muntaha said...

happy beday aqeel..
mudah - mudahan sejuk perut mak ko selalu.
insyaa Allah!

miera said...

happy besday aqeel.moga menjadi anak yg soleh..amin..

az rina a.k.a jaijina said...

happy birthday aqeel..auntie pon harap aqeel jadi anak yg baik untuk mama & papa..dh besar dah aqeel ni..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

happy birtday Muhammad Harraz Aqeel :) Moga jadi anak yang solehah.nak adik mintak dengan ibu yer...hehehehehe

UmiDAnisH said...

Selamat menyambut ulang tahun ke 3 aQeel.. umidanish doakan moga aQeel menjadi anak yang soleh... dan berjaya dalam kehidupan.. moga dilindungi Allah selalu..amin

p/s; memang dari kecik cute cam mak dia kan?

chugie said...

Happy birthday aqeel!

zura@iwan said...

slmt ulangthn kelahiran muhammad harraz aqeel....

semoga mjadi anak yg soleh....insyaAllah..

Liza said...

Happy birthday Aqeel...
Makin besar maikn hencem.

Kauthar said...

Happy Birthday Aqeel dearie...semoga membesar sebagai seorang anak yang soleh..peluk cium dari auntie ye :)

Nad @ MamaZakwan said...

epi besday abg aqeel! :) ~ from zakwan =p

wa kaljis said...

hepi bday aqeel... jgn nakal tau nanti mama marah hehehe... :)

zue @ annaleeya said...

hepy beday aqeel.... jgn notti2 k...

e.l.i.z.@ said...

happy 3rd beday aQeel!
semoga menjadi anak yg soleh n kebanggaan ayah dan ibu

ibu_BatRiSya @wardah said...

ALALALLAalala....
hepi birthday to aqeel !
comelnye...

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

happy b'day to Aw\qeel yg cute lagi cumel..
seindah maksud nama ...semoga aqeel jadi anak yg soleh lagi cerdik..

adda said...

hepi besday to aqeel semoga menjadi anak yg soleh

sz | m.s.s said...

happy bday aqeel hencemmm!
sangat suweeetttt la senyuman aqeel tu...
sibbaik untie takde anak dara kecik dr aqeel...hihihihi

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tahiah aqeel top 20 contest baby ibu hadiah untuk birthday aqeel
http://babyibu.blogspot.com/2010/11/top-20-gaya-si-comel-berhari-raya.html

Iman's Umi said...

Happy birthday, Aqeel...wah dah besar, dh 3 thn...dh blh dpt adik sesangat dah tu.

Iman's Umi said...

Happy birthday, Aqeel...wah dah besar, dh 3 thn...dh blh dpt adik sesangat dah tu.

mama_umar_maryam said...

heppy 3rd bday aqeel, walau blm penah main same dgn umar lagi,tp aunty tau aqeel ni budak baik n bijak mcm ibu&ayah ;)

Yan said...

hepi bday to u dear... qis lak arini 2 tahun 5 bulan

Momma Mia said...

Happy 3rd bufday Aqeel
Semoga membesar dgn sihat, ceria & menjadi anak yg baik & soleh yer... Amin!!

Nia said...

aisey,..aunty pulak yg tangkap sayu tgk gambar aQeel dari kecik sampai besar ni. Happy Birthday dear! Jadi anak yg soleh dan berbakti pada mak dan ayah ok!

Nadiah Sidek said...

happy birthday aqeel! dr kecik dah mmg comel ^_^

ilahjy said...

HAPPY BIRTHDAY AQEEL mak long bawa mai sebijik kek utk aqeel... suruh mama g amek kat dapo mak long kek stobery buat 2 hari lepas masih ada lagi amek yg ada buah stoberi penuh tu yaaaa...muahhh cyg aqeel

Hezesuze said...

hepi buffday aqeel...muaahh!!

MrS. F!zA said...

happy birthday 2u!happy birthday 2u, happy birthday to aqeel yg encem, happy birthday to u!!

comei giler aqeel yg gmbr ke2 tu..

eh aqeel ni mmg potostat muka k.suzie.lgsg xde muka ayahnya.. haha

ummiaqeef said...

hepi besday aQeeL!

nieda said...

happy birthday aqeel..comel nya masa baby.dah besar hencem

♥siEha♥ said...

happy beday aqeel....
happy beday to u..
moga jadi anak yg soleh dan berjaya..

Faryza said...

happy besday aqeel hensem.. lalalalla

Cik Jue said...

happy besday buat aqeel..cik jue doakan moga aqeeljadi anak yang soleh buat ibu dan ayah..panjang umur serta dimurahkan rezeki...

ana said...

selamat hari lahir aqeel.. semoga jadi anak yang soleh,

salam.. dari irdina & amiera

bOnda said...

happy blated bday aQeel si putes!
jadi gOOd bOy Okeh!
sOleh dan pintar!
muahhh

Ummi Eisya said...

aqeel,sori auntie lambat wish ye..

eppy besday si handsome aqeel..moga aqeel jadi insan yang cemerlang dunia dan akhirat ye..

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio