Monday, November 8, 2010

i'm back

Assalamualaikum..

well mcm bese..after loooong holiday..masuk opis jadi sangap ler..haih..ade yg rindu kat aku ek..hehe..thanks to all readers..even xde new n3 but everyday still ade visitor n ade yg sudi leave comments..thanks ok..hehe..

hmm..aku ke mana yek lama cuti kan..unplanned holiday..dari beach ke waterfall....mmg relaxxxx..hehe..dh mcm org nk sambut deepavali..rabu aku dh start cuti..hahahaa:p

ok la later aku story mory ok..short distance holiday yg relaxing.. :)


p/s: slowly bw-ing..

21 comments:

::Mamalyna:: said...

syoknyer p bercuti...kita cuti jugak tp balik kg jer..heheh

mamalieyna said...

woooo percutian yg best ghupenye dia...ingt kan bz dgn kerja opis..wuuu...jeles2 ni..hiish tak sabar nak dgr citer..hehe..+ nak layan piccas percutian!

mama rifQy said...

AKHIRNYAA muncul gak kak suziey ini!hikhikkk..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah pi holiday ke....sonotnya...patut la sunyi je...kita jengah ari2 tak de entry...ingatkan suziey tak sihat ke...sebab pergi wthout notice...

mama tisya said...

kalo dpt cuti pjg mmg rs nk trus cuti je kn...hehehe...

**bab wt entry BE ni tk sure plak..tkde plak aku dgr nk amik ati nuffnang tp aku buat utk rujukan aku tp aku prasan rmi blogger2 skarng dk update entry BE...cuba ko try buat kot2 tiba2 BE byk muncul dlm akun nuff ko,jgn lupa kita p mkn2...hahahaha

Huda said...

hehe..sonoknye g cuti2 :) nnti cite ok..

nieda said...

sakan holiday. masuk ofis hari ni fresh sikit kot.

az rina a.k.a jaijina said...

wahhhh, nice view..mmg relaxxxxx tgok pic awak ni..

wantie said...

ooo.. patut ler ko senyap jer. ghupernya ko gi berholiday ya.. amboi amboi.. asyik asyik ko jer gi holiday.

nanti alh kuperam dulu. aku pun nak berholiday gak....

Nana said...

hahah sama mcm aku seminggu cuti mgu lepas kalah orang yg nk celebrate deepavali

wah bermain laut cpt upload gambo

Ummi Eisya said...

bestnye dpt g holiday..tak sabar nak sihat n nak g holiday gak..suka pic laut tu..

Mak Su said...

tak sabar nak tgk gambar2 cantik dari kamera suziey :)

Hezesuze said...

amboii pergi holiday ye...kt mana tu uols?? huhu

sz | m.s.s said...

ihikss..sakan holiday ye suziey...
akak berholiday di umah je la... :p
sambil nyanyi lagu menghitung hari...

Mama Zharfan said...

bestnya pegi holiday :)

firahadifa said...

owh.. ko cuti2 malaysiaut la lama x ek, patut la missing in action... huhu

atty's said...

gi holiday mana suziey..

Dee said...

nice pic..cantiknya view tuh..

mama_umar_maryam said...

terubat rindu kitorg,auw! hahaha

Gieyana said...

syoknya g bercuti2..I loikee..ko g langkawi ker?

sWeEtdARLiNG said...

mmg syioooook kalau dapat bercuti... tau2 balik bercuti, sangap! [haku ler tuuu!] kekekeke

www.sw33tdarling.com

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio