Wednesday, November 10, 2010

main khemah2

Assalamualaikum..

mcm bdk2 plak nk main khemah2 kan..ekkek;D actually after checkout..kami berkhemah plak kt tepi beach..overnite 1 mlm jek..tp utk main khemah2 ni kami ke teluk kemang..hotel sri malaysia tu kt the other side..so rasa angin pantai yg jauh sket :) mmg giler best la angin pantai..even beach dia xla secantik redang..tp ok la utk santai2 n having a short holiday..



~mcm bese..wajib bawa ni..ade yg tnya bawa lori ni dr umh ke.nehi ok..wajib beli lori baru..besela budak kan..harus nk yg baru,..n xkisah sgt sbb dgn lori baru aQeel akn jadi diam xminta bende lain dh..so ok la..sbb tu umah penuh ngn lori..haih..~



~sblm ni just main2 pasir je..ni dh ptg2 n xpanas..barula g main air plak..~


~takut tapi mau..~


~sunset yg sempat dicaptured..jadila dr xde..hehe..~

mlmnya harus la pekena seafood..tapiii...hmmm nnti aku la story ok..daaaa :)


25 comments:

cha said...

lamanya kita tak pergi pantai, macam syok je...

wantie said...

suziey- best nya korang main air laut. Aqeel tak kena sun burn ka?

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

aqeeL memang pencinta beach kan suziey, wajib bawak lorry ek sinonim dgn boy kan...wah best pi bercuti kan nak relax2 kita dah lama tak bercuti...upload lagik...i want more...

MrS. F!zA said...

eh sejak kenal suami ni dr kawan ke kapel dr kapel ke kawen belom pnh sampai pantai tau.. sob..sob.. skrg dh ada ank asyik duk sebut je nk ke pantai..tp belom pergi lg.. hai bestnye tgk sunset tu.. huhuhu.. tggu ank blh jln best sikit bwk blh main lori pasir cam aqeel.. hehe

Gieyana said...

mmg best tgk uols g sini..aku pon mmg suka gila ngan pantai..sure kt umah ko dh penuh sebilik ngan menan lori Aqeel..kekekeke

cik puan akish said...

betolla...kite pon cam dah lame gile tak g laut...bile mau g.....thinkin2...:)

ummiaqeef said...

aqeef pun giler dgn lori! hihi

zura@iwan said...

sonoknye lepak2 santai tepi pantai...bila aku nk lepak2 plak ni ngan anak2..hahaha..

Huda said...

best Pd ni..lepak2 amik angin..eh makn seafood katne?nasreen seafood best!

Nad @ MamaZakwan said...

baru ni gi pantai gak..tp zakwan penakut ayor!!huhu.. =p

mummy_ayu said...

bestnye..btw..pic last tu sgt cantiks..

Hidayah said...

bestnye main2 kat laut...bile la nak lepak2 kat tepi pantai ni

momguess said...

gbr lst tu cantik ko
hehehhe

Hezesuze said...

adeehh lori adalah pengangkutan yg haruss aqeel bawak kan uols...huhu

mmg besh kalo dpt spent time ngan family tercinta kan even stay 1 nite sajork hehe

firahadifa said...

adei.. baju sleeveless and topi aqeel tu sama la like farrihin punya..

pasni kalau nk gather2 bawa anak , kena berjanji diorang pakai baju len lain ni.. hehehe

Ain said...

aqeel dan lori mmg tak dapat dipisahkan...

hehehe...

cantik la gambar sunset tu..

sWeEtdARLiNG said...

kalau dah tanak lori tu, next time kasi zulfan yer... hahahahahaha

www.sw33tdarling.com

atty's said...

gambar yg 2nd last tu cantik.
nampak buih2 air ..

Adam's Journey said...

Best main pantai...
Baru perasan bulu mata Aqeel lentik.

ALoNa Cintamaniszlite said...

jom camping kat teluk senangin, kemudahan dh ok kat situ, hehe..
sunset menarik gak kat situ..cuma malam susah nak tido..bunyi desiran ombak mengganggu, huhu..

mamalieyna said...

alahai syoknyeee...bersataian camtu...cantik all the piccas! ^_^

'tengok lori ingat aQeel.!' cam auntie eina..tengok laksa, ingat auntie eina tau! hehe..

mama rifQy said...

selalu je tengok aqeel ngan lori!hehehhhee

mama tisya said...

sweet ler muka aqeel pki cap...kemain ngan lori penuh pasir ye...sempt ko capture view sunset..cun2

Farra Dhelina said...

mesti rumah penuh lori aaqeel je..hehe

Nana said...

wah beznye mandi laut
aku br je g pd bulan lps

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio