Tuesday, November 23, 2010

ngedate sama cinta hati

Assalamualaikum..

well..smlm ngedate sama cinta hati..hehe..premier screening for the social network..invitation frm nuffnang..thanks nuffnang !!


 ~emm..camne aku nk review ek..aku siap bole tido lagi dlm cinema tu..hahahah..giler sengal kan..:p~


~kesayanganku..esok besday dia..*wink.. ;)~


~blog owner~

~sempat pekena mcD sketul..hehe..~
~in the cinema..hiks..sori ler..gbr sgt kureng..iPhone ni mcm nk majuk ngn aku sbb aku ade pasang niat nk rembat iphone 4..haih..~

okla..cite ni ok..basically pasal pengasas facebook tu..mark zackunberg (eh btl ke aku eja ni..mls plak nk google:D) so its all about him..dia mmg sgt genius hal2 hacking ni..mmg superb pnya hacker la..disebabkan frust ngn 1 girl name erica..dia mcm berdendam..n nk bls dendam dia create website facemash.com..dasatla ranking website tu..traffic sgt tinggi..then dia kerjasama ngn 3 best student in harvard plak..those harvard students got an idea website ape yg dorang nk buat..tp si mark ni sgt genius kan..so dia amik idea 3 org tu create website dia sdiri wth his own coding..cuma idea je dia dpt dr students tu...itu la the facebook..then dpt advice dr founder napster (social network pnya website gk) dia soh buang 'THE' tu and just remain facebook..baru cool..so overall, kisah dia 3 students harvard tadi n his own bestfren saman dia sbb ciplak intelectual property..so klu nk tau lebih2 kena g tgk la..ok cite dia..cuma agk berat n quit boring..tu yg aku sempat terlelap..hahaha:p


19 comments:

MrS. F!zA said...

ooo cmtu alkisahnya..

leh plk tertido..agknya sedap kot sejuk n golap :p eh golap ke

yangyuyu said...

lamanya dah tak tgk movie..hmm...

::Mamalyna:: said...

suziey, kalo ai p tengok, memang ai same2 tido ngan u ler..hehehe

cik puan akish said...

cayalah..bile lagi mau ngedate kannnn=)

mama rifQy said...

wahaaaa..ngedate..mane aqeel nihhh!!

wantie said...

pandai ko wat sipnosis yer. wat aku teringin nak gi tengok.

ngedate, hikss ayat yg ku raso kelakor. kah30x

UmiDAnisH said...

huhuh,bestnyer dapat ngedet.. ku tunggu pertengahan bulan 12 la nnt,huhuh

zura@iwan said...

cm boring je kan..kalu cite action2 ni best arr..hehe

Fieza79 said...

hahh tertido..? borig giler la tu..

e.l.i.z.@ said...

haih bestnya kalu teror programming mcm dia..leh suka ati je nk develop system apa hehe

mamasue said...

tak brapa berkenan dgn founder FB ni h...jeus

Dee said...

siap ada filem tuh..hehehe..

acik mimie said...

baru berangan nak p tgk dgn hubby .. hehehe cancella ... tgk harry potter pulak ...

Huda said...

hehehe..bilela huda pun nak ngedate dua2 je ni :)

MamaYatie said...

hihi..lucu plak suziey ni, sempat tertido..

ann @ hatiberbunga said...

baru berangan nk tengok. tp klau citer berat, harus carik hari yg pala hotak kosong, supaya x serabut. hehe..

Mama Zharfan said...

bestnya!!! jeles2 hehehe

firahadifa said...

yg ko ngedate nengok cite ala2 documentari cam tue nape babe... mmg la ttido.. nengok la cite romatikssssssss

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya kita tak pernah dapat pun sebab tak pernah try...hu...hu...

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio