Friday, December 17, 2010

1st time jejak pavilion..xcaye??

Assalamualaikum..

ye sila pecaya..aku x pnh jejak kaki ke pavilion ni lagi..haih..nama je org KL kan..ekekeke:p dulu masa keje kt UOA tu pavilion ni still in construction..so bila dh siap aku plak xkeje situ dh..sgt jakun pegi sana..especially bila nmpk red valvet cuppies..ouh sgt comelll..tp xbeli sbb xsure halal ke x..xde sign halal pun..aku ni mmg cautious about HALAL..mencari yg HALAL itu WAJIB :)

ok..nk story pasal bcahelor party..hehe..besela ngn geng2 yg pasan bachelor ni ler..ekeke:p weols mkn kt pizza hut..kali ni kami xtamak..betul xtipu..order set utk 4 org je..xde add on..sila pecaya..then trus g mkn desert yg comel2..hehe..pastu posing2 cam bese..

 ~appetizer~
 
 ~2 regular piza + soup...~

 ~weeeeeee...eskrem BR..sgt yummyyyy~


 ~erkkk...~

 ~hiks..gadis melayu terakhir..ekeekek:p~


~selamba je si amy alihkan bear2 kat display rack tu n letak kamera dia tuk set timer..mmg best..buat kedai tu mcm kedai sdiri..ekeek:p~


~nett bagi gantikan macaroon..thanks nett..:D~

alhamdulillah kenyang...

33 comments:

mama tisya said...

set timer lg senang dr nk soh org snap..dh ler soh org snap, gegar plak...

eh 1st time ye ke pavi..patut la gayat...geng bachelor kalo tkde dessert tk sah kn

Sidratul Muntaha said...

hohohoh
amy mmg selamba
ahaha..
tapi best arr..
aku join boleh?
huahua
tunggu ade lesen!

yangyuyu said...

aku pun tak penah g pavillion..huhu

zura@iwan said...

ye la ...x semua tmpt kita jejak kan...

mmg yummy ku tgk menu tu....maveles...

wahhh posing sakan korang...

notti netti said...

takpe..nanti nextweek kita gie tempat lain lak....kita buat lawatan kat semua shoppinh complex....eheheheheh

mummy_ayu said...

wah...mcm mana ko dpt gambar dr camera amy tu? email yer..
nak cilok gak nanti....

MRS. K said...

Hohoho..
eskrem br tu paling menggoda!

firahadifa said...

aku suke gamba tangga wei.. bole ke aku super impose gamba aku kat tangga atas ?? hik hik..

SyaNa said...

amboi korang best nye
wey aku ni lg loser
xpernah jejak pavi ok
hahahaa sadissss

maszmadi said...

eee bestnyer dapat mbik gambo cenggitu, cam kat obesea laks,

hm, xder pak guard halau ker?? hehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bukan main lagik masing2 posing ek, tiap2 minggu wat party ek, kita lagsung tak pernah pi Pavillion ni tau...

e.l.i.z.@ said...

alamak..eli pun belum jejak lagi pavillion ni hehhehe

cute la eskrem BR..xpenah gak makan hahah lg jakun kan

Mama Zharfan said...

wah, memang uolls satu geng yer...best tu ;)

Hezesuze said...

wah meriah uols...tapi rasenye tema krismas tu same jek ngan thn lepas haha

Dee said...

oh..rindunya kt pavillion ngan geng2 bloggers yg selalu lepak sana masa friday long lunch hour..dulu keje kt standchart tu je..skrg jauh dah..huhuhu..

sz | m.s.s said...

muehehee..
bachelor time office hour je la ye... ;p

mekchu said...

terliur sungguh tgk eskrem BR tu. tp lagi tergoda bila tgk gadis bunga itu.. hehehe..

mama_umar_maryam said...

pavi ehh..tgh pikir jap,klu dr TPM baper minit,hahhahaha

Nurhayati said...

seyes tak percaya first timejejak pavi

ibuayahdamia said...

haishh...asalkan jumaat jer...mesti ader geng bachelor...hehe..

BR...i likee....coupun BR tak guna pun lagi...

mamalieyna said...

amboi kemain berposing mereka's semua ni..hehe..best ye ketemuan gini2x...comelnya eskem2 tu..

Gieyana said...

wah bestnyer korang ..siap posing2 bagai g..ngee

Nana said...

heheh xpe suziey
kita ni dh mms sah ada kt KL
so anytime je nk g pavy tu xde hal..
tu psl la tak tkejar sgt nk g kan hehe
pavy dikejar xkan lari pepatah berkata ngeh2x
lawak muke ko ngan mamat skull tu hehehe
aku klw g pavy hnya utk bli jco donut, tgk wayang & mkn saje
soping?neber...hahah mahai nk tejegil bijik kata tgk rege

Farra Dhelina said...

sy baru jejak sekali je..ntah bila la nk smpai lagi..

amboi meriah nya kakkk...suka3

amyeryn said...

eh apsal gmbr pizza ko 1 je lps tu gmbr soup tu awat pucat...hahahaha

UnGu VioLet said...

bestnye ice cream tue kak...

::Mamalyna:: said...

ai pun tak penah jejak pavi...takpe2, ai org pahang...ape kaitan tue?ehheh

Nia said...

uii,..yg BR tu sgt la menarik hati..huhu. teringin nih.

Huda said...

bestnye leh gather2 gini :) ayu gitu..hehehe..huda lom penah jejak pavillion caye x? :)

wantie said...

Nampak hepi jer korang berlunch bersama sama.

pizza tu biasa la kan. Tapi aku tak tahan tengok eskrem tu. wow yummy!!!

ch@ said...

ni yg amek gambar guna timer tu ya... eskrem tu yummi-yummi. lama tak gi pavi. huaaa...

ZanaNordin said...

td bc kat blog amy...keh keh keh..korang mmg arr
selamba jer kan....

Ummi Eisya said...

lagi la tak pernah jejak..

wah,makin mengancam la dalam berposing ni..ada style semua..itulah berlaku bila blogger meet blogger..

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio