Friday, December 24, 2010

alhamdulillah..dpt FM & keychain

Assalamualaikum..

alhamdulillah..syukur..rezeki utk diriku..dpt FM dan keychain dr Cameron Highland..sebabnya komen aku antara yg bertuah dan berjaya mencuit hati juri2..hehe..thanks so much to UmiDanish yg bermurah hati nk bg souvenir tu pada sy :)

~ni ler FM & keychain yg bakal diterima :)~

~hiks..petikan blog UmiDanish :)~

tahniah pd pemenang lain..amy ko pn dpt kan? hehe tahniah jgk ..

p/s: thanks CIk Jue for the special n3 utk kita :) korang g la baca ape dia story..hehe..

15 comments:

Jamiel said...

congrats..

mama tisya said...

aku dpt sebab pengomen pertama..aku suka lg cara camni cz kalo thru GA...jrg2 nk dpt..yg tu kira nasib2..kalo yg camni kita bc entry tuan umh,tiba2 last tu ada selit psl fm ke small gift ke..best kn..

tahniah jua rezeki dpt fm..bertmbh kn koleksi fm

Huda said...

tahniah! :)

Mama Zharfan said...

congrats yer suziey...cute FM tu hehhe kalau FM dari UK lagi cute kan hahahhhah

nieda said...

tahniah...kita pun dah jadi suka kumpul FM since dpt Fm dari suziey masa holiday ke sabah tempohari..hehe..kes terjebak sudah..

mummy_ayu said...

congrats dpt FM lagi....makin bertambah la koleksi FM ko...

MrS. F!zA said...

kita pon penggemar FM.. hehehe tahniah ye! ntah dh penuh peti es :p

Fieza79 said...

wahh adiah utk komen mencuit ati pon ade..heee baek betol la kwn2 blogger kita ni kann..tahniah..!

Cik Jue said...

tahniah ..itu nilah dinamakan rezeki tergolek...

ibuayahdamia said...

wahh..tahniah yer..

memang keikhlasan yg bukan ader unsur2 hipokrit dicari....tu lah kawan...

Yan said...

tahniah2...


komen suziey pn yan ske... sbb same mcm dalam the biggest loser

CuTeMiUt78 said...

tahniah suziey

e.l.i.z.@ said...

terharu jugak la heheh

Ya ALya said...

sukanya dapat FM yer......tahniah...

UmiDAnisH said...

tahniah,umidanish suka orang yang ikhlas berkawan.. =) maafla kalau FM tu tak cun sebab time shopping tu kelam kabut pilih sbb danish da lari ke kedai sebelah,ekekek

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio