Wednesday, December 29, 2010

alhamdulillah..rezeki makan eskrem BR free

Assalamualaikum..

alhamdulillah..rezei aku dpt mkn free lagi..ths time mkn eskrem Baskin Robbin!! i likeeeee..hehe..thanks to amy aka mama tisya sbb terpikat sama n3 aku..hehe..




date utk ngedate adlh pd 31/12/2010 @ BR Pavilion..haih tpt dia ler tuh..huhu cemana yek mau ke sana..adeiii..runsing..runsing..nett!! ko nk g pavi x?? ekeek:D

to amy..kalau tpt xbole ditukar ke KLCC..aku dgn rela hati melepaskan hadiah ni kpd org lain..aku anggap ni bkn rezeki aku :) xpe wei aku xkisah..serious wei aku xkisah sbb aku mmg xbole nk pegi pavi sdn bhd..klu klcc tu ok la aku bole naik putra lrt..hehe..dlm syarat contest pn amy dh pesan tpt yg dia tetapkan dan tarikh yg dipilih xbole ditukar..n aku accept tu..join pn utk support contest dia ..kan meriah gitu..hehe....so not a big issue la....so pd yg terpilih sbgai ganti..tahniah..itu adlh rezeki anda..andai dh ditulis ianya rezeki anda...walau ape cara skalipun ia pasti menjadi rezeki anda..hehe :)

p/s: kol 2.30 jumaat ni jgk ade happy hour kt ict..mkn smpai pengsan..bos dh isytiharkan cuti half day smpena new year..weeee :)

19 comments:

mama tisya said...

b4 ko join aritu tkbc btul2 ke syarat2 WAJIB:-p so skarang dh wt keputusan muktamad ke ni???

mama tisya said...

KLCC mmg tkde BR ler

[-suziey-] said...

amy:

kakak aku ckp klcc ade BR blakang maybank katanya..aku pn xsure..hehe..eh yg dpn music gallery kt kfc tu dh tutup ek? hehe..

tp xpela wei..xyah la tukar tpt..ko dh ckp syarat dlm n3 camtu...so xyah la ubah..nnti unfair plak pd yg lain..kot2 ade yg xjoin sbb pk kan tpt tu xbole diubah..xpe aku no hal wei..aku yakin pada rezeki..klu bkn rezeki aku ..aku redha wei..

mama tisya said...

kn ko dpt halfday so ko leh la drive ke pavi :-p

[-suziey-] said...

mmg dpt half day tp ade mkn2 n game n lucky draw..so mmg kena ade kt opis la..

haih..ok la nnti aku plan yek..kena gigih gitu yek..ok la..demi ko wei aku usahakan..andaikata xberhasil usahaku itu..ko jgn marah aku plak..takut woooo mak tiri..ngeeee:D

mama tisya said...

tkde maknannye nk marah:-p aku just bg ko pk...aku hrp ko GIGIH mcm mn aku GIGIH ke MV:-p tp kalo kot tk GIGIH , sila inform aku ye

[-suziey-] said...

hahhahaha ye la..baik boss..aku cuba menjadi segigih yg mungkin..hehe..ape2 aku inform..jadi ke x jadi aku inform gk..

zura@iwan said...

alahai sian plak ko suziey....x per...kalu ada rezki ko...sure akan dpt mkn BR gk..hehehe..

Nana said...

heeh tahniah
xdapt nk mkn aiskem sama2 ngan ko heheheh

Sidratul Muntaha said...

bestnyer la cuti half day..
uhuuhu
aku ni sampai jumaat keje lagi.
ekekee

Farra Dhelina said...

wawww taniahhh..ala redah je kakkk...tp klu tak blh nk baut cmna..rezeki ade dimana2 :) ..

mama_umar_maryam said...

pas je la kt akuu..hahahahaha

Mama Zharfan said...

hhehhe kiut plak baca komen2 uolls ni..sorang gigih nak belanja, sorang gigih nak pegi tmpt dibelanja ;)

mummY2Y said...

meh sini..biar i yg gigih..hhua hua hau

eima said...

wahhh tahniah ..sedap nye

mummy_ayu said...

oo..ini yg distorykan tadi..before lunch tadi tak baca...sekarang bbaru baca....sudah paham dah..
to watie..laju je nak gigihkan bagi pihak suziey..he he he..

K-Baby said...

Salam Mommy,
Nak invite Mommy untuk join contest dan menang cute slogan tees for your kids sempena pelancaran blog kami!
Thanks ya.
mykedaibaby.blogspot.com

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tahniah suziey, wah geng bachelor makan bersama2 , makan aiskrim lagik

mama rifQy said...

Rezekii..nak gak makan eskreemmmmmmmm!!

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio