Thursday, December 23, 2010

the decision has been made

Assalamualaikum..

1stly thanks to all readers for your sincerely comment and voting..even though ade few commentors yg drop by just to do the voting without reading the n3 :) ok aku dh nilai all the comments and aku tau yg mana mmg btl2 baca n evaluate the n3 n yg mana just buat speculation..

pelik jgk ye bila ade yg kata n3 no 2 ade kelebihan sbb letak gbr2 kami dr koleksi peribadi contestant yg mana contestant lain xde..senang rumuskan dia nk kata unfair to all contestant..haih..rsnya terang jelas dan nyata sume gbr tu dr n3 aku n ina..n to tell the truth even ayu agk rapat dgn kami..tp kami sgt adil kpd semua contestant..kami x treat ayu as our fren in evaluating the n3..xde 1 pn maklumat or gbr yg dia dpt adlh dr kami sendiri..semua atas effort dia utk gali keseluruhan story kami..


okla..mls nk ckp panjang..tu cume nk clarify n justify the thing..both pn kwn aku..aku xde guna kuasa kwn pn dlm menilai setiap n3..

mcm merepek je kan..ok la..satgi aku announce the WINNER ok..overall....

33 VOTERS
16 VOTERS PRO TO THE DECISION
17 VOTERS CON TO THE DECISION

so..aku pn dh ckp klu perbezaan ketara dlm undian dgn comment yg setulus hati..aku akn nilai balik the decision..since cuma perbezaan yg 1..so keputusan kami adlh muktamad..kami pn agk lega sbb perasaan kami sama dgn almost half of the majority..means that gerak hati kami tu mmg btl2 tulus, ikhlas dan benar...hehe..

p/s: klau ade yg xpercaya dgn keputusan voters once kami announce the winner bole email aku utk dptkan copy those comments..tp nama terpaksa dirahsiakan..as i mentioned undi adlh rahsia.. :)

15 comments:

MrS. F!zA said...

w/p kita xjoin tp excited jgk nk tau.. hahahahaha

nieda said...

huh..makin berdebar2 rasanya

mama tisya said...

undi adalah rahsia..mcm pilihanraya kn..apa2pn tahniah utk bakal pemenang

Farra Dhelina said...

yeah..undi adlh rahsia..tahniah pada bakal pemenang..sape lah agknya ye..kt lak yg bdebar2...haihhh bestnya dpt bercuti!!

ibuayahdamia said...

macam2 manusia ni..apa2 pun tahniah kepada bakal pemenang..harap suziey n kak ina telah membuat decision yg terbaik

Nad @ MamaZakwan said...

sape le gamaknye yg dpt gi bercuti2 tu..hehe

AshAnas said...

ala, x sempat nak undi... sejak habis kenduri adik ni, x sempat bw lgsung. lps MIL kuar wad, Anas lak demam... huhu...

xsabar tunggu result...

mummy_ayu said...

aku pun suspen gak nie..apa pun tahniah kepada pemenang!!

MamaYatie said...

tumpang xcited gaks ni sbb ni antara contest yg adiahnya grand bangat!!!

zura@iwan said...

anyway...gud luck pd korang & pd contestant...

Adyshariz said...

jeng...jeng..jeng...tak sabar tunggu result ni..

Nana said...

hehe yes undi adalah rahsia
jgn tayang undi aku kekeke
good luck kwn2 ku

Hezesuze said...

tak sabo lak tunggu keputusan nye nie huhu

pepun nak ucap TAHNIAH pada yang menang

ieda said...

gud luck pada yg bakal menang .. memang best sbb dpt prize bercuti kann ... bukan calang2 adiah tuu :)

e.l.i.z.@ said...

haaa sib baik beza 1 je..if tak, pening la uols hehhe

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio