Tuesday, December 28, 2010

geng potong buat come back

Assalamualaikum..

yuhhuuuuu..i'm back..tp ade srott srettt sket la..huhu..thanks to all yg sudi doakan kesihatan aku..maceh byk2 ok..smga kroang sume dikurniakan kesihatan yg baik :)

ok since today 1st day masuk keje utk minggu ni..so harusla byk bende nk kena settle..so just short n3 dulu yek..actually nk say..WELCOME TO 1 OF GENG POTONG ni!! terkezutt tetiba terselit comment kt bwh ni..


sapekah mummY2Y ni..blogger baru ke? tp dr cara komen mcm dh lama kenal gitu..hahaha..rupa2nya mmg dh lama kenal..hahaha:p haih la watie..u dh tukar nick yek..ye la now dh ade yushua..xsesuaiii nk guna mummyaeesh lagi kan..hehe..xnk tukar domain skali ke? ekeke:D

so korang2 msti ade yg ingt lagi kot ngn si watie ni.. ala dia ni  1 of geng potong members..hiks..meh aku refresh balik..



hiks..ni zmn muda mudi..hahahaha:p ouh chubby nyaaaaaa:p ok back to the story..ha tu watie...sblh ina..gbr ni aku cilok dr n3 BLOGGER'S FAMILI DAY...ni sume AJK2 yg terlibat dlm menjayakan blogger's famili day tu..ade la sebabnya nape digelarkan geng potong..hahahah:p ayu! sila jawab:p tetiba terimbas plak suka duka blogger's famili day kita tu..hehe..

okla..klu kroang nk berkenal rapat ngn watie ni g ler jengah umah dia yg dh bersawang tu..hope dia dh bersihkan la sume sawang2 tu..hehe..ade contest tau..hadiah yg best.. :)

so..tu je la kot..stop dulu ok..aku nk settle keje penting kejap..nnti aku BW ok..n3 pasal pyjama party later ok..nah tgk skeping dulu :D


p/s: welcome back watie..jgn pasni senyap balik..penat i support tau! :p

20 comments:

mama tisya said...

aku pn dpt gk komen dr watie..die jeles psl geng bachelor...die pn nk join gk..lawak la watie...

tk sbr tgu entry party pjama tu..cpt skit update:-p

Farra Dhelina said...

oh igt kan come bck sbb nk announce gathering! welkam bck kak watie!

*oh ade gak dpt komen dr mummy2y ni..ler igt kan sape tadikk hehe oh kak wati rupenya!

Farra Dhelina said...

oh lupe, dh tgok da akk pkai baju ape time bday ank kak net, nape tak pkai klawar?? hahahha lalalalalala ;p

mummy_ayu said...

hallooo..dah sihat dah?
aku dah 2 enty dah pasal party net..nie tgh buat lagi 2..tapi still tunggu pic2 dr camera ko...
pasal watie tu..aku pernah shopping kat garage dia..siap dpt FM lagi sbb 2st customer
and ada gak BW kat blog dia...
and tergezut gak..sapa la Mummy Y2Y nie..rupa2nya dia...dia kata nak join lain kali punya bachelor party..harus la lagi meriah party kita..he he he..
cepat la tepek gambar party...
nak nengoks!!

MamaYatie said...

curios betul dengar geng potong..hahaha mesti ada cerita di sebalik nama nih..neway, selamat together2 balik yer

atty's said...

mana leh lupa kat watie..mesti ingat punyer..welcome back watie..baru ler ceria dunia blogging

UmiDAnisH said...

huhu, la semalam umidanish pun cuti..arini baru masuk keje.. lom dan wat entry lagi pasai keje melambak2 giler... ha ah la, aritu terjah umah cek watie tu.. da tak ebrsawang da.. sedap plak tgk cupcake tu

Fieza79 said...

meriah nya dunia blog ni da geng2 mcm gini..best2..! nk join leh ke..heheee

MrS. F!zA said...

sedapnya!!yummyyy!! mesti bz giler kn.. dkt pej pos ibu pjbt kn?knl asiah tak?

zura@iwan said...

halooo...

lama x mai sini beb...

tu le....watie pon ada bw kt blog aku..lama dia x mai umah aku gk..hehe..

Sidratul Muntaha said...

uhhuhuhu
welkam,welkam
aku setuju dengan chief potong!
erkk,eh dpt balik kat ko ker suziey?!
ke aku entitle lagi?1
huahuahuhauha..
huuuuh...
kak watie,jgn hangat - hangat chickenshit arr pasni.
kasi bw betul - betul.
huuuh..
suziey siap buat entry special lagi tuh!
btw,sikit lagi aku nak tersalah baca id ko kak,elok2 mummyY2Y tu thu jadi Mummy Y2K!
ahahahhaha

e.l.i.z.@ said...

lawa la cuppies tuh..fuyooo pyjama party??? nk tgk gambar plss hehhe

get well soon ye

Mama Zharfan said...

pyjama party!! syok nyer...teringin nak attend heheh

Ummi Salsabila said...

comel giles kapkek tu..yumyum..cantik2 la pic akak shoot!...tunjuk ajar ku sifu! :D

Huda said...

bestnye..bestnye..oh..oh..klu dekat2 duduknye leh slalu wat party ngn member2 lame..

Nana said...

siap wat contest lagi waty hehehe
alamak cute gle cuppies tu

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

watie ke, sape tak kenal mummy yaesh & yushua sebab tu jadi Y2Y...

ibuayahdamia said...

woww...geng lama kembali berkumpul...pasti lebih meriah kan..

mamalieyna said...

ooo gitu citernye..mmg ngam betul geng potong ni..heehee..cayalah!

mummY2Y said...

ampun tuanku! baru baca ini entry..toceh2! wei potong kah..bukan gediks ek.. tp x dulik nak gak yg bachelor tu..woohoo!lalalala.. nick jek tukar link tak nnt langsung org xkenal kat i tau.. anyway tq sume yg still ingat n jenguk blog ku yg sawang dia da kurang gitew..woohoo

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio